Jak zvládne rozchod Beran nebo Vodnář?

06.12.2016 | Vztahy

Rozchod a zlomené srdce jsou situace, kterým se v životě vyhne jen málokdo z nás. A každý na ně reagujeme jinak. Jak se s rozchodem vyrovná třeba Vodnář? A jak Lev?

Beran

Vaše silná osobnost a nezávislost vám rozchod ulehčí víc než jiným znamením – ne že by pro vás nebyl bolestný a netrpěli jste, jen se dokážete rychleji „oklepat“. I když jste osobu, jež vás opustila opravdu milovali, nebyli jste na ní závislí celým svým bytím.

Býk

Navenek se tváříte, že vše zvládáte, někdy dokonce svou situaci zlehčujete, ale ve skutečnosti jste velmi ranění. Vaše zoufalství se často promění v hněv, a tak se může stát, že s člověkem, který vám zlomil srdce, už nikdy nepromluvíte ani slovo.

Blíženci

Zpočátku se snažíte najít všemožná řešení, jak by se dal vztah ještě zachránit. Když však zjistíte, že žádné není, uzavřete se do sebe, dlouhou dobu k sobě odmítáte kohokoli pustit a trvá nějaký čas, než zase začnete někomu důvěřovat.

Rak

Jste velmi otevření, a pokud někoho milujete, pak celou svou bytostí – o to větší bolest pak cítíte, pokud se vztah rozpadne. Jako byste nevěděli, jak dál, co se všemi těmi pocity, které vás zaplavily, dělat. Pro vás skutečně platí, že rány zahojí pouze čas…

Lev

Vaše pýcha vám nedovolí, abyste ukázali bolest, kterou po rozchodu cítíte. Ale kromě toho vám pomůže zlomené srdce poměrně rychle překonat. S odhodlaností sobě vlastní se pustíte do jiných projektů a prázdnotu vyplníte prací.

Panna

Váš perfekcionalismus vám nedovolí nechat se „převálcovat“ nekonečným smutkem a bolestí. Jste odhodlaní nahradit tyto pocity příjemnějšími. A i když si občas vskrytu popláčete, zoufalství si k tělu nepustíte. Na to jste příliš nezávislou osobností.

Váhy

Zatímco jeden den toužíte po samotě, abyste si mohli „lízat rány“, druhý den se zdá, že jste vše hodili za hlavu a je vám skvěle. Jenže uvnitř se trápíte – i když víte, že rozchod byl nevyhnutelný, stále se zaobíráte myšlenkami o tom, co by bylo, kdybyste zůstali nadále spolu.

Štír

Vaše přirozená bezstarostnost a fakt, že nemáte problém vyjadřovat své emoce, vám významně pomáhají zahojit zlomené srdce. Smutek a frustrace ze sebe prostě „vykřičíte“, pár dní si popláčete a rozhodně v sobě nic nedusíte. A to je dobře.

Střelec

Jste optimistickým znamením, dokonce i v případě rozchodu. Ano, ovládá vás smutek, ale zároveň si moc dobře uvědomujete, jaké štěstí jste měli, že jste mohli prožít tak silnou lásku. Navíc i díky tomu víte, že ji prožijete znovu, i když s někým jiným.

Kozoroh

Vyrovnat se s rozchodem pro vás představuje dlouhý proces plný rozebírání a analyzování všech možných důvodů, jež ke konci vztahu mohly vést. Teprve až si ve své hlavě tuto skládačku příčin a následků složíte, budete schopní se pohnout z místa.

Vodnář

Máte přirozenou schopnost vycítit jako první, že ve vztahu není něco v pořádku, takže vás případný rozchod tolik nezaskočí. Právě tato vlastnost vás uchrání utápění se v bolesti – ano, zlomenému srdci se nevyhnete, ale zhojí se vám poměrně rychle.

Ryby

Ačkoli každý rozchod prožíváte velmi bolestně, vždy si z něho vezmete ponaučení, a tak se stane už navždy součástí vaší cesty životem. Potřebujete si tento proces zpracovat sami v sobě, většinou netoužíte po společnosti, která vás utěšuje. Jste silní, zvládnete to sami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat