KPZ pro soužití s mužem aneb Jak nepřijít o rozum

24.05.2011 | Vztahy

Tak jste se k sobě konečně nastěhovali a je před vámi krásný a idylický společný život. Ovšem i ten občas trochu zaskřípe. A co budete potřebovat, abyste přežila?

Taková pomyslná krabička poslední záchrany se občas hodí v začátcích společného soužití. Zvládnete to samozřejmě i bez ní, ale proč si život maličko neusnadnit?

A co do takové KPZ patří?

1.    Špunty do uší

Nepodceňujte tenhle malý zázrak. Ono je samozřejmě docela roztomilé, jak váš miláček v noci občas pochrupává, ale i vy se potřebujete někdy pořádně vyspat. A nejen tehdy tyhle malé pomocníky oceníte – dívá-li se třeba celé odpoledne na fotbalový zápas (nebo cokoli jiného, co vy zrovna nemusíte), zatímco vy si chcete číst, není nic lepšího na přehlušení fanouškovských jásotů nejen z obrazovky, ale i těch linoucích se z obývacího pokoje…

2.    Vlastní stůl

Nebo vlastní kout, zkrátka takovou malou domácí oázu, která je jen a jen vaše (samozřejmě úplně ideální je vlastní pracovna, ale kolik z nás žije v ideálním světě?). Občas budete potřebovat místo, oproštěné od všech mužských „hraček“ apod., kde si po namáhavém dnu zapnete v klidu notebook a ponoříte se do vlastního světa.

3.    Rekordér

Televize je skvělý vynález. Tedy do té doby, než se začnete přetahovat o ovladač, protože vy se chcete koukat na oblíbený film, zatímco váš pan Božský se odmítá vzdát sportovního přenosu. A proto lidstvo vynalezlo ještě jeden zlepšovák – DVD rekordér. Jeden program se prostě nahraje a podíváte se na něj později, na jeden budete koukat live.

4.    Venkovní azyl

Někdy zkrátka budete potřebovat na chvilku „vypadnout“ ze společného prostoru. A pak je dobré mít v záloze nějakou možnost přechodného azylu – kamarádku, bydlící poblíž, oblíbenou kavárnu, obchodní centrum apod.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!

5.    Záložní fond

Vždycky je dobré mít nějakou tu finanční rezervu. Když půjde všechno dobře, můžete ji použít třeba na zaplacení dovolené v nějakém tropickém ráji, kterou si nadělíte k 10. výročí. Ale někdy se prostě stane, že věci nejdou tak, jak jsme si představovali. A pokud dopadnou úplně špatně a vy se budete muset přestěhovat (nebo budete najednou jediným nájemníkem stávajícího bytu), je dobré mít nějakou finanční rezervu.

6.    Fotku vás dvou

Společné bydlení může, hlavně zpočátku, přinést pár nepříjemných situací – zkrátka je třeba několika kompromisů a ústupků, než si na sebe úplně zvyknete. A pro tyhle chvíle je dobré mít v záloze fotku vás dvou, nejlépe z dob, kdy jste byli čerstvě zamilovaní, abyste si ty krásné chvíle vybavili a připomněli si, proč spolu vlastně jste.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat