Komentáře k článku

Čenich 08.06.2011

Do dnešního dne jsem byl přesvědčen, že jsem muž.Po přečtení několika článků a přesných označení typického muže, už si tím nejsem tak jist. :-D

ufon 08.06.2011

Vždy když jsem svědkem toho, jak se rozdělují muži a ženy na dva odlišné a přesně škatulkovatelné tábory, mám pocit, jako by mluvilo něčí ego.Ano ženy a muži jsou odlišní, ale nedá se přesně specifikovat chování toho, či onoho pohlaví,ba ani to jak by se to či ono pohlaví mělo chovat k tomu druhému.Dle mého skromného názoru jde především o to, jakou má člověk povahu, a neexistuje specifická povaha ženy, respektive muže.Každý jsme zkrátka originál. ;-)

Simona 24.05.2011

Ale tak v těch pánských časopisech se dost často zase radí mužům, jak na nás v posteli a to taky není k zahození... *3*

dani 24.05.2011

A já bych možná i přitvrdila.. Všude (ať v časopise pro dámy nebo pro pány) se jen píše, jak na muže, ale stejně se radí nám, ženám, jak se chovat v jaké situaci, aby se oni cítili jako v bavlnce.. Uvítala bych někde rady mužům, jak by se měli (aspoň občas) chovat k nám *2* Ono vážně nestačí několikrát do roka přinést kytku.... Ale vzhledem k tomu, že muže znám, tak vím, že by takový článek stejně nečetli ;-)

Simona 24.05.2011

Až teď jsem si uvědomila, že můžete být žena, tak se omlouvám, že jsem to vzala tak zhurta.. *3*

Simona 24.05.2011

Bety je výhradně pro ženské pohlaví, a proto se články vydávají cestou, která je bližší ženám.. prostě online časopis, kde vás čas od času pomluvíme, pochválíme, prozkoumáme. :) I vy máte takový časopis (kde se také ženy nesmí zlobit za nevinný vtipný šovinismus) a to Maxim. :-p

ubzed Simona 12.06.2011

nějak jsem neviděl nikde napsané, že je to tu jen pro ženy. Název zní "Bety.cz-magazín nejen pro mámy":-p

růžový panter 24.05.2011

Dobrý den, *2*trochu přehnané vůči mužskému pohlaví paní redaktorko, nemyslíte? *2*

Mimi růžový panter 12.06.2011

nezda se mi to prehnane. na techto strankach jsem potkala clanky co byly mnohem dal od reality. tento k tomu nepatri, znam muze, vyrustala jsem mezi nimi a me zamestnani hodne vyzaduje komunikaci s nimi a vim ze to takhle funguje, panum by taky nebylo prijemne kdyby jejich partnerka v noci znela spis jak zplasena cirkularka a oni nemohly spat. pak by to ocenily takove spunty.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat