Co dělat, když spíte v posteli své předchůdkyně?

19.02.2017 | Vztahy

Chodíte s někým, kdo se nedávno rozešel, a necítíte se v jeho bytě zrovna příjemně? Není divu. Energie rozchodu stále visí ve vzduchu – a může se klidně přenést i na vás. Jak s ní zatočit?

„Když jsem se nastěhovala k příteli, byla jsem šťastná, i když jsem si říkala, jestli to není brzy. Dva měsíce přede mnou se totiž rozešel se svojí partnerkou. Teď jsem sice s ním, ale nějak se v tom jeho bytě necítím moc dobře. Jakoby tam pořád byla,“ krčí rameny čtenářka Linda. Co by měla udělat pro to, aby se zbavila špatných energií a zároveň aby ji nepotkal stejný osud?

Proč některé místnosti berou energii?

Vše, co se v prostoru odehrálo, tedy i zmíněný rozchod, se podle tradičního čínského umění feng shui uložilo v nábytku, předmětech a stěnách místností. Proto je tak důležitá energetická očista.

Je vhodné vykouřit byt sušenou (ideálně bílou) šalvějí a provádět u toho očisťující vizualizaci. Hodí se i zvuk zvonků či cimbálů, které prostor osvobozují od energie, jež na něm ulpěla. Nábytek a všudypřítomné věci zbavíte všeho špatného tak, že smícháte 10-20 mililitrů alkoholu s jedním mililitrem růžového oleje. Do vody na čištění pak přidejte 2-3 kapky tohoto roztoku a otřete jím vše, co vidíte okolo sebe. Ano, i obrazy. Co dál?

Teď tady velím já!

Rozhodně si přivlastněte místnosti tím, že v nich uplatníte svůj vlastní vkus. Zbavte se starých fotek jeho bývalé partnerky, pokud tam ještě někde visí, do krabic dejte všechno, čím ho kdy obdarovala k Valentýnovi, nebo co obecně připomíná starý vztah. Pokud s tím váš partner nebude souhlasit, evidentně máte o problém navíc… (Každopádně vždy jednejte pouze po dohodě s ním, ať nepůsobíte příliš agresivně či snad žárlivě. Ptejte se, zda mu nevadí, když odstraníte tohle a tamto.)

Po očistě prostoru a zbavení se starých věcí je dobré přinést si svoje doplňky, které představují vaši současnou lásku. Svíčky, vůně, fotografie, romantické vzkazy na ledničce, hedvábné polštáře s motivem srdce.

V případě potřeby opakujte

Pokud máte i nějaké erotické pomůcky, do zásuvky nočního stolku s nimi! Vytvořte si prostě svoji „stopu“ – všude. Hned se vám bude lépe dýchat a žít! Okamžitě totiž poznáte, že v očištěných prostorech vládne podstatně klidnější, harmoničtější a přátelštější atmosféra. Jednak k sobě budete mít s partnerem blíž, ale taky se vyhnete častým hádkám. A teď to nejpodstatnější, skutečně to zabírá?

„Musím říct, že jsem měla podobný problém. Rušila mě energie předchozí majitelky mého bytu. Poté, co mi kamarádka poradila očistu prostoru a jeho skutečné, duchovní získání s pomocí mých doplňků a pomůcek vytvářejících náladu, je mi doma mnohem líp,“ vypráví čtenářka Renata, podle které si i její přátelé všimli změn. Je nutné něco dodávat?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat