Zase single. Jak využít čas jen a jen pro sebe

13.08.2017 | Vztahy

Vaše prázdninová láska nedopadla tak, jak jste doufala, a tak vás nejspíš čeká nějaký čas, kdy budete patřit do kolonky „nezadaná“? Nevadí! Tahle doba je totiž skvělou příležitostí, jak udělat něco pro sebe! Jaké výhody vám čas mezi vztahy poskytuje?

Ne že by na rozchodu bylo něco radostné, to většinou není. Ale jak se říká – člověk by měl brát život z té lepší stránky. A single život vůbec není tak hrozný, jak si třeba myslíte! Co nabízí?

Co vlastně chci

Takové mezidobí mezi dvěma vztahy je skvělou příležitostí zrekapitulovat si, co vlastně od partnerského života očekáváte, co v něm chcete a také co nechcete. I rozpadlý vztah je zkušeností, která vám umožní podívat se na sebe sama novýma očima. A která vám napoví, kterým směrem byste chtěla (nebo také nechtěla), aby se váš život v budoucnu ubíral.

Co budu dělat

Není třeba si nic namlouvat – jako single budete mít víc času na všechno, co vás baví nebo co chcete podniknout a vyzkoušet. Tedy ne, že by nebyla zábava objevovat svět či koníčky ve dvou, o tom žádná, ale když jste nezadaná, rozhodujete o svém rozvrhu jen a jen vy. Od okamžiku, kdy se ráno probudíte, je všechno jen na vás. A to s sebou nese spoustu výhod.

Kdo vlastně jsem

Když člověk stráví nějakou dobu jen ve své vlastní společnosti, spoustu věcí se o sobě samém dozví. Ujasní si priority, otestuje, jak bez okamžité pomoci partnera/partnerky reaguje v krizových situacích, objeví své skryté talenty a také vnitřní sílu. A to vůbec není k zahození. Minimálně proto, že se vám zvedne sebevědomí a budete umět sebe sama ocenit. Nebudete tolik závislá na komplimentech od druhých – vy přece víte, v čem jsou vaše největší přednosti!

Jak se rozmazlit

Zatímco drobné radosti člověk žijící ve vztahu absolvuje obvykle v páru a pro sebe si nějakou tu radost dopřeje jen zřídka (aby to tomu druhému nebylo líto), nyní máte spoustu času se rozmazlovat, jak jen chcete. Co třeba zajít si na masáž nebo s kamarádkou do kina? Projít galerii a pak skočit na něco úžasně dobrého do vyhlášené restaurace? Zůstat celý den v pyžamu a obědvat v posteli? Nemusíte si nic vyčítat, prostě si užívejte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat