Jste si jistá, že vás manžel stále miluje? Takhle to poznáte

16.04.2018 | Vztahy

Manželství je krásná věc, ale udržet v něm lásku na celý život vyžaduje i snahu. Věta „miluji Tě“ se časem stává spíše pouhým oznámením, než vřelým výrazem citů. Někteří lidé to naopak neumějí říct vůbec. Neznamená to, že by vás nemilovali, pouze jsou pro ně činy důležitější, než slova. Jak poznat, že vás manžel nebo partner stále miluje?

Podívejte se na několik znaků, které vám pomohou najít odpověď.

Pomáhá vám

Nejen proto, že ho o to požádáte, ale sám přijde pomoci, když vidí, že ji potřebujete, ať už jde o tašku s nákupem nebo řešení složitějšího problému. Nemusíte se ho doprošovat a vždy se snaží být vám po ruce, kdybyste ho potřebovala.

Pozoruje vás

Stává se vám, že přistihnete manžela, jak si vás prohlíží? Pozoruje, co děláte a jak při tom vypadáte? To je dobře! Má o vás zájem a líbíte se mu. Pokud v jednom kuse kouká do novin nebo do mobilu, asi o vás příliš zájem nemá.

Všímá si

Změnila jste účes nebo máte nové šaty a váš manžel si toho okamžitě všiml? Pak je to dobré znamení. Naproti tomu nemůžeme odsoudit každého muže, že nepoznal novou halenku. Ne každý má přehled o naší garderobě.

Brání vás

Někdo si na vás dovoluje nebo je hrubý a váš muž okamžitě zakročí? Výborně! Nemusí hned vyvolávat bitku, úplně postačí, když dotyčného upozorní, že takto by s jeho ženou jednat neměl. Už to, že se za vás postaví, značí, že vás má rád a chce vás chránit.

Povídáte si

Rád s vámi večer u šálku kávy probírá zážitky z celého dne, vypráví vám, co bylo v práci a zajímá ho, co jste prožila vy. Vzpomíná s vámi na to, co jste zažili, a připomíná vám v rozhovorech krásné chvíle. Klevetění není typická mužská vlastnost, ale pokud se jí vyznačuje váš muž, máte štěstí.

Dotýká se vás

Když okolo vás projde, letmo se vás dotkne, pohladí vás po rameni nebo vás drží za ruku, když spolu někam jdete? Evidentně o vás stojí. Intimní vztah nemusí být založen jen na sexu. I intimita v podobě něžných doteků je ve vztahu důležitá.

Tráví s vámi čas

Vymýšlí překvápka v podobě výletů, zve vás do kina, na večeři, nebo si jen tak přisedne a dívá se s vámi na romantickou komedii, která by ho jinak vůbec nezajímala? Rád s vámi tráví čas a je jedno, za jakých okolností. Vaše blízkost je mu příjemná.

Respekt a úcta

Občas se stane, že se ve svých názorech rozcházíte, ale vždy se snaží najít nějaký kompromis? Když se hádáte, není vulgární, nenadává vám a za každých okolností se snaží být k vám slušný? Má k vám úctu a to je jednoznačně jeden z nejdůležitějších faktorů vztahu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat