Dokonalá místa pro první rande. Kam vyrazíte příště?

16.08.2018 | Vztahy

Chystáte se na první schůzku a nenapadá vás, kam byste mohli vyrazit, aby to nepůsobilo úplně jako klišé a opravdu jste si užili společné a nenucené zábavy? Možností je spousta. Pár tipů najdete i v našem článku.

Adrenalin a zážitky

Planetárium

Od jara do podzimu je planetárium skvělým místem pro pozdní schůzky. Není nic romantičtějšího, než pozorovat hvězdy.

Na rozhlednu

Takový výšlap na rozhlednu, odkud se můžete kochat krásou města pod vámi a ukořistit si zde třeba první společné „selfíčko“. To za ty schody stojí.

Zrcadlové bludiště

Zrcadlové bludiště je jistě netradičním místem pro první rande. Vlastně nemusí být ani zrcadlové. V Čechách už najdete i slaměné nebo kukuřičné.

Plavba parníkem

Znáte větší romantiku, než plavbu parníkem při zapadajícím slunci a dobrou večeří na stole?

Bobová dráha

Bobovou dráhu si jistě užijete. Obzvlášť, pokud máte rádi rychlou jízdu a špetku adrenalinu.

Motokáry

Na tohle není úplně každý, ale snadno se tomu propadá. Na řízení motokár nemusíte mít ani řidičák, ani mnoho zkušeností a i přesto si užijete kopec zábavy.

Sport

Bruslení

Ať je léto nebo zima, v obou případech se dá jít bruslit. Dnes brusle má a umí na nich snad každý, a pokud ne, na stadionu se dají půjčit.

Horolezecká stěna

Lezení po stěnách je skvělým zážitkem, pokud jste alespoň trochu fyzicky zdatní. Zkušený personál vás bude jistit a vy můžete závodit, kdo vyleze výš.

Aquapark

Není to úplně vhodné místo pro první rande, ale pokud si ani jeden neděláte hlavu s tím, zda se bude vaše postava v plavkách líbit tomu druhému, neměl by to být problém ani při první schůzce.

Soukromí

Šlapadla

Šlapadla jsou klasika. Romantická projížďka po vodě a za vzájemné výpomoci. Co může lidi víc tmelit než spolupráce?

Letní kino

Zachumlaní v dece s popcornem v ruce, romantický film nebo komedie… Řeč je o letním kině. Pokud ho v blízkosti nemáte, půjčte si projektor a vyrobte si ho na balkoně, na zahradě, kde je libo.

Piknik

Piknik je dokonalým tipem pro rande v teplejších dnech. Není nic lepšího, než vzájemné poznávání za zvuku ptačího zpěvu a s dobrým jídlem.

Na procházku

Běžte kamkoli. Nenucené procházky po parku, lese, městě nebo kdekoli jinde, kde to máte rádi, ještě nikdy nikoho nezklamaly.

Čajovna

V čajovně je záruka klidu stoprocentní. Šálek voňavého čaje, vodní dýmka, příjemná hudba a pohoda. Co chcete víc?






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat