Seznam mužských činností, které by měla umět každá žena

18.11.2018 | Vztahy

Bez ohledu na to, zda máte partnera, který "svoji roli" v domácnosti zastane na sto procent, nebo žijete sama, jsou činnosti, které by měla ovládat každá žena. A to i přesto, že se zdají být výhradně mužské. Které to jsou?

Používat vrtačku

Volat si kvůli každé skobičce na obrázek manžela nebo souseda je zbytečné. Používání vrtačky není nic složitého. Nejenže by ji každá žena měla umět používat, měla by mít také svoji vlastní. Nikdy nevíte, kdy budete potřebovat novou poličku.

Orientovat se v motoru

To samé platí o doplňování všech možných substancí do motoru vašeho auta. Ať už jde o vodu v chladiči, náplň do ostřikovačů nebo kontrolu stavu oleje, jednou je to vaše auto a tak se o něj starejte. Divíte se, proč to píšeme? Stále se najde veliké množství žen, které ani netuší, na jaké palivo jejich vůz jezdí. Plnou nádrž jim zajišťují partneři. Zapomenout nesmíme ani na výměnu pneumatiky, to by také měla umět každá žena, která nějaký vůz vlastní.

Naučit se oslepnout

Muži mají dokonalou vlastnost, která nám ženám není úplně vlastní a to je schopnost nevidět nepořádek. Ženy neustále běhají od jednoho drobečku k druhému, volné víkendy využívají ke gruntování a pak si stěžují, že nemají čas na odpočinek. Naučte se vidět svět mužskýma očima. Uleví se vám.

Orientovat se v mapě

Nebo alespoň umět ovládat navigaci. Přesto, že orientace v přírodě a na silnicích je spíše výsadou mužů, měly bychom se naučit, jak se bezpečně dostat do cíle samy.

Rvát se jako lev

Netvrdíme, že se nutně musíte prát při každé menší neshodě s kolegyní v kanceláři, ale umět se pořádně ohnat po dotěrném individuu, když se za tmy vracíte z práce, není vůbec na škodu.

Přetvářet nedostatky ve výhody

Muži mají skvělou schopnost brát svoje nedokonalosti jako přednost. Nadšeně vám bude vyprávět, kolik ho jeho tlusté břicho stálo peněz, než si ho takto „vypracoval“ a jak mu chlupy v uších chrání sluch před větrem, kdežto my ženy neustále žmouláme špíčky na bocích a řešíme, zda nám nebudou vylézat z nových kalhot. Naučte se neřešit malichernosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat