11 způsobů, jak se cítit zatraceně sexy!

24.04.2012 | Vztahy

Blíží se léto. Proflirtujte ho, užijte si ho, buďte sexuální bohyní v jedenácti krocích! A to až do Silvestra! Tento jednoduchý manuál z vás vykouzlí neodolatelnou osudovou ženu roku 2012!

Američanka Johanna Lyman je certifikovaný životní kouč a mezinárodně známá „trenérka lásky“, která říká, že ženu nedělají sexy šaty malé velikosti, ale především sexy postoj. Jak ho získat? Podle ní je nutné cvičit svoji mysl a soustředit se na to, co chcete, ne na to, co nechcete. Způsob, jakým se vnímáte a přemýšlíte o sobě, se dá natrénovat. Není to jednoduché, ale výdrž dělá svoje! Tak si osvojte těchto 11 Johanniných tipů a probuďte v sobě sexy šelmu tohoto roku!

11 tipů, jak se v roce 2012 cítit zatraceně sexy

1. Dívejte se na sebe do zrcadla – denně.
Přibližte se k zrcadlu, zadívejte se do vlastních očí, usmějte se a řekněte nahlas: „Já tě miluju.“ Dělejte to tak každý den, dokud tomu opravdu a hluboce nebudete věřit. Ničemu se nedivte, když vám tento zdánlivě jednoduchý úkol vžene slzy do očí. Je to velmi emotivní krok.

2. Přemýšlejte o době, kdy vás charakterizovala sebejistota
Zavřete oči, hluboce se nadechněte a vzpomínejte na dobu, kdy jste se ve svém těle cítila dobře. Připomeňte si každý detail, který můžete. Vydržte v tomto pocitu po dobu několika sekund, otevřete oči, usmějte se. Za chvíli se budete cítit sebejistě. Jen nepodceňujte pravidelný trénink a opakujte tento krok pořád dokola!

3. Nechte oblečení mluvit za vás
Projděte svůj šatník a zbavte se všeho oblečení, které vám nesedí, a tudíž se v něm necítíte dobře. Ponechte si pouze věci, které máte rádi, nebo které nutně potřebujete. Děláte to z jednoho prostého důvodu. Kdykoli budete vypadat jako hastroš, budete se tak i cítit. Vy si ale zasloužíte být sexy!

4. Oblečte si oblíbené oblečení
Oblečte si oblíbený outfit a podívejte se na sebe do zrcadla. Nahlas si vysekněte kompliment o tom, jak vypadáte skvěle – a buďte konkrétní. Projděte se po ložnici a udělejte několik pozic. Nezapomeňte se usmívat. Pamatujte si, že všechno je to o přístupu!

5. Zaregistrujte se na kurz tance u tyče
Ne, to není sranda. Dejte tomu aspoň jeden měsíc. Nejen, že je tanec u tyče zpevňuje pozadí, ale nelze se při něm ubránit pocitu síly, výkonnosti a jistoty. U tyče se zrodí silná a sebevědomá žena. Taneční kurzy vám pomohou být v kontaktu se svým tělem. Ucítíte, jak funguje, jak se pohybuje, co potřebuje. Je to sexy.

6. Převezměte iniciativu

V posteli udělejte něco jinak, partner bude nadšený. Potřebujete nápad? Zkuste toto: Podívejte se mu přímo do očí a řekněte: "Chci se s tebou milovat… Právě teď.“ Pak ho chyťte za ruku a veďte do ložnice. I taková mini hrstka iniciativy udělá divy!

7. Naučte se kroutit obručí hula hoop
Je to levné a dostupné. Na serveru YouTube najdete mnoho rad, jak na to. Hooping vás dostane do formy, a když je vaše tělo sexy, snadněji se s ním pracuje. Obruč pomáhá uvolnit boky, což usnadňuje vyjádření vlastních emocí. Může to znít divně, ale energicky ukládáme smutek přesně do našich boků. Těsné a neohebné boky znamenají hodně smutku, a je těžké se cítit sexy, když se váš žal neventiluje.

8. Udělte si povolení cítit se sexy
Ženské tělo je plné jemných čar a křivek. Být sexy neznamená, že si myslíte, že vaší hodnotou je krása. To znamená, že oceníte tělo, které máte. Nesoutěžte proto s muži, máte vlastní hřiště. Chovejte se jako skutečná žena!

9. Dělejte něco kreativního

Druhá čakra se vztahuje k partnerské sexualitě a kreativitě. Je to energetické kolo, které sídlí uvnitř pánve. Energie, tvořivost a sexualita jsou neoddělitelné. Pokud se opravdu chcete cítit sexy, probuďte v sobě umění. Pečte, malujte, tančete. Cokoli vás bude bavit.

10. Používejte úsměv
Úsměv je sexy. Člověk se díky němu cítí dobře, a když se usmíváte, nakazíte tím ostatní lidi kolem vás.

11. Darujte si lásku

Dopřejte si orgasmus (nebo dva) ještě před tím, než si půjdete dát s kamarádkami kávu. Endorfiny protečou vaším tělem, jemná vůně feromonu na ostatní promluví divokou řečí. Navíc skutečnost, že přebíráte odpovědnost za vlastní sexuální potěšení, posiluje sebejistější já.
A to je vše. Když teď začnete s tréninkem, v létě vás nikdo nepozná. Budete sršet energií a sebedůvěrou. A to se projeví i v ložnici…

TIP Bety: Máte problémy se sebevědomím? Nevíte si rady s partnerem? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat