8 nejčastějších mužských mindráků

11.05.2012 | Vztahy

Myslíte si, že jen ženy řeší donekonečna svou postavu nebo případné nedokonalosti svého těla? Omyl. Věřte, že i ti nejpřitažlivější muži jsou si sami sebou pěkně nejistí… Z čeho mají nejčastěji mindráky?

Možná budete překvapeny, řada mužů totiž řeší úplně ty samé partie svého těla jako my ženy.

Zadek
Je to tak, spravedlnost existuje. Nejen ženy řeší, jestli je jejich pozadí správně tvarované a ne moc objemné. I muži si totiž uvědomují, že náš zrak občas padne právě na tuto tělesnou část. A že si pohled na pěkné mužské pozadí umíme vychutnat…

Břišní svaly
Zdá se, že muži si z povislého břicha dělají větší vrásky než my ženy. A nebo prostě jen chtějí, aby nám – když si sundají tričko – uniklo obdivné „ááách“.

Ruce
Upravené a pěstěné ruce nejsou jen doménou žen. Jak ostatně vyplývá z mnoha průzkumů, jsou to právě ruce, čeho si ženy na mužích kromě očí všímají nejvíce. A také jim přikládají velkou váhu. Možná proto se tolik mužů za své ruce stydí (a možná i proto, že jistá pověra říká, že velikost rukou značí i velikost jiné části těla…).

Vlasy
Nemyslete si, že jen ženy touží po bohaté kštici. Bohužel to mají muži o něco těžší, jsou totiž mnohem náchylnější k plešatění než my. A i když je to věc dané geneticky a nic se s tím vlastně nedá dělat, nesnášejí úbytek svého porostu hlavy nijak dobře.

Vousy
Je to tak, i vousy jsou předmětem nejistoty a mindráků mnoha mužů – buď rostou moc, nebo málo, mají podivnou barvu, nedá se z nich vytvořit slušivá bradka a tak dále. Důvodů je spousta, nad většinou z nich žena u svého protějšku mávne rukou, ale i tak mohou muži způsobit nejednu bezesnou noc.

Ochlupení
Muži, kteří jsou od přírody obdařeni bohatším tělesným ochlupením, to mají v dnešní době, kdy jsou chloupky na těle téměř kriminalizovány už i u osob „silnějšího pohlaví“, docela těžké. A tak se řada kvůli této „vadě na kráse“ trápí.

Výška
Muži již od dětství počítají každý centimetr, o který vyrostli. A když se růst nezastaví na vysněném čísle, mají často problém (tedy sami se sebou, kdyby se rozhlédli, zjistili by, že mnoho žen také nedosahuje výšky modelek nebo že je řada párů, kde žena na centimetry převyšuje partnera a nikomu to nevadí).

Penis
Tohle nepotřebuje žádné dlouhé komentáře. Muž, který tvrdí, že si svou chloubu nikdy nepřeměřil, pravděpodobně lže. A pokud zjistil, že se obecnému průměru jen blíží, je na mindrák zaděláno. Stará pravda ovšem říká, že na velikosti nezáleží, a jak ukazují průzkumy, mnoho žen má mnohem více krásných zážitků ze sexu s „méně vyvinutým“ mužem než s nadprůměrným…
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat