Američanka vydala knihu: "101 způsobů k mučení manžela". A je to hit!

Newyorská rozhlasová hvězda Marica Garcia Kalb není rozhodně žádnou "stepfordskou paničkou". Žije na Manhattanu a jejími ideály jsou postavy ze seriálu Sex ve městě. Také proto vydala knihu, která nadchne jen málokterého muže. Už sám titul „101 způsobů k tortuře manžela“ je dost explicitní.

Maria ve své publikaci s originálním názvem 101 Ways to Torture Your Husband vyjmenovává chytré taktiky, které ženy mohou využít, aby jejich manželé žadonili o slitování. Jedním z takových způsobů je, že se žena vysvlékne do spodního prádla, ukáže svému choti nejméně přitažlivou část svého těla a pořád se dokola a dokola ptá: „Nejsem tlustá?“ Mužovo ego podle Garcii Kalb je třeba ovládat jednoduše tím, že bude orgasmus žena často předstírat a po partnerově vyvrcholení mu to hned přizná.

Muže prý také dokonale otráví kurz tance, masáž od muže, hodiny trvající nákup či dobrovolnictví na školním výletě. A mezi opravdové pecky patří, když žena řekne tchyni, že příšerně vaří, nebo když manželově babičce ukáže tetování na zadku.

Nervy drásající pro muže je také jednoduché rozloučení před odchodem do práce: „Musíme si promluvit.“ A pobíhání v sexy spodním prádle po ložnici hodinu před odchodem do postele s tím, že pak nedojde k žádnému fyzickému kontaktu, prý nerozparádí jen manžela gaye.

Maria je prý šťastně vdaná dvanáct let, s manželem Andrewem mají jedno dítě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat