4 věci, kterými nás dokážou chlapi opravdu vytočit!

25.07.2012 | Vztahy

Tuhle jednoduchou otázku jsme si položily v redakci a nestačily jsme se divit, kolik toho dokážeme vymyslet. A v čem jsme se shodly nejčastěji? Tady máte odpovědi.

Dlouhodobý vztah není vždycky jen idylický – a mohou za to obě strany, jak muži, tak ženy. Věřte, že kdyby si podobnou otázku položili naši partneři a jejich přátelé, určitě by dokázali během chvilky vytvořit podobný seznam. Že se občas dokážeme na sebe naštvat, je přirozené – a rozhodně to neznamená, že se už nemáme rádi a nerespektujeme se. Proto berte následující výčet s rezervou. Jako takový „výstup z holčičí porady“. A naprosto jsme ignorovaly typické mužské prohřešky typu neumyté nádobí, ponožky vedle postele namísto v koši na prádlo apod.

Takže čím nás partneři „vytáčejí“?

Nespustí oči z obrazovky, když s nimi mluvíme

A nemusí to být jen televize, platí to i o obrazovce počítače nebo mobilu. Je vážně k vzteku, když něco povídáte a váš partner v půli hovoru obrátí svou pozornost k výdobytkům moderní technologie. Nepomohou ani ujišťování, že vnímá obojí – jak víme, toho není drtivá většina mužů schopna…
(Poznámka: Chápeme, že je zrovna tak k vzteku, když začneme vyprávět partnerovi, jak jsme se měly v práci, zrovna když se dívá na nějaký důležitý zápas nebo zajímavý film, ale tenhle případ jsme na mysli neměly… a slibujeme, že to nebudeme dělat tak často… :) ).

Vypráví návštěvám historky, které rozhodně nejsou veřejné

V tomhle jsme se shodly všechny – každá z nás už zažila, jak její partner s nadšením a naprosto bez zábran dává k dobru (přátelům, kolegů, sousedům!) příběh, který vyvolal na našich (ale i posluchačových) tvářích vlnu horka a zrudnutí. A když jsme se pak snažily (některé více, některé méně naštvaně a vehementně) vysvětlit, proč se takové věci neříkají, nejsme si žádná z nás jistá, že jsme uspěly…

Skáčou nám do řeči

Tohle nepotřebuje příliš vysvětlování. Možná nedokážeme vždycky vyprávět nějakou strašlivě zajímavou historku, ale to ještě není důvod nám skákat do řeči a necitlivě ji ukončit v polovině úplně jiným příběhem (většinou ještě stejně nudným, jako byl ten náš).
(Poznámka: Musely jsme nakonec uznat, že většina z našich partnerů má vážně v zásobě mnohem zábavnější historky… Ale to skákání do řeči a přerušování…)

Vymlouvají se na poslední chvíli

Chápeme, že večeře s nejlepší kamarádkou a jejím manželem, kterého náš partner nesnáší ještě víc než ji, pro něj není žádné terno, ale v životě neexistují pouze příjemné události. A když už jednou muž slíbí, že nás doprovodí, ale hodinu před večeří zavolá, že se zdrží v práci, je to trochu rána pod pás (zvláště dopadlo-li to podobně měsíc předtím v případě oběda s tchyní a tchánem apod.). Řekněte rovnou, že nepůjdete – budeme sice chvíli pěkně naštvané, ale mnohem méně, než když se vymluvíte na poslední chvíli.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat