Chcete si udržet chlapa? Pak tohle nikdy nedělejte!

Australská moderátorka Geri Hemer je šťastně vdaná více než dvacet let. Nikdy prý nevěřila teoriím o vztazích a vždy dala na osobní zkušenosti. Knihu plnou těch vlastních teď přináší čtenářkám z Austrálie i celého světa. Ve své publikaci radí, jak chlapa nejen získat, ale hlavně si ho udržet. Jednou ze stěžejních rad prý je, že se žena nemá před partnerem nikdy natolik uvolnit, aby chodila na záchod a nechávala přitom dveře otevřené.

V knize How to Win Your Man and Keep Him také ženám radí, že je potřeba svého muže často těšit úsměvem a vítat ho doma i kdekoli jinde vřele. Do práce by měla žena partnerovi tu a tam poslat esemesku s tím, jak se na něj těší a jaké erotické hrátky budou provádět po jeho návratu domů.

„Tato kniha je založena na osobních zkušenostech, které fungují, nikoli na teoriích,“ svěřila Hemer v interview pro australský list Courier Mail.

S manželem Scottem žije Geri šťastně dvacet let a podle ní je zásadní to, že má i dodnes pro manžela jisté kouzlo a tajemství. Stále mu také připomíná, co společně sdílejí a proč.

„Ženy o sebe často nedbají, chodí do postele v natáčkách, mluví o svých bývalých, sedí na toaletě s otevřenými dveřmi, mluví s plnými ústy a holí si nohy před partnerem. A to jsou jen některé ze základních chyb,“ tvrdí paní Hemer.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat