ŠOKUJÍ svým blogem na internetu: Žijící VE TŘECH jako milenci i partneři!

24.11.2014 | Vztahy

Asi málokterá žena by s takovým klidem přijala oznámení, že její manžel se zamiloval do někoho jiného. Do muže. Ale Linda Marie Fridlandová se skutečně nezhroutila. Měla pro manžela, taxikáře Erika pochopení, do jeho milence Hampuse Engströma se totiž zamilovala taky. Takže teď žijí všichni tři v jedné domácnosti jako partneři. Není divu. Přeci jen jsou Švédové, kteří dali světu pojem švédská trojka – milenecký vztah muž-žena-muž. Linda, Erik a Hampus o svém soužití a společné výchově dětí píšou pravidelně na blogu, který se stal internetovým hitem.

Devětadvacetiletý Hampus přiznává, že nikdy nečekal, že se zamiluje do manželského páru. Nejdříve se zamiloval do kolegy Erika, jehož potkával v práci. Pětatřicetiletý Erik vzal na rande s ním ale také o rok mladí manželku Lindu. A Hampus je začal milovat oba.

„Byl jsem zvyklý chodit s nimi na večeře a došlo mi, že je mám rád oba, měli jsme toho tolik společného. Dokázali jsme se bavit naprosto o všem, hned od začátku,“ svěřil Hampus v rozhovoru pro švédský deník Local.

Nikdy si prý nemyslel, že člověk může milovat více než jednu osobu, ale on začal milovat Lindu i Erika. Erik miloval stále Lindu, ale k tomu se zamiloval i do Hampuse. A Linda milovala Erika, ale k tomu se zamilovala i do Hampuse. A tak teď spolu žijí ve třech ve Strömsundu na severu Švédska.

Hampus se k Fridlandovým nastěhoval v lednu 2013 a přivedl také svou pětiletou dceru, manželé mají tři vlastní děti, devítiletá dvojčata a třináctiletého syna. Všechny děti vyrůstají společně jako sourozenci a považují všechny tři jako své rodiče. Mají tedy dva otce a jednu matku.

Hampus a Erik spolu provozují vlastní taxi službu, Linda prodává dětské oblečení. A dohromady tvoří blog o životě ve švédské trojce.

„Pracujeme a žijeme společně. Spím ve stejné posteli jako Linda a Erik. Ano, máme spolu sexuální vztah. Milujeme se všichni dohromady zároveň,“ dodal Hampus v rozhovoru pro deník Local.
Jejich blog má prý ukázat lidem, že forem soužití může být více, než jaké diktují lidem společnost či náboženství.

„Máme děti, dům, auto a práce. Nestojí to jen na sexu, všichni také děláme velmi běžné a každodenní stereotypní práce,“ dodává Engström.

Jako rodiče se prý nejvíce obávali šikany, které by mohly čelit jejich děti. Ale společnost je vůči jejich soužití chápavá a děti jsou nadšené, že mají dva táty.

Ačkoli je polygamie ve Švédsku ilegální, Engström doufá, že se zákony v zemi změní a on si bude moct Lindu a Erika vzít. Někteří politikové jsou takové právní změně nakloněni.

Díky Facebooku jsou v kontaktu také s jinými polyrodinami ze Švédska a Evropy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat