Otevřela si »muchlovací« salón. První týden měla 10 tisíc klientů!

25.11.2014 | Vztahy

Když se Američanka Samantha Hess rozhodla podnikat v profesionálním objímání s lidmi, nebyl to úplně špatný nápad. Jen za první týden se do jejího „muchlovacího“ salónu, v němž se za peníze objímá s cizími lidmi – bez sexu a oblečená – přihlásilo deset tisíc zájemců. A to i přesto, že účtuje v přepočtu třináct set korun.

Hess totiž za jednoho klienta a hodinu objímání s ním požaduje šedesát dolarů. „Nabízím jim jistou úroveň lidského kontaktu, kterou všichni chceme či potřebujeme, abychom nabyli optimální duševní pohody,“ tvrdí Samantha z Portlandu, hlavního města státu Oregon.

Její salón Cuddle Up To Me dostal za jediný týden deset tisíc emailů, v nichž si klienti snažili službu objednat.

„Byznys se rozjel naplno. Dostala jsem deset tisíc emailů za jediný týden,“ svěřila Hess v rozhovoru pro televizi Fox 12.

Její služby zahrnují pouze objímání celého těla rukama, hlazení po vlasech a tisknutí se tělo na tělo v různých polohách.

„Dostala jsem se v životě do situace, v níž jsem si říkala, že zaplatit někomu, kdo mě obejme, ale nebude mít u toho žádné postranní úmysly, je skvělý nápad. Řekla jsem si, proč to nemůže být věc, která je snadno a bezpečně dostupná pro všechny?“ dodala Hess

Bezpečí její i jejích klientů hlídá kamera. Záběry samozřejmě neslouží k zveřejnění či šíření, ale jsou pojistkou před těmi s nečistými úmysly.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat