5 tipů, jak ho spolehlivě ODRADIT na první schůzce!

30.01.2015 | Vztahy

O tom, že první dojem je něco, co se nedá zopakovat, není třeba pochybovat. A tak je jasné, že první schůzka je pro případný začátek vztahu velmi důležitá.

O tom, co si vzít na sebe, jak se chovat a co říkat, se popsaly stohy papíru. Jenže co se na to všechno kouknout z druhé strany? Třeba tak, že se zaměříme na to, jaké naše chování muže spolehlivě odradí.

1. Mluvíte o životě druhých, ale ne svém

První schůzka je příležitostí k seznámení. Neznamená to samozřejmě, že muži prozradíte každičký detail ze svého života, ale snažte se mluvit o sobě. To, že váš potenciální partner zná na konci schůzky všechno možné ze života vaší kolegyně či kamarádky, není právě dobrý výsledek.

2. Jste hrubá na ostatní

Nemyslete si, že si muž nevšimne, jestli se usmíváte na servírku, když jí říkáte o další pití, jestli se usmíváte, jak zareagujete, když do vás omylem někdo vrazí, co uděláte, když dostanete rozvařené těstoviny… Hrubost a neslušné chování není přitažlivé ani u muže, ani u ženy.

3. Mluvíte o penězích… pořád

Máte jich dost? Skvělé. Ale není třeba to neustále zdůrazňovat. Jste s nimi věčně na štíru? Tak jo, ale proč se za to pořád omlouváte nebo to neustále vypichujete, abyste vzbudila soucit? Peníze nejsou – rozhodně ne na první schůzce – nijak důležitým faktorem.

4. Nemáte žádné sebevědomí

Na každý kompliment reagujete odmítavě, shazujete svůj vzhled i svou inteligenci… Samozřejmě není extra přitažlivé ani opačné chování rozmazlené celebrity, ale pamatujte, že sebevědomí u ženy je pro muže velmi přitažlivé!

5. Mluvíte o svatbě a dětech

Ještě jste se nedostali ani k hlavnímu chodu a vy už muži naproti sobě plánujete budoucnost. S vámi. Se společnými dětmi. To je skvělý způsob, jak muže vyděsit.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat