Nejhorší ženská vlastnost: Kvůli tomuto se vám rozpadají vztahy!

Děláte vše pro svého muže, mnohdy i na úkor svého času, a on si pak najde milenku. Většina scénářů současnosti. Paradox, nebo vám to má něco naznačit?

Nejhorší, co může dospělá žena udělat, je to, že se stoprocentně oddá svému muži a celý svůj život obětuje tomu společnému. Chápeme záměr být obětavá a stoprocentní – čím jiným také prokázat věrnost a lásku. Proč ji ale muži neopětují zpět? A to ani v případech, kdy své ženu skutečně milují?

Muži se potřebují neustále bát, že o ženu přijdou

O tom, že pravý džentlmen by měl ženu neustále dobývat, je nepsaným pravidlem. To, že ji dostane, však ještě neznamená, že vztah bude sám od sebe kvést dalších X let. Pokud dá žena muži stoprocentní jistotu, muž nabude pocitu, že se o ni už nemusí starat. A taková žena ho přestane bavit. Týká se to zejména žen, které chtějí chlapovi dokázat, jak jsou samostatné, umí se bez něj obejít a k ničemu ho nepotřebují. Jenže muž se musí cítit potřebný, užitečný a žádaný!

Je ovšem také nutné, aby jeho představivost a fantazie byly neustále zaměstnávány. Co to v praxi znamená? Žena by si měla najít čas na své vlastní zájmy, rozhodně by se po vstupu do vztahu neměla přestat setkávat s muži nebo se jim vyhýbat, protože je už zasnoubená či vdaná. Samozřejmě mluvíme o běžných přátelstvích – rozhodně by žena neměla záměrně zneužívat své postavení a flirtovat s každým druhým.

Snažte se o to, abyste vždy měla nějaké tajemství

Každou ženu by proto mělo zahalovat jisté tajemno. Praxe ukazuje, že cizí žena je vždy krásnější než ta, kterou muž dokonale zná. I když jen krátkodobě. Nikdy proto nesmíte dopustit, aby vás měl muž stoprocentně přečtenou. Dejte mu důvod stále vás poznávat, stále vás dobývat a neustále se těšit z toho, že právě vy jste ženou po jeho boku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat