OVĚŘENO: Prsatá vs. chytrá: Jakou si chlap vybere?!

28.05.2015 | Vztahy

Když si ženy vybírají muže na vztah a založení rodiny, volí raději femininnější typ s dobrými charakterovými vlastnostmi. Muže maskulinní a velmi atraktivní chtějí spíš na jednorázový sex. Muži se v tom ale příliš neliší. Když loví na nezávazný sex, záleží jim velmi na vzhledu a dávají přednost ženám s bujným poprsím a útlým pasem. Ale když si mají vybrat partnerku pro život, rozhodují se pro tu inteligentnější a na velikosti poprsí jim pak už nezáleží.

Inteligentní ženy jsou totiž znakem toho, že budou zodpovědnými matkami, které se o mužovy potomky dobře postarají. Navíc taková žena je znakem toho, že měla sama inteligentní předky, kteří o ni dobře pečovali a investovali do její výchovy a vzdělání.

„Jiné často zmiňované atributy ženské atraktivity jako dlouhé nohy nehrají roli,“ tvrdí rozhodně evoluční biolog profesor David Bainbridge z Cambridgeské univerzity. Jeho vědecké poznatky vycházejí z analýzy preferencí inteligentních mužů. Je-li sám muž intelektu a vzdělání nevalného, klade na inteligenci ženy menší důraz.

„Muži dávají u ženy při výběru životní partnerky s ohledem na fyzické vlastnosti přednost symetrii. Nemusí se jednat o krásu, ale ženino tělo by mělo mít jistou symetrii, ta mužům podvědomě říká, že je to partnerka mladá, zdravá a má dobré geny,“ tvrdí profesor Bainbridge.

Prsa nejsou pro muže podstatná už jen proto, že málokterá žena je má stejně velká a tvarovaná, takže jsou nejčastěji asymetrická.

„Velikost prsou není důležitá. Velká prsa jsou častěji asymetrická a mužům se líbí spíš symetrická prsa. Navíc velká prsa rychleji zestárnou, zatímco muži mají rádi mladistvý vzhled u ženy. Také nehledají dlouhé nohy. Rovné nohy ano, jsou znakem dobrého genetického zdraví,“ dodává profesor Bainbridge v rozhovoru pro deník The Telegraph.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat