Horoskop na týden od 28. září do 4. října 2015 od naší astroložky Anny!

28.09.2015 | Zábava

Váhy, pro velká rozhodnutí nebude tento týden příliš ideální. Ryby, v kolotoči práce-rodina poslední dobou zapomínáte sami na sebe. Býci, šeď podzimní oblohy jako by se promítla i do vaší nálady. Berani, neodcházejte od rozdělané práce – tento týden by se vám to mohlo nepříjemně vymstít. A co čeká tento týden další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Neodcházejte od rozdělané práce – tento týden by se vám to mohlo nepříjemně vymstít. Do konce dotahujte vše, co začnete – a to jak v pracovní, tak i osobní oblasti. Nezačínejte rozhovor, který nebudete schopni uzavřít, nejděte do sporu, pokud už je předem jasné, že jej nevyřešíte. Ušetříte si tím spoustu nervů. Hvězdy vám tento týden zkrátka nedají nic zadarmo...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Šeď podzimní oblohy jako by se promítla i do vaší nálady. Budete mít tento týden pocit, že se nemůžete zbavit chmurných myšlenek, že se vám nic nedaří, že vám každý klade do cesty jednu překážku za druhou. Možná se vám ale jen hvězdy snaží ukázat, že si musíte víc věřit, víc spoléhat jen na sebe a nenechávat se ovlivňovat úsudkem druhých. Zkuste to a zaznamenáte změnu k lepšímu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Pokud přemýšlíte, zda není podzim ideálním obdobím pro změnu prostředí (a to jakéhokoli – zaměstnání, bydliště, životní situace apod.), vyčkejte s rozhodnutím raději až na druhou polovinu týdne, kdy mu budou hvězdy více nakloněny. Přílišná uspěchanost by totiž mohla vyústit v nečekanou komplikaci a především přehlédnutí důležitého aspektu, který může váš postoj ovlivnit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Ačkoli v poslední době cítíte, že to doma není tak růžové, jak by podle vašich přání a představ být mohlo (nebo spíše mělo), stále se vám nepovedlo najít příčinu tohoto stavu. Hvězdy vám však tento týden poskytnou vodítko, jež celou „záhadu“ odkryje. Buďte ale připravení na to, že část viny objevíte o v sobě. Jak na toto zjištění zareagujete, už je na vás. Jen pozor na unáhlenost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Jste spíše milovníci tepla a léta, podzimní počasí vám dvakrát nevyhovuje. A tak už se pomalu začínáte balit do teplého oblečení a vaše myšlenky zaměstnávají i nejrůznější virózy, nachlazení apod. Sice zatím jen v teorii, ale zaměstnávají. Zkuste se tento týden dívat na svět trochu pozitivněji! Hvězdy vám poskytnou hned několik příležitostí pro dobrou náladu, nepromarněte je!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Zatímco všichni okolo vás se pomalu „nastavují“ do podzimního režimu, vy máte stále pocit, že na něco takového je příliš brzy. Bohužel vaše dobrá nálada se s tou všeobecnou příliš nesejde, a tak budete mít téměř výčitky svědomí, že nemáte potřebu být zamračení a stěžovat si. Nenechejte si namluvit, že chyba je na vaší straně! Hvězdy vás zkrátka mají rády.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Pro velká rozhodnutí nebude tento týden příliš ideální. Jistě, v některých situacích se jim nevyhnete, ale pokud to jen trochu půjde, snažte se získat více času na rozmyšlenou. Všichni vás sice budou mít za váhavé a nerozhodné, ale nenechte se odradit. Nakonec i ti největší škarohlídi budou muset uznat, že jste zvolili správnou strategii. Vaše instinkty se mýlí málokdy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Tento týden budete mít silnou potřebu věnovat veškerý čas a energii rodině. Nenechte se od takového záměru ničím vyrušit. Sami víte, jak moc pro vás rodina znamená, je to vaše silná, nikoli slabá stránka. Ovšem i na poli rodiny se občas vyskytnou potíže, jež se vám přes veškerou snahu nepodaří uhasit. Buďte při jejich řešení realisté, nechtějte po druhých nic, co byste nechtěli od sebe.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Snažíte se nepodléhat mínění druhých, ale tento týden budete opravdu na pochybách, zda vám vaše intuice napovídá správně. Víte, že nejste neomylní, na druhou stranu ale máte určité hranice, které jen neradi překračujete. A právě k tomu vás bude tento týden okolí nutit. Zkuste se zamyslet, zda vám jen hvězdy nechtějí ukázat, že občas není na škodu rozšířit si obzory.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Následující týden bude takovou zatěžkávací zkouškou pro důvěru mezi vámi a partnerem/partnerkou. Objeví se určité náznaky, které vám několik nocí nedají tak docela spát. Jakou strategii zvolíte? Otevřenost a dobře mířené otázky, nebo opatrné vyzvídání a „špehování“? Hvězdy budou nakloněny spíše prvnímu postupu. Ovšem snažte se za každou cenu zachovat chladnou hlavu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Vaše trpělivost s některými lidmi z vašeho okolí je téměř u konce a hrozí, že tento týden už opravdu „vybouchnete“, navzdory všem svým předsevzetím o zachování chladné hlavy. Možná by to nebylo na škodu, taková reakce u vás není příliš obvyklá a vy alespoň ukážete svému okolí, že nejste člověkem, jehož může bez následků využívat. Jen pozor, abyste někomu zbytečně neublížili.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
V kolotoči práce-rodina poslední dobou zapomínáte sami na sebe. Zkuste proto tento týden ze zaběhnutého stereotypu vystoupit a zaměřte se na svůj život, své potřeby. Hvězdy vám k tomu nabídnou hned několik příležitostí. Rozhodně zapomeňte na nějaké výčitky svědomí. Budete-li spokojení vy, pozitivně se to projeví i na lidech z vašeho okolí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat