Velký horoskop na rok 2016: Vztahy, zdraví, peníze a kariéra pro všechna znamení!

03.01.2016 | Zábava

Rok 2016 bude pro zrozence ve znamení Berana rokem klidu a duševního rozvoje. Jestli bude rok 2016 pro někoho opravdu šťastným, pak jsou to Blíženci. Především první polovina roku bude pro Lvy velmi příznivá – očekávat mohou výhodné finanční příležitosti i úspěchy na poli vztahů. Na Váhy čekají v roce 2016 úspěchy i pády. Ačkoli v práci i lásce se jim bude dařit, bojovat budou především sami se sebou a občas i se svými rodinnými příslušníky. A co čeká další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Rok 2016 bude pro zrozence ve znamení Berana rokem klidu a duševního rozvoje. Ačkoli je čeká i pár změn, nemusejí se bát žádných výrazných překážek. Jedinou oblastí, v níž mohou očekávat určité tření, jsou rodinné vztahy. Pokud se však vyvarují přemíry negativních emocí, zavládne i v tomto aspektu života vytoužený mír.

Zdraví

Rok 2016 je pro vás, co se zdraví týče, rokem velmi příznivým. Nejenže se vy osobně nebudete potýkat se žádným závažnějším problémem, ale dokonce se zbavíte potíží z dřívějška, takže si užijete svého zdraví konečně naplno. Pozor si pouze musíte dávat na drobná poranění (odřeniny, škrábnutí, říznutí…), takže buďte opatrní, pracujete-li s ostrými předměty.
Co vám ovšem může způsobit starosti, je nemoc někoho z  členů rodiny. Proto u svých blízkých dbejte na zdravý životní styl a vyváženou stravu.

Peníze

Druhá polovina roku 2016 vám přinese samé pozitivní zprávy, co se vaší finanční stránky týče. Nepodléhejte však přílišnému nadšení a svodům v podobě nejrůznějšího luxusu, který si po dlouhé době opět budete moci dopřát. Raději se soustřeďte na zaplacení všech dluhů. Dobrý pocit vám rovněž přinese, darujete-li nějaký obnos na charitativní účely.
Vyšší výdaje vás čekají v souvislosti se zdravím některých rodinných příslušníků, ale nebudou zas tak vysoké, aby vás uvrhly do existenčních starostí. Ty se vám ostatně budou tento rok vyhýbat a naopak se vám otevřou nové možnosti jak svou peněženku výrazněji naplnit. Neodmítejte je, ale vždy zvažte jejich riziko. Váš vrozený cit a intuice vám napoví, kterou cestou se vydat.

Láska a vztahy

S partnerem zažijete příjemné oživení vztahu, především jaro a léto bude naplněno romantikou. Váš vztah s partnerem se ještě posílí a zharmonizuje. Velkou měrou se o to zaslouží i skutečnost, že v sobě najdete konečně sílu promluvit si s partnerem o věcech, které vás již dávno trápí, ale o kterých jste zatím mlčeli. Ani ti, kteří jsou single, nemusejí smutnit – začátkem léta se na ně usměje štěstí a oni najdou člověka, který si jich bude vážit a který si zaslouží jejich lásku.
Menší problémy se ovšem vyskytnou v oblasti rodinných vztahů. Budete muset zapojit všechen svůj diplomatický um, abyste vše urovnali. Ačkoli vás to bude stát dost sil, odměnou vám bude klid v rodině.

Práce a kariéra

Podnikatelé zaznamenají letos vzestupy i pády, ty ale nebudou nikterak výrazné a nebezpečné. Spíše budou občas lehkomyslným Beranům připomenutím, aby byli v obchodech co nejopatrnější.
Zaměstnanci se mohou ze začátku roku cítit poněkud přehlíženi ze strany svých nadřízených, to se ale brzy změní. Nejpříznivějším obdobím pro vás budou letní a podzimní měsíce roku 2016, kdy se konečně uznáte zaslouženého uznání. Pozor si ovšem dejte na závistivé kolegy, kteří se vám budou snažit znepříjemnit život a shodit vás z nově nabytého výsluní. Nedejte na zákulisní intriky, buďte sami sebou a stůjte si za svými nápady.
Nejvíce se v roce 2016 bude dařit Beranům-vědcům, pracovníkům médií, účetním, ale také státním zaměstnancům.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Rok 2016 začíná pro Býky relativně klidně, a to ve všech ohledech. V první polovině roku by se zrozenci v tomto znamení neměli setkat se žádným závažnějším zdravotním problémem, starosti jim však v druhé polovině roku 2016 může způsobit nemoc blízké osoby. Nejdůležitější oblastí bude nastávající rok pro Býky oblast vztahů. Co konkrétního pro vás hvězdy přichystaly?

Zdraví

První polovina roku 2016 by neměla přinést Býkům žádné závažnější zdravotní problémy. Ovšem od června byste si měli dávat na svoje zdraví větší pozor, hrozí vám především nepříjemnosti v podobě chronických bolestí páteře, svalů či kloubů, jež sice nemusejí být ničím extra závažným, ale rozhodně dokáží člověku pěkně znepříjemnit život. Zkuste tedy problémům předejít pravidelným pohybem (ale nezkoušejte nic extrémního, soustřeďte se spíše na protahovací cviky a kondiční cvičení).
Druhá polovina roku bude poznamenána zdravotními potížemi někoho z vašich blízkých. I díky vaší obětavé pomoci však situaci zvládnete.

Peníze

Vaše finanční situace bude po celý rok 2016 stabilní. Sice se z vás nestanou boháči, ale nebudete mít ani závažnější existenční starosti, což přispěje k vaší celkové pohodě. Splatíte i většinu případných dluhů, s nimiž jste se potýkali v minulosti. Raději se nepouštějte do žádných riskantních investic a podniků, nechte si vždy poradit od lidí, kteří dané problematice rozumí, a řiďte se svým instinktem, který vám jako Býkům většinou radí dobře.

Láska a vztahy

Ačkoli se to možná ze začátku roku nebude zdát pravděpodobné, rok 2016 je pro Býky v oblasti lásky a vztahů příznivý, především na samotném svém sklonku (svobodní Býci mohou očekávat i nějakou tu nabídku k sňatku). Ale ani ve zbývajících měsících se nemusíte obávat nějakých zásadních turbulencí, naopak. Vztah s partnerem i s přáteli ještě posílíte, budete společně zažívat spoustu krásných chvil. Pokud jste single, i pro vás chystá především druhá polovina roku příjemný zvrat.
Samozřejmě svět není úplně ideální, a tak i Býci se budou hlavně v prvních měsících roku 2016 potýkat s menšími neshodami, především se sourozenci, ale například také se sousedy. Půjde však jen o nedůležité maličkosti, proto je důležité, abyste zachovali chladnou hlavu a nedělali z komára velblouda.

Práce a kariéra

Profesně se vám bude dařit, a to i přesto, že hlavně v prvních měsících nového roku budete mít pocit, že vás práce příliš nenaplňuje. Potom ale přijdou nové možnosti a vy v sobě opět naleznete nový elán a nadšení pro to, co děláte. Nebudete sice nijak závratně stoupat po kariérním žebříčku, ale vaše ambice budou naplněny i tak. Pozor si dejte na některé kolegy – budou se snažit „přehrát“ na vás část svých úkolů, a proto se musíte naučit říkat jasné „ne“.
Dařit se vám bude i v případě, že podnikáte. Otevřou se vám nové možnosti navázat výhodné partnerství a rozšířit tak pole své působnosti.
Nejvíce se letos bude dařit Býkům-strojařům, právníkům a lidem pracujícím ve službách.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Jestli bude rok 2016 pro někoho opravdu šťastným, pak jsou to Blíženci. Ačkoli mohou očekávat drobné neshody se sourozenci nebo sousedy, nebude to nic vážného a v ostatních aspektech života se jim bude rozhodně dařit – nebudou mít problémy se zdravím, vyřeší řadu osobních i pracovních nesnází a zvýší se nejen jejich sociální, ale i finanční status.

Zdraví

Na zdraví si v roce 2016 nebudete muset nijak výrazně stěžovat. Jediná závažnější věc (kromě sezónních záležitostí, jako jsou potíže typu alergií, nastydnutí apod.), s níž se budete muset potýkat, jsou následky stresu, ale ani ty na vás nebudou mít tak negativní vliv. Dokonce by se měly ještě v první polovině roku 2016 vyřešit i ty zdravotní potíže, které jste v minulosti již nějakou dobu řešili. Pozor si ovšem dejte na nemoci spojené s cestováním.

Peníze

Ačkoli bude ekonomická stránka životů většiny lidí v roce 2016 poměrně nejistá, Blíženci se nemusejí nijak zvláště obávat. Jak se zdá, bude pro ně začínající rok finančně poměrně příznivý. Sice je koncem roku čekají nenadálé výdaje, ale ustojí i ty. Pozor byste si ale měli dát na přílišné utrácení, k němuž vás dobrá finanční situace bude občas svádět. Samozřejmě si můžete sem tam udělat nějakou tu radost a dopřát si trochu luxusu, ale vždy mějte na paměti, že nejdůležitější je vyrovnaný rodinný rozpočet pokud možno bez dluhů.

Láska a vztahy

Rodina vám bude v roce 2016 skutečnou oporou. Vyjasníte si dávné spory uvnitř rodiny a budete se všemi vycházet lépe než předtím.
Také v lásce rok 2016 Blížencům přeje – nezadaní by si měli dávat pozor, aby nepropásli v květnu, případně v srpnu, svou šanci na spokojený partnerský život. Pokud žijete v dlouhodobém svazku, neměly by vás letos čekat žádné závažnější problémy. Možná se objeví pár neshod (nejčastěji kvůli rozdílným přístupům k dětem a výchově), ale rozhodně se nebude jednat o žádné turbulence, jež by mohly váš vztah ohrozit.

Práce a kariéra

Především ve druhé polovině roku byste si měli dát pozor na nejrůznější zákulisní dohady a intriky, jež budou spřádat vaši kolegové i nadřízení – díky vaší vrozené potřebě pro spravedlnost vás budou dost vyčerpávat, navíc se jejich obětí můžete stát i vy, což vám situaci v práci ještě více znepříjemní. Druhá polovina roku už ale bude znamenat obrat k lepšímu a v práci se vám začne opravdu dařit. Nepodceňujte komunikaci s nadřízenými.
Nejvíce se v roce 2016 bude dařit Blížencům-umělcům, architektům, pracovníkům v médiích a reklamě, ale také ve výrobě.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Rok 2015 nebyl pro většinu Raků nijak závratně úspěšným. Ale rok 2016 by to měl změnit! Konečně vás přestanou ubíjet nejrůznější překážky a problémy a dojdete zaslouženého klidu a úspěchu. Nedosáhnete toho ale jen tak, za vším bude stát vaše neutuchající píle a víra v sebe sama. Podpoří vás i rodina a partner, ve vašem osobním životě převládnou harmonické a spokojené vztahy.

Zdraví

Pro zdraví Raků je rok 2016 ideálním obdobím. Samozřejmě se nevyhnou sem tam nějaké té rýmě apod., ale žádný závažný zdravotní problém by je čekat neměl. Pozor by si nicméně měly dávat na zdraví psychické a vyvarovat se stresu a zbytečným starostem (zkuste některé relaxační techniky nebo se pravidelně věnujte nějakému sportu, uvidíte, že vám to pomůže). Přestože vám žádné velké nebezpečí nehrozí, neznamená to, že byste měli rezignovat na zdravý životní styl! Určitě si hlídejte, co jíte a dbejte o své zdraví.

Peníze

Raci mají občas tendenci bez rozmyslu utrácet a s touto vlastností budou bojovat i v roce 2016. Bohužel, nejen díky této slabosti nemohou počítat s nějakým výraznějším zlepšením své finanční situace. Raději se proto nepouštějte do žádných rizikových investic nebo nejistého podnikání! Místo toho raději pečlivě sledujte své výdaje, nezanedbejte žádný účet a snažte se splatit své případné dluhy. Může se stát, že budete zaskočeni nepříjemnou pokutou. Příznivější situace by u Raků mohla nastat ve druhé polovině roku 2016.

Láska a vztahy

Začátek roku bude Rakům v oblasti rodinných vztahů velmi přát. V létě mohou přijít menší třenice, kterým však budete čelit s chladnou hlavou. Právě díky vám se podaří udržet v rodině klid a vaše vztahy se ještě upevní. Bude se vám rovněž dařit navazovat nová přátelství.
V oblasti partnerských vztahů nepřinese rok 2016 žádné velké změny, tedy pokud žijete v dlouhodobém svazku. Jestliže svého partnera teprve hledáte, čeká vás zlom (samozřejmě k lepšímu) v podobě velké zamilovanosti, která bude opětována, a vy tak konečně dosáhnete svého štěstí.

Práce a kariéra

Možná jste si poslední dobou v práci připadali nedocenění, nový rok však tuto situaci změní. Kolegové a nařízení vám začnou skutečně naslouchat a vaše návrhy a nápady se dočkají zaslouženého ocenění. Dařit se vám bude i v podnikání, nebojte se nových výzev a dalšího rozšiřování svých aktivit. Jen si dávejte pozor na „dobré rádce“, kteří se budou chtít především obohatit na váš účet. Jestliže plánujete změnu práce nebo si zaměstnání teprve hledáte, neskákejte hned po první nabídce, pokud si jí nebudete naprosto jisti.
Nejvíce se v roce 2016 bude dařit Rakům-bankéřům, manažerům, ale také vědcům, technikům a asistentům.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Především první polovina roku bude pro Lvy velmi příznivá – očekávat mohou výhodné finanční příležitosti i úspěchy na poli vztahů. Neměli by se však nechat ukolébat příznivým vývojem a od června 2016 by se měli především soustředit na své zdraví, jež mají občas tendenci podceňovat.

Zdraví

Jediné problémy, které vás mohou potkat, budou souviset s vaším životním stylem. Nikdy není pozdě začít žít zdravě, přehodnoťte tedy svůj dosavadní způsob stravování a začnete se více věnovat svému organismu. Velmi důležitou podmínkou vašeho zdravotního stavu bude psychická pohoda. I když už si slibujete několik let, že trochu zvolníte a budete se lépe vypořádávat se stresem, stále v tomto aspektu svému tělu hodně dlužíte. Soustřeďte se proto hlavně sami na sebe a především se naučte odpočívat a relaxovat.
Nepodceňujte ani preventivní prohlídky – vašemu znamení je sice dána tendence starat se spíše o blaho ostatních, ale nezapomínejte ani na sebe. Připomínejte si, že zdraví je opravdu to nejcennější, co máte.

Peníze

Svůj rodinný rozpočet udržíte po celý rok poměrně vyrovnaný, i když zažijete pár turbulencí v podobě vysokých výdajů, s nimiž jste tak úplně nepočítali. Ty ale budou vykompenzovány zajímavými finančními příležitostmi a hlavně vaším vrozeným instinktem pro zacházení s penězi. Vaše investice budou tento rok směřovat především na zlepšení bydlení, vyvarujte se ale většímu utrácení především v prvních 3 měsících nového roku. A pozor na nezaplacené pokuty, mohly by vás v závěru roku nemile překvapit…

Láska a vztahy

Oblast vztahů bude v roce 2016 pro Lvy klíčová – bude se jim totiž velmi dařit, především od května. Poznají spoustu nových lidí, rozšíří okruh svých přátel. V lásce budou mít rovněž štěstí. Pokud žijí v dlouhodobém partnerském vztahu, nenarazí v průběhu roku na žádný větší problém, i když se vyskytne – především v první polovině roku – několik situací, kdy budou muset zapomenout na svou tvrdohlavost a přistoupit ke kompromisu (odměnou jim ovšem bude harmonický domov). Pokud jsou single, konce roku už by to tak být nemělo…

Práce a kariéra

Jak již bylo řečeno, Lvi na sobě tento rok opravdu zapracují a bude to vidět. V zaměstnání i podnikání se jim, především ve druhé polovině roku, bude dařit jako nikdy předtím. Dočkají se uznání jak ze strany kolegů, tak i nadřízených, a otevřou se jim nové možnosti seberealizace. Loni jste se museli potýkat s celou řadou překážek, ty letos naštěstí zmizí. Mnohem lépe budete rozdělovat čas mezi zaměstnání a rodinu. Neznamená to však, že nebudete muset tvrdě pracovat – vaše úsilí vám ovšem přinese mnohem větší uspokojení.
Nejlépe se v roce 2016 bude dařit Lvům-učitelům, zemědělcům, analytikům, ale také IT pracovníkům.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Pro Panny bude rok 2016 znamenat především růst v osobní rovině – budou spokojenější sami se sebou a jejich oblíbenost mezi přáteli stoupne. Čekají je i harmonické vztahy v rodině, aby však této harmonie dosáhli, budou muset přiložit ruku k dílu a vyhýbat se zbytečným sporům, jež se budou jejich příbuzní snažit vyvolat.

Zdraví

Svůj zdravotní stav letos nepodceňujte, zvláště trpíte-li některou z chronických nemocí. Sice se na vás nechystá žádná pohroma, ale mohli byste si znepříjemnit život. Objednejte se proto na preventivní prohlídku a v případě potíží se svěřte do rukou odborníků, jimž důvěřujete. Druhá polovina roku by vám však už žádné nepříjemné překvapení v oblasti zdraví přinést neměla, jen o sebe musíte pečovat více než v předešlých letech. Nepodceňujte žádný z varovných příznaků svého těla, zdraví rozhodně patří k hodnotám, které si musíte chránit.

Peníze

Letošní rok pro vás nebude znamenat v oblasti osobních financí nějaký zásadní přelom – zjednodušeně se dá říci, že si oproti současné situaci ani výrazně nepolepšíte, ani nepohoršíte. Váš smysl pro odpovědnost vám zabrání pustit se bezhlavě do rizikových transakcí, nebudete ani bezdůvodně utrácet. Nejlepší investicí pro vás zůstane vaše rodina.

Láska a vztahy

Největší uspokojení budete letos nalézat v rodině. Jistě, nevyhnete se několika málo sporům, ty však vůbec nebudou nikterak zásadní, aby vztahy narušily. Velkou oporou vám budou sourozenci a rodiče, u nichž jste mohli mít v minulém roce pocit, že vás trochu zanedbávají.
S partnerem vyřešíte hned v prvních týdnech nového roku případné neshody a váš vztah bude svou čistotou a romantickým nádechem připomínat začátky vaší lásky. Dospějete i k několika důležitým rozhodnutím, jimž jste se v minulosti vyhýbali a které výrazně změní směřování vašeho vztahu. Radost vám budou dělat i vaše děti. Pokud jste nezadaní, usměje se na vás štěstí a vy najdete svou životní lásku. Nenechejte se odradit delším hledáním a buďte trpěliví a optimističtí.
Nezanedbávejte své přátele, ale dejte si pozor na známé, které z vás budou chtít vytáhnout pozitivní energii.

Práce a kariéra

Ať už podnikáte, nebo jste v pozici zaměstnance, bude pro vás tento rok velmi příznivý, i když vám práce prostoupí život více, než byste třeba chtěli. Rozhodně nepodceňujte vztahy s kolegy či podřízenými! Vyhýbejte se otevřeným konfliktům a nenechte se zatáhnout do žádných intrik a tajemství, mohly by vám výrazně uškodit. V práci budete oplývat novými nápady a naplno se projeví váš tvůrčí duch. Bohužel, s úspěchem jde ruku v ruce i větší míra stresu, jež vás letos očekává – nenechte se jím však ovládnout. Jestliže vás čeká změna zaměstnání, nebojte se jí, bude rozhodně k lepšímu, zvláště pokud se k ní odhodláte po květnu 2016.
Nejvíce se letos bude dařit Pannám-soudcům, bankéřům a lidem, kteří pracují pro nevládní organizace.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Na Váhy čekají v roce 2016 úspěchy i pády. Ačkoli v práci i lásce se jim bude dařit, bojovat budou především sami se sebou a občas i se svými rodinnými příslušníky. Naštěstí díky své vrozené houževnatosti a eleganci vybruslí z každé sebesložitější situace beze šrámů na těle i duši.

Zdraví

Vaše zdraví je velmi úzce spjato s vaším psychickým stavem (to samozřejmě platí pro všechna znamení bez rozdílu, pro Váhy je ovšem psychická pohoda velmi důležitá). Letos se však na vás štěstí usměje téměř ve všech oblastech života, proto i váš zdravotní stav nebude nijak vážně ohrožen. Samozřejmě se nevyhnete potížím typu nachlazení apod., ale žádné další závažnější potíže by vám cestu zkřížit neměly. Důležité je, abyste se cítili psychicky v pohodě – tento rok vám ve vaší snaze bude vycházet vstříc, tak se nenechejte vykolejit maličkostmi a nepoddávejte se případnému stresu!

Peníze

Vaše příjmy se v roce 2016 mírně zvýší, i když nikterak závratně. Dostanete totiž – především ve druhé polovině roku – několik zajímavých příležitostí, jak o něco navýšit rodinný rozpočet. Buďte ovšem při jejich realizaci opatrní a raději si každou investici dobře promyslete – vyhnete se tak finančním těžkostem. Dobře rovněž zvažte, pokud si chcete vzít půjčku. V květnu se rozhodně nepouštějte do žádných finančních spekulací. Naopak druhá polovina roku bude pro vaši peněženku velmi příznivá.

Láska a vztahy

Rodina vám sice, především v jarních měsících roku 2016, připraví nejednu horkou chvilku, ovšem díky tomu, že jste se již naučili pracovat se svými negativními emocemi, je budete zvládat s nadhledem (ačkoli ještě před pár lety byste reagovali úplně jinak). Velkou oporou vám bude partner, který za vámi bude stát v každé složitější situaci. Jestliže jste single, není vyloučeno, že letos najdete svou životní lásku – musíte se ale naučit nedávat pouze na první dojem a nepropadat pesimismu, pokud vám hledání toho pravého či té pravé bude trvat trochu déle, než byste si představovali.
Vylepší se i vaše vztahy s některými z přátel, s nimiž jste poslední dobou nemohli najít společnou řeč. Bohužel, někteří z přátel, o nichž jste byli přesvědčeni, že mají na srdci jen vaše dobro, vám mohou přinést zklamání.

Práce a kariéra

Jak již bylo naznačeno, nemohou Váhy-podnikatelé v první polovině roku 2016 očekávat nějaký zásadní úspěch. Nepropadejte však panice a zkuste najít na trhu nové příležitosti – jak vám ukáže druhá polovina roku, bude to správné rozhodnutí. Chce to jen trochu optimismu a odvahy. Ani zaměstnanci však na tom první měsíce roku 2016 nebudou nijak úžasně. S případnou změnou práce však vyčkejte až po květnu, budete mít větší štěstí na nové místo. Od června čeká všechny Kozorohy příznivý obrat a v zaměstnání se jim začne dařit, budou moci využít plně svůj potenciál a svým kolegům a nadřízeným ukázat svůj talent při řešení složitých úkolů.
Nejvíce se letos bude dařit Váhám-lékařům, makléřům, pracovníkům v pohostinství a hoteliérství nebo šperkařství.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Štíři si v letošním roce polepší především v profesní oblasti a také v oblasti rodinných vztahů. Rozhodně se jim vyplatí naslouchat své silné intuici, poradí jim ve většině případů lépe než jejich okolí. Zvýšenou pozornost věnujte v roce 2016 svému zdraví. Pokud budete uvažovat o stěhování – neváhejte. Budete mít při výběru nového domova šťastnou ruku.

Zdraví

Kvůli spoustě nejrůznějších podnětů, jimiž se budete letos zabývat, budete mít tendenci zapomínat na zdravý životní styl. Navíc budete často pod tlakem, který vyústí ve stres. Nezapomínejte na sebe, pravidelně a vhodně se stravujte. To vám pomůže překonat těžkosti, jež se v průběhu roku vyrojí. Zkuste si rovněž osvojit některou z relaxačních technik (i když vám může pomoci třeba i horká koupel nebo poslech oblíbené hudby). Zkrátka začněte myslet i na sebe, a když se objeví nějaký zdravotní problém, rozhodně jej nepřecházejte a vyhledejte odbornou pomoc.

Peníze

V první polovině roku 2016 nečekejte v oblasti financí žádný velký nárůst. Pečlivě si hlídejte své výdaje, bude totiž hrozit, že lehce překročí vaše příjmy. S domácím rozpočtem vyjdete jen tak tak.  Zvážit sice můžete půjčku, ale dejte pozor, abyste ji byli schopní splácet. Naštěstí v období od června do konce roku se karta obrátí a začne se vám dařit, co se peněz týče, o něco lépe – vrátí se vám investice, které jste možná už dávno považovali za ztracené, vaše ekonomická situace se významně zlepší a otevřou se vám nové možnosti jak peníze zhodnotit. Zapomínat nebudete díky své vrozené štědrosti ani na charitativní projekty a pomoc těm méně šťastným.

Láska a vztahy

Rok 2016 Štírům v lásce i přátelství rozhodně přeje. Přes počáteční nesnáze především v prvních měsících tohoto roku, které zapříčiní hlavně malá nedorozumění a chyby v komunikaci, zažijí zrozenci v tomto znamení tolik romantiky, kolik si jen mohou přát. Dejte si však pozor, abyste při užívání si harmonického vztahu s partnerem nezapomněli na své přátele! Rozhodně byste se s nimi měli vídat častěji, dodají vám spoustu pozitivní energie. Koncem roku vás sice mohou potkat neshody uvnitř rodiny (především s rodiči), ale nebudou tak závažné, aby pokazily váš vztah.

Práce a kariéra

Jak již bylo řečeno, v práci se Štírům v roce 2016 bude dařit. Největšího rozmachu dosáhnou na přelomu května a června. Narazí sice na řadu překážek, ale dokáží je přetvořit ve výzvy, s nimiž si lehce poradí a sklidí za to zasloužený obdiv. Pokud pracujete na vedoucí či manažerské pozici, čeká vás letos test vaší autority, ale nebojte – ustojíte jej bez většího boje a vážnějších problémů. Jen si dejte pozor na zákulisní intriky. Může se stát, že kolega, který se celou dobu tváří jako váš největší přítel, vás celou dobu pomlouvá u nadřízených.
Nejvíce se letos bude dařit Štírům-personalistům, hercům, ale také politikům a lidem pracujícím v obchodu.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Pro Střelce bude tento rok plný nejrůznějších zvratů, ale v drtivé většině se bude jednat o změny k lepšímu, a pokud se objeví i nějaká negativa, nebudou nijak zásadní. Velký pokrok zaznamenají v oblasti osobních financí, turbulence však přijdou ve vztazích. Především rodina jim dá tento rok zabrat.

Zdraví

Pokud patříte mezi Střelce, nemusíte se bát žádných větších výkyvů ve svém zdravotním stavu. Jestliže trpíte nějakou chronickou chorobou, nedojde u ní ke zhoršení, naopak ve druhé polovině roku se váš stav mírně vylepší. V období od června do září vás čekají vyšší výdaje v souvislosti s vaším zdravím.
Svou pozornost byste letos měli zaměřit i na zdraví svých nejbližších, především rodičů – může se totiž stát, že se ozvou staré zdravotní problémy. I když nepůjde o nic vážného, je lepší tyto potíže nezlehčovat a nezanedbávat.

Peníze

V oblasti financí pro vás bude příznivá především první polovina roku 2016. Budete mít několik zajímavých příležitostí jak trochu vylepšit svůj rozpočet, pokud podnikáte, neodmítejte nabídku na expanzi na zahraniční trhy. Obezřetní ovšem buďte v září a říjnu – mohou přijít finanční problémy, které vás sice nijak zásadně neohrozí, ale život vám znepříjemnit mohou. Poslední měsíce roku by však již opět měly naznačit obrat k lepšímu.

Láska a vztahy

Právě začínající rok vám bude přát i v lásce. Ale nebude to tak úplně bez práce. Řada zrozenců ve znamení Střelce má lehké sklony k sobectví, které jim mohou situaci na poli vztahů poměrně významně ztěžovat. Ale nebojte se, letos si budete lásku užívat, a to ať už patříte k těm, kteří již svého životního partnera našli, i k těm, kteří jej stále hledají.
Také v rodině se urovná řada sporů a budete si s ostatními členy rozumět lépe než kdy dřív (radost vám budou dělat především děti). Zvažte společný výlet nebo dovolenou. Ale vybírejte pečlivě a svou volbu konzultujte se všemi zúčastněnými.
Nezapomínejte ani na přátele. Možná jste na ně neměli poslední dobou moc času, ale to nyní napravíte.

Práce a kariéra

Pokud podnikáte, můžete očekávat velmi příznivý rok. I když se vašemu okolí budou zdát některé vaše projekty rizikové a nejisté, díky svému vrozenému citu správně odhadnete, kterým směrem se ubírat a vytěžíte z nových příležitostí maximum. Žádné nepříznivé zvraty nečekají letos ani Střelci-zaměstnance, právě naopak. Vaše kariéra nabere ten správný směr a přinese vám plné uspokojení. Jestliže si práci hledáte nebo uvažujete o její změně, rozhodně neváhejte přijmout zajímavou nabídku, která se před vámi otevře!

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Pro Kozorohy bude rok 2016 naplněn dobrými zprávami, a to především v pracovním životě – jejich píle a tvrdá práce jim totiž konečně přinese zasloužené ovoce. Měli by se však více věnovat své rodině, může se totiž stát, že na poli vztahů zaznamenají několik menších zemětřesení. Rovněž by se měli soustředit i na své psychické zdraví.

Zdraví

Věnovat byste se měli především sami sobě, nezanedbávejte zdravý životní styl, ale ani své duševní zdraví. Ačkoli nebudete mít žádné závažnější zdravotní problémy, budete se často potýkat se stresem a nedostatkem energie. Snažte se co nejvíce odpočívat, relaxujte a hlavně nenechávejte okolí, aby vás zahlcovalo svými starostmi a problémy více, než je nutné. Snažte se načerpat pozitivní energii, zkrátka pojměte rok 2016 jako rok, kdy budete pečovat především o sebe a své nervy.

Peníze

Ačkoli vás letos čekají o něco vyšší výdaje, než tomu bylo v předchozích letech, nemusíte se bát, že byste se dostali do výraznějších finančních potíží. Máte vrozenou intuici a ta vám pomůže udržet rodinný rozpočet ve vyrovnaném stavu. Pokud zvažujete půjčku, buďte při jejím výběru opatrní. V prvních měsících roku 2016 se vám bude v oblasti financí dařit, využijte toho a ušetřené peníze buď vhodně investujte, nebo je nechte jako rezervu do dalšího období.

Láska a vztahy

Tento rok vám v lásce skutečně přeje, tak toho využijte a čerpejte ze vztahů pozitivní energii! Přibližně v polovině roku se od svého partnera dočkáte velmi příjemného překvapení. Radost vám budou přinášet především děti, ale i vztahy s ostatními členy vaší rodiny se zharmonizují.
Pokud jste single, najdete v létě štěstí v lásce u člověka, kterého jste nejprve velmi podceňovali.
Pár nástrah chystá rok 2016 pro Kozorohy v oblasti vztahů s přáteli. Dávejte si dobrý pozor, komu a co říkáte. Vyhnete se tak nepříjemnému překvapení v podobě „podrazu“ od lidí, od nichž byste to nikdy nečekali.

Práce a kariéra

Podobně jako v oblasti financí, ani v práci neočekávejte žádné zásadní zvraty. S kolegy v práci budete vycházet bez problémů, ani vaši nadřízení vám nebudou dělat potíže. Váš smysl pro odpovědnost zachrání několik ožehavých situací. Jen pozor, aby vás někteří kolegové zbytečně nevyužívali a nesnažili se na vás převést pod nejrůznějšími záminkami své vlastní povinnosti. V takové chvíli budete muset zapomenout na okolí a říci důrazné „ne“ – jedině tak se vyhnete nežádoucímu stresu.
Nejvíce se v roce 2016 bude dařit Kozorohům-inženýrům, zaměstnancům v továrnách či pojišťovnách, ale také horníkům a politikům.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Rok 2016 bude pro Vodnáře především rokem osobního rozvoje a tím i osobního štěstí. Díky tomu, že budou konečně spokojenější sami se sebou, se jim začne opravdu dařit i v ostatních aspektech života – úspěchy zaznamenají jak na poli pracovním, tak i rodinném.

Zdraví

Zdraví vám bude letos opravdu přát – vyřeší se i některé dlouhodobé problémy, jež vám často znepříjemňovaly život. Měli byste si dát ale pozor, abyste se příliš nepoddávali stresu, který na vás bude čas od času útočit. Pečliví buďte také při sestavování svého jídelníčku.
Pozorní buďte rovněž ke zdraví svých nejbližších, především rodičů. Ačkoli možná budou mít tendenci vám svůj zdravotní stav zatajit, budete jim důležitou oporou a pomocí.

Peníze

Vaše finanční situace se v průběhu roku 2016 zlepší, významně se posílí váš rodinný rozpočet. Otevřou se vám nové investiční možnosti, ale raději si nechejte poradit od odborníků z finanční oblasti. Pokud se chystáte ke spekulacím na trhu, měli byste být rovněž úspěšní. Nebojte se požádat o pomoc členy své rodiny, ale také přátele a kolegy. Kromě příjmů vás ovšem čekají i výdaje – připravte si peněženky především pro děti.

Láska a vztahy

Ty nejlepší zprávy a nejklidnější období, co se vztahů týče, vás čekají začátkem roku. Neusínejte však na vavřínech – v roce 2016 budete muset na vztazích hodně pracovat, teprve v jeho druhé polovině se dočkáte zaslouženého klidu, vděčit za to budete především své vrozené schopnosti kompromisů a obratného řešení složitých situací. Pokud svou životní lásku teprve hledáte, bude pro vás tento rok poměrně příznivý (především jeho závěr), i když se nevyhnete několika zklamání.
 Také v rodině mohou být některé vztahy trochu napjaté, budete muset zapojit všechny své diplomatické dovednosti, abyste ze všech případných sporů elegantně vybruslili. Velkou oporou vám každopádně budou po celý rok vaši přátelé, především ti nejbližší, kteří vás za každé situace bez váhání podrží.

Práce a kariéra

Vzhledem k příznivému vývoji v oblasti vztahů budou mít Vodnáři ulehčenou i oblast kariéry. Jestliže zvažujete změnu zaměstnání nebo si práci hledáte, budete úspěšní. Pokud pracujete jako zaměstnanec nebo podnikáte, setkáte se tento rok se spoustou příležitostí, kdy budete moci ukázat všechny své možnosti i skryté talenty. Objem vaší práce se sice zvětší, ovšem díky své cílevědomosti a píli překonáte hravě všechny nástrahy a budete úspěšní.
Nejvíce se letos bude dařit Vodnářům-architektům, chemikům, humanitárním pracovníkům i zaměstnancům státní správy. Ve druhé polovině roku mohou očekávat pracovní úspěchy i pracovníci IT.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Rok 2016 bude pro Ryby plný nejrůznějších výzev a příležitostí, a to jak v pracovním, tak i v osobním životě. Se všemi si ale s elegancí sobě vlastní poradí. Harmonii budou prožívat i ve vztazích, zvýšenou pozornost však musejí věnovat svému zdraví, budou mít totiž tendenci je zanedbávat, což by se jim hlavně koncem roku mohlo vymstít.

Zdraví

Potýkat se v roce 2016 budete především se stresem. Nezapomínejte proto na odpočinek a relaxaci. Pečujte o sebe, stejně tak jako pečujete o druhé. Hlídejte si psychickou pohodu, může se totiž stát, že upadnete do deprese. Pohlídat byste si rovněž měli i svůj jídelníček – právě zažívání vám totiž (díky kombinaci stresu a pracovního vytížení) může přinést nejednu horkou chvilku. Nezapomínejte proto na dostatek vitamínů a důležitých minerálů, stravujte se pravidelně a zdravě.

Peníze

Především v první polovině nového roku se vám bude v oblasti financí dařit. Otevřou se před vámi nové možnosti, jak své peněžence přilepšit, které rozhodně nepromarníte. Pozor si ale dejte na bezhlavé utrácení, ke kterému budete mít díky nadšení z výdělků tendence, raději splaťte všechny případné dluhy. Buďte rovněž opatrní, pokud vás někdo požádá o finanční výpomoc, a pečlivě si zjistěte, zda bude schopný a ochotný vám peníze vrátit – mohlo by se totiž stát, že svůj rodinný rozpočet svou dobrotou a ochotou připravíte na delší dobu o významnou sumu.

Láska a vztahy

Možná byl pro vás minulý rok v partnerských vztazích jako na houpačce, rok 2016 však přinese výrazné uklidnění situace. Konečně odhodíte ostych a se svým protějškem si vyjasníte řadu problémů, jež váš vztah v minulosti komplikovaly. Velkou oporou vám budou vaše děti.
Co se ale týče vztahů s ostatními členy rodiny, budou především v začátku roku trochu složitější. Obnoví se některé dávné neshody, potýkat se budete i s rozdílnými názory na důležité věci ze strany svých sourozenců. Druhá polovina roku by však měla přinést určité uklidnění, i když jak se zdá, úplné vyřešení všech problémů a sporů vás v tomto roce nečeká.
Naopak na poli přátelství slibuje tento rok řadu úspěchů. Jednak rozšíříte okruh svých přátel, jednak po letech obnovíte kontakty i s některými lidmi, jež jste poslední roky trochu zanedbávali. Nepodceňujte stará přátelství, budou vám v těžkých situacích opravdovou oporou!

Práce a kariéra

Radost vám bude přinášet i vaše práce, i když hlavní podíl na této skutečnosti nebude mít ani tak náplň vaší práce, ale spíše prostředí, v němž ji vykonáváte, a kolegové, kteří vás obklopují. Díky své vrozené kreativitě budete sršet novými nápady, jež se dočkají zaslouženého uznání a obdivu. Dařit se vám bude i v podnikání, otevřou se vám nové příležitosti k expanzi a investicím, vybírejte si však pečlivě partnery, s nimiž se do obchodu zapojíte.
Pokud práci hledáte, případně zvažujete změnu své dosavadní pozice, získáte několik zajímavých nabídek. Ačkoli se to zprvu možná nebude zdát, nakonec si vyberete tu nejlepší.
Nejvíce se v roce 2016 bude dařit Rybám-politikům, filosofům, lékařům, ale také policistům a členům bezpečnostních služeb a pracovníkům v marketingu.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat