Horoskop na týden od 15. do 21. února 2016 od naší astroložky Anny!

15.02.2016 | Zábava

Lvi, zkuste tento týden myslet více na sebe než na druhé. Panny, váš týden proběhne ve znamení vztahových turbulencí. Nebojte, nemusí to nutně znamenat, že se budete s partnere/partnerkou hádat a domov proměníte v malou „Itálii“. Váhy, vaše děti vám dají v následujících dnech pořádně zabrat. Pololetí máte sice zdárně za sebou, ale potíže, které se tentokrát objeví, nebudou ani tak souviset se školou, ale spíše se společenským životem vašeho potomka. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nerozhodnost. To je pocit, s nímž budete tento týden bojovat nejvíce. Jenže právě nerozhodnost je něco, na co nejste zvyklí ani vy, ani vaše okolí. Vaši nejbližší pro tento stav budou mít nicméně mnohem více pochopení než vy sami, vy se budete potýkat s frustrací, jež si vybere svou daň v podobě stresu a také nespolečenskosti. Neodmítejte pomoc nebo příležitosti ke společenskému životu – nejenže vás rozptýlí, ale můžete získat tolik potřebnou jistotu při dalším postupu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden budete sršet nápady jako už dlouho ne. K tomu se navíc přidá i příval energie, jež vás postrčí k realizaci většiny z vašich myšlenek. Využijte toho doma i v práci, inspirujte svým nadšením ostatní! Jen dávejte pozor, abyste tuto energii neztratili tak rychle, jako jste ji nabyli. Z přílišného elánu byste mohli zapomenout starat se o své zdraví, což by v probíhající chřipkové epidemii mohlo znamenat spoustu nepříjemností…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Přestaňte se vyhýbat plánování vlastní budoucnosti! Tento týden bude pro přemýšlení o tom, kam vlastně směřujete (a kam byste směřovat chtěli), naprosto ideální. Budete mít dostatek prostoru i času, abyste si urovnali myšlenky a touhy, abyste zhodnotili vše, čeho jste zatím dosáhli a čeho ještě dosáhnout můžete. Nestanovujte si žádné limity, dovolte si snít, buďte odvážní! Pamatujte, že vaši budoucnost ovlivníte nejvíce právě sami.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Jste systematický člověk, a tak vám příliš nevyhovuje, pokud se musíte věnovat hned několika věcem najednou. Ne že by vám to dělalo nějaké potíže, ale máte vždy pocit, že když se nemůžete něčemu věnovat naplno, hrozí, že budete dělat chyby. A na to nejste příliš zvyklí. Zkuste se na chvíli odpoutat od své snahy o dokonalost, uvidíte, že se vám uleví. Slevte tento týden ze svých nároků na sebe sama! Pamatujte, že lidé si vás cení, i když děláte chyby.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Zkuste tento týden myslet více na sebe než na druhé. Dopřejte si trochu dlouho odpíraného luxusu v podobě pořádného odpočinku, i kdyby to mělo znamenat jen to, že nebudete pracovat více, než je nezbytně nutné, a budete chodit brzy spát. Poslední dobou jedete na poslední zbytky energie a je nejvyšší čas nějakou doplnit. Dopřejte svému organismu pohov dříve, než bude pozdě a vy skončíte v posteli s nějakou virózou, protože jste zanedbali prevenci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Právě začínající týden proběhne ve znamení vztahových turbulencí. Nebojte, nemusí to nutně znamenat, že se budete s partnere/partnerkou hádat a domov proměníte v malou „Itálii“. Spíše budete muset konečně začít řešit potíže, jež se už nějakou dobu kumulují. Snažte se jednat konstruktivně a hledat co nejsnazší cestu ke kompromisu. Pamatujte, že kompromis neznamená prohru, ale dohodu, která je pro bezproblémové fungování vztahu bezpodmínečná.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Vaše děti vám dají v následujících dnech pořádně zabrat. Pololetí máte sice zdárně za sebou, ale potíže, které se tentokrát objeví, nebudou ani tak souviset se školou, ale spíše se společenským životem vašeho potomka. Zaměřte se na jeho kamarády, vaše podezření, které ohledně některých z nich poslední dobou máte, se totiž ukáže jako pravdivé. Zachovejte se tak, jak vám velí vaše instinkty. I když s vámi nebude vaše dítě úplně souhlasit, držte se své intuice.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden se bohužel budete muset rozloučit s jedním ze svých snů, k němuž jste se v poslední době tolik upínali. Sami ale víte, že tento sen byl příliš nerealistický. A i když se s ním budete loučit jen těžce, snažte se nebrat si tuto skutečnost jako vlastní selhání. Některé touhy se zkrátka splnit nemají. Překonejte co nejrychleji své prvotní zklamání a začněte se soustředit na uskutečňování dalších ze svých snů. Uvidíte, že budete úspěšnější!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Jako by se proti vám tento týden v práci všichni spikli. Ne že by vám snad záměrně a vysloveně škodili, ale zdánlivé maličkosti, se kterými kvůli druhým musíte bojovat, vás dokáží vyvést z rovnováhy. A tu si ve svém životě ceníte velmi vysoko. Proto snášíte nepředvídatelné události hůře než většina ostatních. Bohužel, tento týden se budete muset zapřít a nechat věci plynout tak, jak jsou. Ne všechno ve svém životě můžete ovládat tak, jak byste si přáli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Pomalu začínáte zjišťovat, že předsevzetí, která jste si na počátku roku dali, vám začínají proklouzávat mezi prsty – s některými jste totiž ještě ani nezačali. A právě tahle skutečnost vám poskytne záminku k myšlenkám, že možná ani nemá cenu začínat. Nedovolte takovým úvahám, aby vás odradily od vašeho původního záměru! Zkrátka posuňte začátek uskutečňování novoročních předsevzetí do tohoto týdne. Nevzdávejte se tak lehce!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Lidé si zvykli, že jste osobou, která vždy zachrání situaci a zachová klid, i když ostatní propadají panice. Jenže tenhle týden budete potřebovat takovou podporu právě vy. Věci se totiž nebudou vyvíjet směrem, kterým by podle vašich představ měly, a vy budete marně hledat pevnou půdu pod nohama. Nejste typem člověka, který by druhé prosil o pomoc, ale pamatujte, že ve vašem životě existují lidé, kteří vám rádi podají pomocnou ruku – jako znamení dobré vůle, nikoli příležitosti zavázat si vás do budoucna.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Vaši pověstnou štědrost a nesobeckost se budou tento týden snažit využít lidé, kteří primárně sledují jen svůj cíl, bez ohledu na to, jaké následky bude mít jejich počínání pro vás, ale i vaše nejbližší okolí. Mějte proto raději oči dokořán – nejenže byste mohli být takovým chováním ohroženi vy, ale platit za něj by mohla i vaše rodina, i kdyby to mělo být jen tím, že na ni nebudete mít tolik času, kolik byste si vy i oni představovali. Pečlivě vybírejte, komu vyhovíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat