Horoskop na týden od 25. dubna do 1. května 2016 od naší astroložky Anny!

25.04.2016 | Zábava

Štíři, nenechte se tento týden vtáhnout do malicherných sporů – a to ani v rodině, ani v práci. Raci, atmosféra v práci poslední dobou z objektivních důvodů houstla. Ryby, jaro vám konečně začíná vhánět do žil nový příval energie, konečně jste setřásli onu pověstnou jarní únavu. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Buďte tento týden sami sebou. Nesnažte se přiblížit či vyhovět člověku, jehož sice obdivujete a s nímž vás pojí úzké vztahy, ale který má jiný pohled na svět. Ano, může se vám zdát jeho cesta výhodnější a snazší, ale pamatujte, že hvězdy vám zkrátka určily jinou, tu vaši. Té se držte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Nebojte se v následujících dnech vystoupit ze své ulity a vzít na sebe odpovědnost za vlastní rozhodnutí a činy! Jste dostatečně silnou osobností, abyste takovou pozici ustáli. A co víc, zjistíte, že je vám v ní vlastně dobře. Jistě, nese s sebou určitá rizika, ale výsledek za to stojí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Snaha ukázat určitým lidem, že jste zkušenější a v lecčems znalejší než oni, vyjde tentokrát naprázdno (i když bude váš postoj jakkoli oprávněný). Někteří lidé prostě nechtějí přiznat vlastní chyby a nechat si poradit. Nechte je, ať se spálí – nenechte si vnutit vinu za jejich chyby.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Atmosféra v práci poslední dobou z objektivních důvodů houstla. Naštěstí už napětí pomalu opadá, a tak se vám začne zase volněji dýchat. Nemáte rádi nejistotu a situace, které nemůžete nijak ovlivnit. Proto s nynějším obratem situace pocítíte nový příval energie a motivace.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Dosud jste byli zvyklí, že jste si svůj život řídili více méně bez zásahů vašeho okolí. Tento týden ale zjistíte, jaké to je, když v nějakém ohledu zcela závisíte na druhé osobě. Neberte to jako újmu či náznak své slabosti, ale jako příležitost k osobnímu růstu a k naučení se něčemu novému.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Zkuste tento týden zavřít pomyslné dveře před vlastními obavami a strachem z neznámého. Riskování sice není vaší přirozeností, ale někdy je jedinou cestou, jak dosáhnete svého. A právě nyní mu budou hvězdy nakloněny. Nemusíte přímo hazardovat, ale nebojte se nových příležitostí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Rozhodování není vaší silnou stránkou – máte tendenci do úmoru rozebírat všechna pro a proti nabízených možností, což vám výrazně ztěžuje pozici. Zkuste tento týden spoléhat na svůj první instinkt, uvidíte, že nešlápnete vedle. Hvězdy vám budou v tomto ohledu nakloněny.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Nenechte se tento týden vtáhnout do malicherných sporů – a to ani v rodině, ani v práci. Hrozí totiž, že nejenže byste situaci příliš nepomohli, ale co víc, mohli byste ji ještě vyostřit. A to vám za to jistě nestojí. Zkuste spíše zaujmout pozici nezávislého arbitra, je to bezpečnější.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Nevěříte na rychlá řešení složitých situací, ale nejste ani příznivcem jejich neustálého rozebírání. Díky tomu, že stojíte nohama pevně na zemi, máte dar analyzovat problémy a navrhovat jejich optimální řešení. Bohužel se ukáže, že ne všichni je dokáží akceptovat. Pro vaši trpělivost to bude zkouška…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Nečiňte tento týden žádná důležitá rozhodnutí, která se týkají vašeho rodinného života. Mohli byste si totiž pořádně zavařit. Naopak zkuste naslouchat názorům druhých, především svých nejbližších, a své postoje týkající se daného problému založte na nich. Usnadníte si (a nejen sobě) situaci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Oscilujete mezi absolutním sebevědomím a vážnými pochybami v sebe a své schopnosti. A bohužel budete v těchto výkyvech pokračovat i následující týden. Zkuste se zamyslet, zda za touto skutečností nestojí mnohem hlubší problém, který se tak podvědomě domáhá řešení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Jaro vám konečně začíná vhánět do žil nový příval energie, konečně jste setřásli onu pověstnou jarní únavu. A tak zatímco vaše okolí se stále jen tak plouží, vy už spřádáte plány, jak onu energii pořádně využít. Jen pozor, abyste to nepřehnali – síly budete potřebovat i po zbytek roku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07
54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat