100 testerek vyzkouší odmašťovač SMAC. Jste mezi nimi?

30.04.2016 | Zábava

Mastnota a špína ve 100 českých domácnostech by se měla začít trást. Na cestě k nim je totiž odmašťovací specialista SMAC! A ke komu že pošťák v příštím týdnu doručí testovací balíčky?

V Rozstřelu testerek jsme chtěli vědět, kde by se vám doma nejvíc hodil nový odmašťovač SMAC. Ze všech vložených komentářů jsme vybrali 100 těch nejlepších a k jejich autorkám se už na začátku přístího týdne vydají testovací balíčky. Hodit se jim budou nejčastěji doma v kuchyni kolem sporáků, digestoře a dřezu. Uplatnění ale najdou i při blížící se grilovací sezóně.

A kdo že si odmašťovač otestuje?

Vybrané testerky

verrca, matisek28, gabulka, Blackbird, todni, gemini, kamila76, blesksoft, denitek, petrac a desítky dalších!

Kompletní přehled vybraných testerek najdete ZDE!

Jak odmašťovač SMAC používat?

Používání odmašťovačů je snadné a rychlé. Přípravky rozprašte přímo na špinavý nebo mastný povrch a následně setřete ošetřené místo vlhkým hadříkem nebo houbičkou. Hodně znečištěná místa se zaschlou mastnotou a špínou vyžadují trochu delší působení přípravku.
Odmašťovací prostředky používejte v dobře větraných prostorech a nezapomeňte na ochranné rukavice. Na průhledné umělé hmoty nebo lakované povrchy se přípravky nehodí.

Kde všude se hodí?

Neporazitelného bojovníka proti mastnotě a špíně použijte na sporák, digestoř, troubu nebo pracovní desku. Lehce zkrotí různé povrchy a má příjemnou a svěží citrónovou vůni.

Venku na zahradě nebo v garáži poslouží neporazitelný parťák SMAC Multi odmašťovač. Odstraníte s ním lehce nečistoty a mastné skvrny ze zahradního plastového nábytku nebo z grilu. Poradí si i se skvrnami od motorového oleje a zvládne mastnotu většiny látek.

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!

Získejte 200 bodů za své hodnocení

Testerky za své hodnocení získávají automaticky 200 bodů v našem věrnostním programu Moje body. Ty mohou směnovat ve Směnárně za kosmetiku, knihy a další skvělé ceny!

Body ale můžete získat i vy, které jste v daném testování nebyly vybrány! Stačí napsat svou osobní zkušenost s daným výrobkem a body se automaticky připíšou i vám! Všechna proběhlá testování najdete v rubrice TESTOVÁNÍ!

Kolik bodů za co?

Registrace:                    50 bodů
Schválený recept:         10 bodů
Schválený komentář:     5 bodů
Hodnocení receptu:        1 bod
Hodnocení v testování: 200 bodů







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat