Horoskop na týden od 2. do 8. května 2016 od naší astroložky Anny!

02.05.2016 | Zábava

Váhy, budete mít pocit, jako by vás vaše okolí trestalo za něco, co jste nikdy nemohli ovlivnit, ale co vám nyní všichni kladou za vinu. Lvi, v práci se budete muset zapotit více než obvykle. Ryby, neostýchejte se předávat své znalosti a zkušenosti ostatním! A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Dejte si tento týden pozor hlavně na přílišné utrácení – co se na první pohled může zdát jako dobrá investice, se může nakonec ukázat jako jeden velký omyl. Proto se do žádných větších nákupů nepouštějte bezhlavě, impulzivně, ale vše si pečlivě promyslete. Při sebemenší pochybnosti zařaďte zpátečku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Plány vám tento týden nebudou vycházet tak, jak byste si představovali. Ne že by nevycházely vůbec, spíše se budete muset vyrovnat se zpožděním ve výsledcích a oželet okamžité uspokojení, na něž jste zvyklí. Zkuste mít na paměti, že k cíli nemusí vést jen jedna cesta – že jsou i jiné, sice složitější, ale stejně důležité.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Po delší době se budete cítit zase sami se sebou spokojení. Ne že by se vám v minulých dnech nedařilo, ale jako by vám scházela schopnost radovat se z maličkostí – a tento pocit už jste postrádali. Nyní se opět objeví, byť díky maličkosti, u které byste něco takového ani nečekali.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Hvězdy vám tento týden přihrají do cesty člověka, s nímž jste ztratili kontakt již před nějakým časem. Nemusí to být zrovna setkání tváří v tvář, ale i tak si připomenete všechny ty skvělé chvíle, jež pro vás byly tak důležité, ale na které jste pod tíhou starostí téměř zapomněli. Bude to sice melancholický zážitek, ale příjemný.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden se budete muset v práci zapotit více než obvykle. Ne že byste z ničeho nic byli zavalení kopami práce, ale vaše motivace poklesne na minimum. A na to nejste zvyklí. Práce je pro vás důležitá, a tak vás chybějící elán zaskočí. Zkuste se ale zamyslet, zda vám jen vaše tělo neříká, že je čas na oddech. Poslechněte ho.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Jestliže vás hvězdy tento týden zavedou do neznáma (ať už to bude cizí město, neznámá čtvrť nebo jen neobvyklá příležitost či nezvyklý zážitek), snažte se z této situace vytěžit co nejvíc. Ačkoli se v novém prostředí necítíte vždy jako ryba ve vodě, pokud překonáte prvotní úzkost, zjistíte, že vám ve skutečnosti hvězdy přihrály skvělou příležitost k vlastnímu růstu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Tento týden budete mít pocit, jako by vás vaše okolí trestalo za něco, co jste nikdy nemohli ovlivnit, ale co vám nyní všichni kladou za vinu. Pocit nespravedlnosti nesete velmi špatně – u sebe i u jiných, a tak než se vše uklidní, bude se vám o něco hůř dýchat. A i když se dočkáte zadostiučinění, nedůvěra některých vašich blízkých vás citelně zasáhne.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

V hlavní roli bude tento týden váš milostný život. Vztah s partnerem/partnerkou se totiž posune opět o nějaký ten kousek blíž k onomu pověstnému „a žili šťastně až do smrti“. Vaše city pro vás nikdy nebyly záhadou, a tak pro vás bude velkou úlevou, když zjistíte, že stejné je to i u osoby, již milujete. Mimochodem, důkazy hledejte i v maličkostech!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Zkuste se tento týden zaměřit především na svou tělesnou stránku – poslední dobou ji docela zanedbáváte. A to by se vám na počátku jara nemuselo vyplatit! Pamatujte, že péče o duši je sice nezbytná, ale zapomenete-li na tělo, nezbudou vám síly na nic. Dopřejte si pořádný odpočinek, zaměřte se na prevenci. A nezapomínejte na pohyb!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden budete cítit lehkou nostalgii, která u vás není právě nejčastějším pocitem. Nejste tím typem, který by se příliš ohlížel do budoucnosti, a tak si příliš nebudete vědět rady, jak s těmito pocity zatočit. Zkuste si na pomoc přivolat člověka, s nímž jste sdíleli část své minulosti – kamaráda, jehož jste kdysi ztratili cestou, přítele z dětství… Bude to skvělý zážitek!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Jste v poslední době v jednom kole, a tak jste si předsevzali, že si konečně dopřejete trochu oddychu. Jenže ani ty nejlepší plány občas nevyjdou, jak by si člověk přál. Doma sice dojde k určitému uklidnění situace, ale v práci vám odpočinek nedovolí. Neklesejte na mysli a snažte se stanovit hranice, za které příště nepůjdete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Neostýchejte se tento týden předávat své znalosti a zkušenosti ostatním! Máte k tomu dostatek kreditu, navíc potřebné charisma a respekt. Jen pamatujte, že občas – zcela nechtěně – můžete působit, že spíše poučujete, než že předáváte své zkušenosti. Volte proto opatrně slova i tón řeči. Pak budete za svou pomoc skutečně tak oceněni, jak si zasloužíte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat