Testováno na tátovi: Město Prdel: Vítejte!

27.05.2016 | Zábava

Historie: Prdel je nejstarší město světa. Datuje se až k Adamovi a Evě. Vzniklo krátce po tom, co byli oba vyhnáni z Ráje. Místo bylo nalezenou náhodou. Prostě šli a šli, najednou se rozhlédli a zjistili, že jsou v Prdeli.

Etnické složení:

V Prdeli je spousta Řeků, ale málo se ví, že v centru, v několika uličkách žijí i Italové, Irové, Portugalci nebo Španělé. To je taková zajímavost. O Řecích ví skoro každý, že jsou v Prdeli, ovšem jen odborníci vědí, že jsou v Prdeli i jiné národy, dokonce mnohem hlouběji.

V Prdeli je také početná česká komunita. Kolem deseti miliónů. Zdá se to hodně, dokonce, jako by byli v Prdeli úplně všichni, ale není tomu tak. Ze severu Čech totiž jezdí asi 10 000 lidí do luxusních míst, které se nacházejí přes most, za řekou, poměrně daleko od Prdele. Generalizovaně lze říci, že všichni Češi jsou v Prdeli, ale horních deset tisíc je za vodou.

Hlavní důvod, proč je v Prdeli tolik lidí, jsou vládní subvence. Představitelé jednotlivých zemí posílají své občany do Prdele. Hlavní sezóna pro tuto destinaci se liší podle států, začíná však všude ve stejnou chvíli: asi minutu po volbách. Zajímavostí je, že s Prdelí mají smlouvu všechny Země a život tam je zcela bezproblémový, protože, pochopitelně, žádnou vládu nezajímá, že jste zrovna v Prdeli, hlavní je, že platíte daně. Vlády zemí také vydávají velké prostředky na PR a reklamu, aby každý občan věděl, kdo ho tam poslal - ze stejného důvodu: pro politické představitele není důležité, že je v Prdeli třeba celý národ, důležité je, když už se do Prdele dostal, aby se tam každý cítil dobře.

Fauna a flóra

Ve vesnici Prdel najdete obrovské množství živočichů i rostlin a celosvětovou raritou je, že všichni a všechny jsou chráněni zákonem. Není to samozřejmě tak, že by odpovědní činitelé v Prdeli byli tak úzkostliví a chránili cokoli. Ve skutečnosti organizace na celém světě bedlivě sledují tuto oblast. Prdel je totiž zvláštní místo, kam chodí příroda vymírat. Lidé celého světa tak vědí, že dokud nějaké zvíře nebo rostlina není v Prdeli, není třeba se o něj starat. A naopak: jakmile se nějaké zvíře nebo rostlina ocitne v Prdeli, okamžitě je chráněna zákonem. Existují sice kritici, kteří tvrdí, že by se mělo něco podniknout dříve, že bude v Prdeli další druh, ale v právním systému vládne jasná klauzule: "dokud není v Prdeli, není v prdeli".

Prdel a internet

Prdel je vysněným místem každého geeka. Všechny internetové služby zde totiž mají svá zálohovací centra a podporu. Bohužel data putují pouze jednosměrně a není možné je odtamtud vyvolat. Samozřejmě by to bylo možné, ale kdokoli podniká, ví, že by to stálo víc peněz, než je nutné k tomu, aby to prostě jen nějak fungovalo. Pro všechny vývojáře softwaru je nicméně důležité, aby každý uživatel věděl, kde jeho data jsou. Bezpečně uložená v Prdeli. Softwarový gigant Microsoft je v Prdeli již dlouho a má zde mnoho akvizic. Nejnověji se pokouší dostat do Prdele Skype a Nokii. Málo se ovšem ví, že v Prdeli je kompletní česká podpora všech produktů Google. Google má přísně rozdělené peníze

Desítky miliónů jdou na propagaci jeho služeb a všechny peníze na komunikaci s uživateli jdou do Prdele. Jde o slavný teorém, kdy vývojáři předpokládají, že ačkoli lidé žijí roztroušeni po celém světě, pro usnadnění výpočtu hypoteticky stanoví, že každý jednotlivý uživatel bydlí blízko tohoto místa, což velmi zpřesňuje propočet výdajů na technickou podporu. Z toho plyne: všichni zákazníci po celém světě jsou jim nesmírně cenní, ale každý jednotlivý je jim u Prdele. I to je důvod, proč je i pro největší společnosti zbytečné vydávat peníze na české lokalizace programů a her. Protože lokalizace jsou v Prdeli a každý uživatel je přeci kde? U Prdele.

V Prdeli je značení akorát na hovno. Pořád se vás někdo ptá na cestu. Káťa se pokoušela pomoci každému ukázat všechno na mapě, ale já myslím, že nejlepší je poslat všechny pěkně do Prdele. Na informační středisko.

V Prdeli jsou nesmírně oblíbené "živé obrazy". Právě na oslavu loňské koalice ODS-ČSSD na Pražském Magistrátě vytvořili obyvatelé úžasný obraz "Praha v Prdeli". I my jsme se do jednoho obrazu zapojili, ale vlastně jsme vůbec netušili, co z nás bude. Stále nás posílali z jednoho rohu obrazu do druhého, až jsem jim řekl: "Vy si z nás normálně děláte prdel." A oni šťastně přisvědčili, že jsem z nás skutečně vytváří obraz jejich vesnice.

© M. M. Cabicar
Příhody s Viky můžete sledovat také na Facebooku!

Dítě školkou povinné
Jak čůrají nevěsty
Autor: M. M. Cabicar
S touto knihou se budete chlámat, řezat a slzet smíchy. A nepůjde to zastavit! Knihy od M. M. Cabicara jsou souborem příhod s jeho nyní již čtyřletou dcerou Viki. Ta, jako každé dítě, nemá zábrany a nestydí se dělat a říkat věci, které ji právě napadnou. Její tatínek si pak často přeje být neviditelný, nebo s Viki prchá ze scény. Mnoho příhod již obletělo celý internet a byla by velká náhoda, kdybyste se s alespoň jednou z nich ještě nesetkali.
Chcete vědět, jak se Viki naučila říkat R? Chcete vědět, jak to dopadlo, když se Viki cizích svatebčanů zeptala „Jak čůrají nevěsty?“, nebo jak se jí podařilo projít kolem ochranky? Potom se začtěte do téhle báječné knihy!
Všichni čtenáři svorně doporučují: U knihy nejezte, nepijte, a pokud poblíž někdo spí, zavřete se za čtvery polstrované dveře!
Knihu najdete v nabídce nakladatelství Grada.






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat