Horoskop na týden od 27. června do 3. července 2016 od naší astroložky Anny!

27.06.2016 | Zábava

Kozorozi, plánování (a hlavně dodržování plánů) nebude tento týden vaší silnou stránkou. Vodnáři, poslední dobou se v práci nemůžete zbavit pocitu, že tak nějak stojíte na místě a žádný posun není v dohlednu. Ryby, jako by se vaši kolegové v práci rozhodli, že vám závěr měsíce nikterak nezpříjemní. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Obvykle nenosíte své pocity napsané na čele, což vás sice chrání, ale zároveň můžete být pro zrozence některých znamení těžko čitelní. A právě z tohoto faktu mohou tento týden vyplynout některá nedorozumění. Berte je s nadhledem, ale nezlehčujte je. Alespoň v rodině koncem týdne zavládne klid. I díky vaší schopnosti zachovávat chladnou hlavu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Zábava a vzrušení. Tak by se daly charakterizovat dny, které jsou před vámi. Jako by se hvězdy rozhodly, že už vás potrápily v minulých týdnech dostatečně, a rozhodly se vám ukázat, že život má i velmi světlé stránky. Buďte za takovou příležitost vděční, užívejte si ji, ale neberte ji jako samozřejmost. Snažte se dopřát podobně pohodové dny i svým nejbližším, kteří při vás v těžkých chvílích tak oddaně stáli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Konečně se vám povede oprostit se od „změti“ svých pocitů a budete schopni se na problém, který už nějakou dobu řešíte s partnerem/partnerkou podívat bez emocí, tak nějak „svrchu“. A ke svému překvapení zjistíte, že jste k němu přistupovali ze špatného konce. To vám dá nejen možnost vše zdárně vyřešit, ale budete moci partnerovi/partnerce ukázat, že nejste člověk, který nepřipustí jiný náhled než svůj.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Svou metodičností a spořádaností občas působíte dojmem chladného člověka. Jen vaši nejbližší vědí, že jste ve skutečnosti úplně jiní! Zkuste tento týden ke svému skutečnému já pustit více lidí ze svého okolí. Uvidíte, že budou velmi příjemně překvapeni – a vy také. Ačkoli nejste příliš zruční v romantických gestech (i když od svých protějšků je očekáváte), tentokrát využijte případnou dovolenou do poslední možnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden budete v práci konečně zas plně soustředění na vše, co si vyžádá vaši pozornost. Nebudou vás totiž „vyrušovat“ žádné problémy na poli rodinném, ve vašem vztahu s partnerem/partnerkou zavládne pohoda. Jen neusínejte na vavřínech – tahle situace se totiž dlouho sama od sebe neudrží, musíte přiložit ruku k dílu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Jako byste kolem sebe měli pomyslnou bariéru, která brání úspěšné komunikaci mezi vámi a vašimi nejbližšími. Budete si připadat, že ať řeknete cokoli, všichni to pochopí úplně jinak, než jste zamýšleli. Neztrácejte čas a energii rozčilováním, spíše se soustřeďte na trpělivé vysvětlování (ale nesklouzněte k omluvám – chyba není jen na vaší straně) a zamyslete se nad tím, jak komunikační kanály trochu zlepšit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Romantika je konečně za dveřmi! Jako by se hvězdy rozhodly ukázat vám, že letní období je opravdu jako stvořené pro lásku. Ať už jste zadaní nebo single, následující týden si opravdu užijete. Jen pozor na nerealistická očekávání. Ta největší romantika se často skrývá v nevinných a nenápadných gestech. Snažte se ji oplatit, uvidíte, že je to stejně vzrušující jako být na straně „příjemce“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden nebude ve vašem životě nouze o malá dramata. A nemusejí se týkat přímo vaší osoby, do některých budete zataženi proti své vůli. To je ovšem poloha, která vaší povaze tak úplně nesedí, necítíte se v ní dobře. Namísto zkratovitého jednání a odmítání cokoli řešit zkuste nabídnout roli prostředníka, který je nad věcí a dokáže zajistit, že všichni zúčastnění zachovají (více méně) chladnou hlavu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Už dlouho potřebujete trochu zvolnit tempo, jímž se váš život ubírá. Raději zařaďte zpátečku, než se hvězdy rozhodnou zařídit vám „volno“ prostřednictvím nemoci nebo nějakého zranění (teď v létě k nim je obzvlášť spousta příležitostí). I vaši nejbližší už o vás začínají mít starosti. Proto jim věnujte následující víkend, který bude jako stvořený pro nejrůznější romantické akce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Plánování (a hlavně dodržování plánů) nebude tento týden vaší silnou stránkou. A i když se budete snažit najít viníka všude okolo sebe, nakonec zjistíte, že nemůžete vinit nikoho kromě sebe. Zatímco pro jiná znamení by to nebyla příznivá zpráva, vy máte dostatečně silnou vůli na to, abyste na sobě zapracovali (nebojíte se totiž přijmout odpovědnost za sebe sama).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Poslední dobou se v práci nemůžete zbavit pocitu, že tak nějak stojíte na místě a žádný posun není v dohlednu. Právě začínající týden vám však ukáže, že to není tak docela pravda – že jen přehlížíte možnosti, které vám hvězdy kladnou do cesty, a nevyužíváte je tak, jak byste mohli. A právě to vám otevře oči (o dveřích k novým příležitostem nemluvě). Jen nezapomínejte kvůli práci na své nejbližší, to by se vám nevyplatilo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Jako by se vaši kolegové v práci rozhodli, že vám závěr měsíce nikterak nezpříjemní. Jejich liknavost a nezodpovědnost vám přidělá kopu práce a připraví vás o spoustu drahocenného času – oblíbeným kouskem je samozřejmě odjet na dovolenou a nechat na vás všechny resty, na jejichž řešení padne spousta vašeho času. A to se samozřejmě nesetká s přílišným vděkem ani na domácí půdě. Bude tedy hrozit, že následující týden neproběhne v takové romantické pohodě, po které toužíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat