Horoskop na červenec 2016: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení!

01.07.2016 | Zábava

Pro Ryby se červenec ponese ve znamení urovnávání rodinných rozepří – a že k tomu budou mít příležitostí víc, než by sami chtěli. Červenec bude přát především single Kozorohům. Střelci prožijí červencové dny především ve znamení rodiny. Na zdraví si Váhy nebudou moci v červenci stěžovat. Jen to ve slunečných dnech nepřehánějte s opalováním! A co čeká další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Zrozence ve znamení Berana čeká v první polovině července klid a romantika. Ta se týká především nezadaných – nebojte se příležitostí k seznámení se zajímavými lidmi, i kdyby nemělo vzniknout nic víc než příjemně strávený večer, určitě stojí za využití!
Zadaní Berani budou především kmitat mezi starostmi o děti a řešit nejrůznější malé problémy doma. Nemusí se nutně jednat o spory s partnerem či partnerkou, potíže očekávejte především ze strany širší rodiny (léto je oblíbeným časem k setkávání, bohužel ne všechna dopadají idylicky).
Zdraví
V červenci by si Berani měli dát pozor především na malá poranění – zdá se totiž, že je poslední dobou až nebezpečně přitahujete. A léto (a s ním spojené typické letní aktivity) je plné nástrah a příležitostí ke zranění. Snažte se nebezpečným situacím předcházet za každou cenu.
Finance a kariéra
Dovolená, tábory pro děti, letní oblečení... To všechno se na stavu vašeho rodinného rozpočtu podepíše.
Pokud ještě nejste zaměstnaní a přemýšlíte o brigádě, pamatujte, že brigádník není služkou pro všechno. Hrozí totiž, že se dostanete do společnosti, kde si budou myslet právě tohle.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Navzdory tomu, že pro většinu lidí bývá dovolená obdobím odpočinku a klidu, pro vás bude poměrně stresující záležitostí, a to především před samotným odjezdem. Jste od přírody pečliví a máte rádi ve věcech určitý řád a organizovanost, ovšem neustále narážíte na zmatky, jež do vaší představy vnášejí vaši nejbližší. Zkuste se nad vztekem a podobnými pocity povznést – zapomenutý šnorchl je určitě mnohem menší komplikace než poničené nervy!
Horké chvilky vám přichystá i partner/partnerka, ve které/kterém nenajdete takovou oporu, jakou byste si představovali, z čehož vznikne další napětí. Alespoň o samotné dovolené proto hoďte vše za hlavu a spíše se soustřeďte na fakt, že máte konečně možnost strávit nerušené chvíle se svými nejbližšími!
Zdraví
V červenci budete mít spoustu příležitostí k posílení svého zdraví, tak jich využijte, co to jen půjde.
Finance a kariéra
V práci se budete muset vypořádat především s návratem po dovolené. Ne nadarmo se říká, že je to jedno z nejnáročnějších období! A vy si jej tentokrát budete moci „vychutnat“ v plné míře. Ne snad že by se na vás valila nějaká zásadnější nepříjemnost, ale vaše tělo se prostě nebude chtít aklimatizovat na běžný život tak rychle, jak byste si byli představovali. Pamatujte, že i po dovolené máte nárok na nějaký ten odpočinek, a tak si jej po práci dopřejte!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Červenec Blížencům v lásce zamotá hlavu – tedy v dobrém slova smyslu! Pokud jste single, dostanete několik hned příležitostí tento stav změnit. Pamatujte, že vaše štěstí leží právě ve vašich rukou, je jen na vás, kterou z nabídek, jež vám hvězdy postaví do cesty, využijete a jak.
Jestliže jste šťastně zadaní, zažijete příjemné chvilky v partnerově/partnerčině společnosti. Vůbec není na škodu si připomenout, jak krásné to bylo, když jste se na počátku vztahu vznášeli v oblaku zamilovanosti. Tak si to užijte!
Zdraví
Ačkoli s červencem se u nás naplno rozjíždí grilovací sezóna, vy si dejte při téhle oblíbené zábavě pozor – oheň a horké věci obecně nebudou tento měsíc právě vašimi „přáteli“. Aktivní roli v těchto oblíbených radovánkách raději přenechejte někomu jinému.
Finance a kariéra
Dovolená s vaším rodinným rozpočtem pořádně zamává ještě dříve, než se na ni vydáte. Nelitujte však výdajů – když už jste jednou zaplatili, nemá cenu zkoumat, zda jste udělali chybu a našlo by se například něco podobného co do destinace, ale levnějšího. Dopřejte si pocit z dovolené se vším všudy – a bez výčitek kvůli penězům.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Co si budete namlouvat – do července nevstupujete z hlediska vztahů jako právě nejšťastnější člověk... A bohužel pro první polovinu tohoto letního měsíce se žádná velká změna nechystá. Čekají vás spíše dny (a možná i týdny) přemýšlení, kam se ve vztahu posunout dál (single Raci budou řešit, jak se vyrovnat se samotou, která jim není právě přirozená), kde hledat další směr a jak vrátit onen pocit štěstí a zamilovanosti, který vaše partnerství ještě donedávna provázel. Nemusí se nutně jednat o př&iacu te;znaky krize a blížícího se konce, spíše vstupujete do další etapy vztahu a je třeba, abyste se v něm zorientovali. Pamatujte, že v situaci nejste sami a že komunikace s partnerem/partnerkou je klíčová.
Zdraví
Kromě stresu by vás nic vážnějšího potkat nemělo, a tak červenec využijte především k načerpání sil!
Finance a kariéra
Letní měsíce bývají finančně poměrně náročné, budete mít navíc tendenci bezhlavě utrácet (to se Rakům příliš často nestává, tak pozor, abyste nebyli na konci měsíce nepříjemně překvapení, že jste v červených číslech). Pokud jedete na dovolenou, hlídejte si výdaje o to pečlivěji…
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Na Lvy se hvězdy v oblasti vztahů nebudou v červenci tak docela usmívat. Tedy ne že by chystaly nějakou záludnost, ale především v rodině na vás čekají drobné hádky a spory, jež se odvíjejí od dávné minulosti, o které jste byli přesvědčeni, že je zdárně vyřešena a pohřbena. Ještě než si začnete zoufat nebo obviňovat partnera/partnerku z „vytahování starých kauz“, zamyslete se nad důvodem, který ho/ji k takovému postoji a chování přiměl. Věřte, že i společné úsilí o nalezení tohoto důvodu může váš vztah posílit a přiblí ;žit vás opět k sobě. Jen si dejte pozor na svou vlastní výbušnost.
Zdraví
V červenci svou pozornost zaměřte především na nástrahy, které toto období chystá na vše zažívání. Pamatujte, že především v létě byste měli být u některých jídel maximálně opatrní, jinak se může stát, že slunné dny strávíte úplně jinak, než jste si předpokládali.
Finance a kariéra
V práci se pomalu rozjíždí „prázdninový provoz“. Bohužel, zrovna vaší práce (a především jejího množství) se to nějak netýká. A tak si v červenci (s výjimkou dovolené, pokud ji máte), vlastně příliš neodpočinete. Ostatně to platí i pro Lvy, kteří na léto chystají brigádu – především první dny pro vás budou těžkou zkouškou. Když ale vytrváte, budete nakonec rádi, že jste se nevzdali.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Pannám začíná poměrně rozporuplné období. Zatímco ony se dostávají do lehce romantické a sentimentální polohy (venku je přece léto), jejich okolí (včetně partnera/partnerky) se k jejich náladě a touze po romantice nestaví tak, jak by si představovali. Snažte se nepropadat rozčarování a depresi a zkuste partnera/partnerku do své letní nálady „vtáhnout“. Nenápadně samozřejmě, ostatně jste – když chcete – mistry diplomacie, tak toho využijte.
I single Panny pocítí v červenci touhu už nebýt samy – a hvězdy jim přichystají několik příležitostí minimálně k zajímavému flirtu!
Zdraví
Ačkoli by měl být červenec pohodovým letním měsícem, je paradoxně spojen s docela velkou dávkou stresu. Na nějaké lenošení jste příliš činorodí, ale zařaďte raději zpátečku! Není zrovna ideální prožít dovolenou v posteli jen proto, že se váš organismu hned po příjezdu do vysněné destinace zhroutí.
Finance a kariéra
Zatímco spousta lidí okolo vás řeší potíže s penězi kvůli dovoleným, na vás (respektive na vaši peněženku) se ten opravdový nápor teprve chystá – a překvapivě nikoli v souvislosti s dovolenkovými radovánkami.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Váhy budou v oblasti rodinných vztahů bojovat především samy se sebou a svou netrpělivostí. Máte pocit, že u některých členů stále beznadějně čekáte na uznání, které si zasloužíte, ale které je podle všeho v nedohlednu. Ne že byste očekávali nějakou pochvalu, spíše byste rádi, aby vám dali nějakým způsobem najevo, že si jsou vašeho úsilí vědomi.
K tomu vám ještě na čele přidělají vrásky děti – prázdniny vzaly opravdu útokem, a tak máte pocit, že veškerý řád, který jste doma zavedli, zmizel v propadlišti dějin. Jistě, nějaká pravidla jsou potřeba, ale zkuste si vzpomenout na dobu, kdy jste byli sami dětmi, a na to, jak jste si dokázali prázdniny užívat. Dopřejte proto nějakou volnost i svým potomkům!
Zdraví
Na zdraví si Váhy nebudou moci v červenci stěžovat. Jen to ve slunečných dnech nepřehánějte s opalováním! Pamatujte, že zdraví je rozhodně přednější než opálená kůže!
Finance a kariéra
I peníze budou jedním z témat, která přinesou nejednu příležitost ke sporům doma. Ne snad proto, že byste se o ně hádali s partnerem/partnerkou, ale spíše proto, že sami cítíte, že jich pro vysněnou dovolenou nemáte tolik, kolik jste si původně představovali. Ne snad pro sebe, ale především svým dětem jste chtěli dopřát nějaký ten luxus, který během roku nemají. Přestaňte se trápit – děti ocení především pohodového rodiče a společné zážitky či dobrodružství než drahé suvenýry!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Poslední dobou vám vztahy vycházejí tak, jak byste si představovali (a jak jste již dlouho toužili) – s partnerem/partnerkou jste nalezli společnou řeč prakticky ve všech oblastech života, s dětmi jste vyřešili problémy, které váš vzájemný vztah trochu kazily, a ani další příbuzní by vám vrásky na čele v červenci přidělávat neměli. Jistě, sem tam nějaké to nedorozumění přijde, ale díky pohodě, v níž se nacházíte, se vám podaří řešit je s nadhledem, kterého se vám v posledních týdnech trochu nedostávalo. V&nb sp;takové době je ideální vyrazit na dovolenou, třeba jen na pár dnů. Odpočinek ve společnosti nejbližších je přesně to, co vám ke spokojenému životu v rodinné oblasti chybí.
Zdraví
Štíři sice mají tendenci k jisté ladnosti a přirozenosti v pohybu, ale především počátkem měsíce budete mít pocit, že jste tuhle schopnost někde zapomněli a zakopáváte pomalu i na rovině. Pozor si proto dejte především při výletech apod., kde se i obyčejné zakopnutí může proměnit ve velmi nepříjemné zranění.
Finance a kariéra
S výdaji navíc spojenými s dovolenou jste si již smířili, ostatně nepatříte k lidem, kteří by jich zpětně nějak výrazně litovali. V práci vás sice čekají i úkoly, na které nejste tak docela zvyklí (přeci jen občas budete muset řešit urgentní věci za nepřítomného, odpočívajícího, kolegu). Ale nebude to nic, s čím byste si nedokázali hravě poradit!.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Střelci prožijí červencové dny především ve znamení rodiny. A to se vším všudy – zažijí rodinnou pohodu, ale také si uvědomí, jak křehké jsou vztahy mezi některými vašimi nejbližšími (vás nevyjímaje) a jak důležité je mít silné rodinné zázemí (ať už se jedná o partnera nebo partnerku či o rodiče, sourozence apod.). Navzdory své pověsti o tvrdohlavosti, kterou mají Střelci občas nezaslouženě, se tentokrát stanete vyjednavačem a urovnavatelem sporů.
Zdraví
Jak vám červenec přidá občas vrásky na čele kvůli vztahům, vyváží vám to na zdraví. Žádných významnějších nástrah se nemusíte bát.
Finance a kariéra
Pokud se v červenci chystáte na dovolenou, věřte, že odjíždíte v pravý čas. Jinak totiž skončíte zavaleni prací a zasloužený odpočinek se vám bude zdát v nedohlednu. Snažte se brát situaci v práci s nadhledem, i když to bude někdy těžké (především kvůli necitlivému chování některých kolegů).
Jestliže práci zrovna hledáte, narazíte první prázdninový měsíc na velmi zajímavé nabídky. Až se budete rozhodovat, které dáte šanci, pamatujte, že jednání ve spěchu a pod tlakem u tak důležité volby nemusí vést k úspěchu!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Červenec bude přát především single Kozorohům. Konečně si budou moci zase připomenout, jaké to je, když se zamilují. Jen pozor na případné zklamání. Pověstné letní lásky nemívají dlouhého trvání (zvláště když vzplanou o dovolené), čehož si jste vědomi, ale pamatujte, že láska bývá občas až nečekaně silná. Jste sice přesvědčeni, že ve svém věku umíte přeci takové věci hravě zvládat, ale tentokrát můžete být zaskočeni silou svých citů.
Také zadaní Kozorozi prožijí příjemný, žádnými velkými hádkami nezkalený první prázdninový měsíc.
Zdraví
Jestliže se v červenci chystáte na dovolenou do exotických krajin, nezapomeňte přibalit lékárničku – bohužel se zdá, že ji tentokrát využijete. Váš organismus nemá příliš v lásce extrémy a vyrovnat se s horkým počasím či pro Středoevropana neobvyklými jídly mu dá tentokrát zabrat více než obvykle. Snažte se využívat všechna lákadla na dovolené s rozumem – zdraví je přednější než exotické dobrodružství.
Finance a kariéra
Pokud vyrážíte v červenci na dovolenou, ujistěte se, že jste v práci splnili opravdu vše, co jste měli, a nenechali jste za sebou žádné resty. V opačném případě by vás totiž čekal až nepříjemně tvrdý návrat -  nejenže by si (oprávněně) stěžovali vaši nadřízení, ale popularitu byste ztratili i u svých kolegů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Vodnáři začnou červenec v téměř magickém opojení – v rodině zavládl klid a navzdory stresovým situacím (např. odjezd na dovolenou, řešení otázek okolo táborových a jiných pobytů vašich dětí apod.) máte po dlouhé době pocit, že váš vztah funguje tak, jak má. Snažte se využít s partnerem možnost být chvíli bez dětí, která se vám rýsuje, a volný čas si dopřejte ve vzájemné společnosti. Poslední dobou jste se věnovali dětem na plný úvazek (konec školního roku je vždycky náročnější) a občas jste zapomínali, že nejste jen rodiče, ale také partneři. Společně strávený čas jen přispěje k vaší vzájemné blízkosti.
Zdraví
Energie budete mít v červenci na rozdávání (tedy té fyzické určitě), díky čemuž získáte postupně pocit neporazitelnosti a neúnavnosti. Dejte proto pozor na nejrůznější extrémy, k nimž vás to bude svádět ve snaze dokázat, že na vás nikdo nemá. A určitě se raději vyhýbejte adrenalinovým sportům.
Finance a kariéra
Zatímco všichni okolo vás řeší, jak stihnout před odjezdem na dovolenou vše, co by měli, vy jste díky své systematičnosti na odjezd dávno připravení i po této stránce. Vaše pověstná poctivost a pečlivost by vám ani nedovolila, abyste po sobě nechali nějaké resty. Ostatně to samé platí i o penězích – vám se nestane, že by vás o dovolené zaskočil nějaký větší výdaj, i na něj jste totiž připravení!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Pro Ryby se červenec ponese ve znamení urovnávání rodinných rozepří – a že k tomu budou mít příležitostí víc, než by sami chtěli. Ačkoli nebudou stát přímo v jejich centru (spíše do nich budou vtaženi proti své vůli), aktivní účast bude nevyhnutelná. Tahle role vám tak docela nesedí, i když nejste v diplomacii vyložený slon v porcelánu, občas ve vypjatých situacích rychleji mluvíte, než myslíte. Snažte se proto držet emoce na uzdě a vážit každé slovo.
Velkou oporou vám po celý měsíc bude partner/partnerka.
Zdraví
Alespoň v oblasti nejdůležitější, tedy zdraví, k vám budou hvězdy shovívavé. Jen pozor na přílišný stres, který vašemu organismu nesvědčí a který se projeví především zdánlivě nevysvětlitelnou únavou.
Finance a kariéra
Zatímco rodinné nástrahy se vám nakonec povede překonat, v práci budete mít pocit, že se na vás valí jedna špatná zpráva za druhou. Nakonec se sice ukáže, že se nejedná o žádné „jobovky“, ale k dobré náladě vám rozhodně nepřispějí. Snažte se co nejvíce zachovat klid a svou rozvahu.
Finance byste sice řešit měli, ale nějak na to nenajdete sílu, a tak se může stát, že na konci července zjistíte, že jste skončili v hlubokém minusu.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat