Horoskop na týden od 18. do 24. července 2016 od naší astroložky Anny!

17.07.2016 | Zábava

Panny, v polovině týdne na vás čeká malá lekce z „domácího hospodaření s penězi“. Váhy, jako by se vám hvězdy rozhodly ukázat svou přívětivější tvář. Blíženci, hvězdy vám tento týden předpovídají romantiku a úspěchy na milostném poli! Raci, odsuňte tento týden svůj společenský život na jeho druhou polovinu a v té první se soustřeďte na rodinu. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Hoďte na chvíli své vlastní ambice a svůj vlastní prospěch za hlavu a soustřeďte se na druhé. Na obzoru se již rýsují jisté významné změny ve vašem životě, ale aby byly veskrze pozitivní, vyžadují do vás změnu přístupu nejen k vašemu okolí, ale i k vám samým. Nebojte, nemusíte se od základů změnit, nic takového – jen se snažte mít k lidem, především svým blízkým, větší důvěru. Budete ji pak mít i sami k sobě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Zkuste se tento týden převtělit v práci spíše do role pozorovatele. Jste sice zvyklí být aktivními účastníky dění, ale tentokrát bude strategičtější čekat, až budete o pomoc či radu vyzváni, než abyste obojí udíleli jako první. Nejenže se vyhnete případným sporům, ale navíc poskytnete svým kolegům dostatečný prostor pro vlastní iniciativu. A to bude velmi pozitivně oceněno.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Hvězdy vám tento týden předpovídají romantiku a úspěchy na milostném poli! Tak odhoďte obavy a pochybnosti, takovouto příležitost už nemusíte mít! Pokud jste single, zpozorněte především v první polovině týdne. Pokud už jste svého partnera/svou partnerku našli, pak se jim snažte ukázat, že jsou pro vás stále stejně důležití a že je stále milujete tak jako na počátku vztahu. Je důležité to připomínat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Odsuňte tento týden svůj společenský život na jeho druhou polovinu a v té první se soustřeďte na rodinu. Zkuste zkrátka trávit více času se svými blízkými – pomůže vám to předejít případnému nedorozumění, které poslední dobou hrozilo a které by mohlo nepříjemně poznamenat váš vztah. Nebojte se na tomto poli ani ráznějších kroků ke změnám k lepšímu! Uvidíte, že vaše iniciativa bude oceněna. A vám se bude zase o něco lépe dýchat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden budete řešit především práci. Rozhovor s vaším nadřízeným, k němuž jste se v poslední době odhodlávali, ale nenašli jste odvahu jej uskutečnit, už není možné odkládat. Víte, že to nebude nic příjemného, ale seberete-li odvahu, necháte emoce stranou a zapojíte všechny své silné stránky, uspějete. Když to zvládnete, uvidí vás jak šéf, tak i ostatní v jiném, lepším světle.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

V polovině týdne na vás čeká malá lekce z „domácího hospodaření s penězi“. Sami víte, že tuto oblast nemáte vždycky tak docela pod kontrolou, a tak se vám hvězdy rozhodly ukázat, že byste se nad sebou měli zamyslet. Nebojte se obrátit na někoho, o kom víte, že vám pomůže. I dobrá rada, jež vás naučí s penězi lépe hospodařit, je k nezaplacení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Jako by se vám hvězdy rozhodly ukázat svou přívětivější tvář. A sami víte, že si takový „luxus“ zasloužíte. Využijte toho, odhoďte nedůležité starosti a žijte naplno! Pokud do svých plánů navíc zahrnete milovaného člověka, máte zaděláno na šťastné dny, které vám poslední dobou už citelně chyběly. Jen pozor, abyste ze samé radosti nepropadli lehkovážnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Věřte svému instinktu a vyhnou se vám všechny překážky, z nichž jste měli takový strach! To je motto, jež by vás mělo následujícím týdnem provázet. Vše, co musíte udělat, je být sami sebou a nechat věci plynout. Neznamená to, že byste se měli přestat snažit, ale přestaňte na chvíli usilovat o vysněný velký úspěch na poli pracovním i rodinném, předejte štafetu jiným. Uleví se jim i vám.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Nedovolte svým pochybnostem, aby negativně ovlivnily vaši budoucnost! V některých oblastech se stále příliš podceňujete, jako byste neslyšeli hlasy, jež vám dokola opakují, že jste skvělí lidé. Jste! Hvězdy vás o tom následující týden přesvědčí, jen jim (a tím i sobě) musíte dát šanci. Řiďte se svým přesvědčením, dovede vás tam, kam potřebujete. A užijte si to!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Buďte velkorysí, hoďte za hlavu nepříjemnou minulost, která stále poznamenává vaši přítomnost, a snažte se odpustit těm, kteří vám – snad i nevědomky – ublížili. Nebojte se udělat první krok. Je to sice strašně těžké, ale vy jste silnou osobností s dostatečným sebevědomím. A tak to s pomocí hvězd zvládnete. Uvidíte, že váš život získá další rozměr.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Snažte se ignorovat požadavky a nároky ostatních a soustřeďte se na své naděje a sny. Příliš často raději vyhovíte svému okolí, než abyste sledovali i vlastní zájmy. A i když to z vás dělá oblíbeného člověka, najdou se tací, kteří ve vás vidí snadnou kořist – někoho, koho je snadné zneužít. Zamyslete se proto nad motivy některých lidí a nebojte se začít říkat ono kouzelné slůvko „ne“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Vše, co tento týden potřebujete, je spolehnout se na svůj instinkt, který mají zrozenci tohoto znamení poměrně silně vyvinutý. To vám dá základ pro složité rozhodnutí, jež budete muset učinit, Nenechejte se ovlivnit lidmi, u nichž si nejste jistí, že mají na srdci jen vaše dobro, spíše se spolehněte na své nejbližší. Jinak totiž hrozí, že zažijete zklamání z nenaplněných očekávání.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat