Horoskop na týden od 25. do 31. července 2016 od naší astroložky Anny!

25.07.2016 | Zábava

Berani, ačkoli máte jindy sklony pro dobrodružství, tentokrát se nebudete chtít pouštět do žádných riskantních nebo nejasných „podniků“. Raci, zkuste tento týden trochu zvolnit! Lvi, konečně dostanete všechny potřebné informace, abyste se mohli pořádně rozhodnout, co podniknete dál se svým životem. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ačkoli máte jindy sklony pro dobrodružství, tentokrát se nebudete chtít pouštět do žádných riskantních nebo nejasných „podniků“. A uděláte dobře. Hvězdy jim totiž také nebudou nakloněny. Pusťte do svého života klid a příjemnou jistotu – nemusíte neustále vést, chvíli se nechejte unášet tím, co osud přináší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Jen díky vaší pověstné organizovanosti se tento týden „zhroutí“ mnohem méně věcí, než by se zhroutilo, kdybyste v čele týmu (ať už v práci nebo doma) nestáli právě vy. Rozhodně své zásluhy nezlehčujte, ale ani nezveličujte. Máte přirozenou autoritu, využívejte ji nejen ke svému vlastnímu prospěchu. Jste rádi středem pozornosti – a to vás do ní dostane!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Ačkoli máte pocit, že pro své okolí děláte vše, co je ve vašich silách, vaši nejbližší jako by stále nebyli spokojeni. Jsou opravdu tak nevděční, nebo spíš plýtváte svou energií tam, kde to není tolik ceněno? Na tuhle otázku vám hvězdy konečně poskytnou odpověď. A i když s ní nebudete až tak spokojeni, posunete se díky ní dál.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Zkuste tento týden trochu zvolnit! Poslední dny jste se totiž téměř nezastavili, což se na vás začíná projevovat nejen fyzickou únavou, ale především psychickou vyčerpaností. Z té pak pramení vaše vlastní nespokojenost, ale také reakce a činy, které byste v plné síle nikdy nepřipustili. A tím ubližujte nejen sobě, ale i svým nejbližším. Zastavte se!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Konečně dostanete všechny potřebné informace, abyste se mohli pořádně rozhodnout, co podniknete dál se svým životem. A to vám nalije nový optimismus do každodenního konání a rozhodování. Prosazovat své zájmy s plným vědomím jejich dopadů nejen na váš život je totiž mnohem snazší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Následující týden budete mít pocit, že jen stěží hledáte své místo ve světě. A nejen ve světě vztahů a rodiny, ale i v rámci práce a dalšího kariérního směřování. Jako by vám najednou přestalo stačit vše čeho jste dosáhli. Nepodceňujte se, naopak se snažte najít na svém život neoddiskutovatelné úspěchy. Uvidíte, že šancí dostáváte pořád dost, jen si nějakou musíte dát i sami sobě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Toužíte po změně. A čas k ní se nachyluje. Začněte těmi méně důležitými oblastmi, srovnejte si priority a nebojte se jednat. Hvězdy vás ve vypjatých chvílích podrží, tak se spolehněte na svou intuici a svůj důvtip. Pamatujte, že unáhlenost se vám obvykle nevyplácí, ale tentokrát není na nějaké taktizování čas. Zkuste si zkrátka víc důvěřovat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Schopnost improvizace se vám tento týden skutečně bude hodit. Protože všechny pokusy o nějaké plány dříve či později ztroskotají. A tak zatímco všichni okolo vás začnou pomalu panikařit, vy zachráníte situaci a znovu potvrdíte, že jste člověkem do nepohody. Hlavně si to ale uvědomí vaši nejbližší, kteří jako by na to občas zapomínali…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Bude se na vás valit tolik úkolů, že nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Ale nebojte, zapojte svou systematičnost a preciznost a vše, co se na první pohled zdálo jako neřešitelný oříšek, bude najednou snadným úkolem. Jen nezapomínejte odpočívat – i vaše tělo potřebuje prázdniny! Jinak se může stát, vám vyhlásí stávku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Zkuste se na potíže, které se na počátku týdne objeví, dívat trochu s nadhledem! Bude to pro vás sice úkol nelehký, ale když se odpoutáte od malicherností, objevíte snáze podstatu problémů a tím i jejich řešení. Jen pozor na přílišné (a nezdravé) sebevědomí – nepodceňujte pomoc, které se vám dostalo od vašich blízkých a nezapomeňte ji ocenit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Pozor na jakékoli větší finanční rozhodnutí. Zvažujte všechny investice, které se rozhodnete učinit, neutrácejte bezhlavě a nevěřte rychlému zisku. Tento týden zkrátka nebudou hvězdy vaší peněžence dvakrát nakloněny. Berte to jako lekci v šetření a větší opatrnosti. I když jsou peníze jen prostředkem k požitku, hodí se je neutratit zbytečně!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Nebudete se moci zbavit jakési neurčité nervozity, která sice nebude mít žádný reálný důvod či základ, ale kterou se vám alespoň v první půli týdne nepodaří střást. Zamyslete se, zda vás vaše intuice nenutí k opatrnosti při dalším směřování životem. Kde jsou vaše slabá místa? Co byste mohli zlepšit? Uvidíte, že až budete mít jasno v těchto otázkách, uleví se vám.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat