Horoskop na srpen 2016: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení!

27.07.2016 | Zábava

Rybám se budou vztahové problémy v srpnu až nezvykle vyhýbat, naopak se mohou dočkat příjemných romantických chvilek. Zrozenci ve znamení Vah se sice budou muset v srpnu vypořádat s několika nepříjemnými maličkostmi, které se vyskytnou především v širším příbuzenstvu, ale jinak k nim budou tento měsíc, co se vztahů týče, hvězdy shovívavé. Srpen bude přát hlavně všem nezadaným Lvům! A co čeká další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Hvězdy se pro následující měsíc rozhodly ušetřit vás ve vztazích a rodinném životě závažnějších problémů a dramat. Jen koncem srpna váš vlastní nepříliš empatický projev na chvíli připraví o rodinnou idylku, ale naštěstí v sobě najdete dost sil a schopností svůj „přehmat“ vysvětlit a napravit ještě dříve, než způsobí nějaké větší škody. I to partner/partnerka ocení!
Zdraví
Stres v práci se na vašem organismu začne samozřejmě projevovat, a tak vás mohou potrápit nejrůznější potíže s ním spojené, jako je nesoustředěnost a únava, především psychická. Zkuste si osvojit některé relaxační techniky!
Finance a kariéra
V oblasti kariéry už ovšem hvězdy tak optimistické nejsou. Mohl by vás totiž nepříjemně zaskočit požadavek nadřízeného, který pro vás bude znamenat mnohem více práce a starostí, než byste si kdy chtěli připustit. A tak i když není nic  depresivnějšího než trávit v práci i dlouhé a romantické letní večery, v polovině měsíce nebudete mít ani jinou možnost. Alespoň vás čeká odměna v podobě zaslouženého uznání.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

V srpnu Býkům přidají vrásky na čele především děti. Přidělají vám totiž starosti, s nimiž jste nějak dopředu nepočítali (jako by bylo možné předpovídat všechny prázdninové výkyvy), a tak budete muset zpočátku bojovat se svou odhodlaností co nejrychleji je „přivést zpět na správnou cestu“. Ještě než uděláte něco, čeho budete pak sami litovat, snažte se vzpomenout, že jste také byli dětmi a především o prázdninách jste ne vždycky koukali na pravidla a dobré vychování.
Pokud děti nemáte, o vzrušení se vám postarají ostatní členové rodiny – především sourozenci a rodiče. Léto je zkrátka náročné pro všechny...
Zdraví
Navzdory stresu v práci i doma by vás žádná choroba „přepadnout“ neměla. Jen dejte pozor na únavu, kterou se sice snažíme ignorovat, ale která signalizuje, že naše tělo takové tempo dlouho nevydrží!
Finance a kariéra
Ačkoli budete v silném pokušení vyhýbat se tento měsíc řešení složitějších a nepříjemných úkolů (úplně vás totiž zaměstnají starosti doma), nemuselo by se vám to vyplatit. Odložený úkol se vám totiž za pár dnů nepříjemně vrátí, a to se všemi úroky – v době dovolených tohle nebezpečí stoupá. Bohužel se zdá, že se vaši kolegové rozhodli nepodat vám pomocnou ruku. Nemusíte se bát, nakonec všechno zvládnete!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Nezadaní Blíženci by měli tento měsíc napřít svou pozornost vůči osobám druhého pohlaví prakticky všemi směry – to aby nepřehlédli příležitost k oné pověstné a romantické letní lásce, kterou pro ně hvězdy nachystaly! Mimochodem, i z letní lásky, kterou většina z nás považuje spíše za nezávazný flirt, může vzniknout něco víc!
Pokud jste již zadaní, dostanete v srpnu příležitost po delší době zase skutečně ocenit svého partnera/svou partnerku. Vžijte teplých letních večerů k tomu, abyste mu/jí připomněli, jak moc vám na něm/ní záleží!
Zdraví
Zrozenci tohoto znamení by si měli dát pozor především na nejrůznější drobná poranění – budete mít až nepříjemný talent proměnit v dobrodružství i procházku po pláži či hledání hub…
Finance a kariéra
Jestliže podnikáte, otevře se vám v srpnu zajímavá příležitost, jak rozšířit své pole působnosti. Občas máte tendenci vrhat se do všeho bez rozmyslu a zcela podle své intuice, což je v některých případech výhodně, ale tentokrát budete potřebovat všechen svůj um a talent, abyste odhalili případné nástrahy oné až podezřele ideální nabídky… Neostýchejte se požádat o radu někoho, komu důvěřujete a kdo vás již dlouho zná.
Pokud jste v pozici zaměstnance, žádné větší nástrahy na vás hvězdy tento měsíc nechystají. Jestli se chystáte na dovolenou, nezapomeňte dohnat všechny resty!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Single Raci se konečně přestanou cítit odstrčeně a zažijí vítané a dlouho očekávané milostné dobrodružství. Kdy jindy než v létě byste měli zažít lásku? Neodmítejte příležitost k flirtu, pomůže vám zvýšit sebevědomí a tím i přitažlivost pro potenciální partnery/partnerky, v niž jste (hlavně kvůli minulým zklamáním) už pomalu přestávali věřit.
Jestliže jste svou lásku již našli, hýčkejte si ji. Jen pozor na druhou polovinu měsíce – čeká vás nemilé překvapení.
Zdraví
V srpnu vás podle všeho mají hvězdy rády – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají ani v oblasti zdraví! To ovšem neznamená, že jste nezranitelní a neporazitelní. Svou pozornost upřete raději k prevenci (sami víte, jak velké mezery máte v oblasti zdravé výživy).
Finance a kariéra
Poslední dobou vás vaši kolegové až neúnosně zatěžovali a využívali – ano, jsou doby dovolených, ale to neznamená, že vy odnesete všechno i za ně. Konečně v sobě najdete sílu říci jim rázné „ne“. Nakonec sami budou muset uznat, že je toho na vás až příliš i bez úkolů, které řešíte za ně. Zkuste se také začít vzdělávat v nových věcech, které s vaší prací souvisí – budou se hodit!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Srpen bude přát hlavně všem nezadaným Lvům! Ne že byste už dlouho nebyli zamilovaní, ale vaše city nebyly vždy tak docela opětovány. A tak jako by se hvězdy rozhodly, že vám to následující měsíc vynahradí. Jen dávejte pozor – ne všichni, kdo se tváří, že jim jde o vážný vztah, to myslí skutečně upřímně!
Zadaní Lvi se pak nemusejí bát žádných vztahových katastrof, naopak si budou užívat v rodinném kruhu pohody a lásky. Zvláště chystáte-li se na dovolenou, budete mít pro osvěžení vztahu ty nejlepší podmínky.
Zdraví
V první polovině měsíce pozor na nachlazení! Nemyslete, že k němu v létě nemůže (chladnější rána a horká odpoledne, klimatizace jede na plno...) Pokud vás nějaký ten kašel či rýma potrápí, rozhodně se nesnažte je ignorovat. Ano, i v létě se (bohužel) marodí!
Finance a kariéra
Co vám hvězdy přidají v oblasti vztahů, to vám bohužel trochu uberou v oblasti pracovní. Ne snad že by na vás chystaly nějaké zásadní problémy, ale budete se v srpnu potýkat s poklesem motivace a pracovní morálky. A to u vás není právě běžné. Namísto nekonečného hloubání nad tím, jak se z nevyřešených úkolů vyvlíknout, zapřemýšlejte nad zdrojem onoho poklesu motivace. Jen co jej odhalíte, bude se vám v práci zase lépe dýchat!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Zrozence ve znamení Panny čeká v oblasti rodiny a vztahů poměrně nepříjemné zklamání – a mohou se ho dočkat nejen od partnera či partnerky, ale i od jiného rodinného příslušníka (bohužel do této kategorie patří i děti). Tato událost sice váš vztah nijak zásadně neohrozí, i díky vašemu umu neztrácet ve vypjatých chvílích hlavu, nicméně bude nějakou chvíli trvat, než budete schopni se přes ni přenést. Zkuste se na danou situaci podívat očima toho druhého a zamyslete se, jak byste v jeho kůži jednali vy. Teprve poté vyvozujte další závěry.
Zdraví
Váš organismus mohou v srpnu ohrozit nejrůznější alergie. Snažte se proto co nejvíce posilovat imunitní systém a vyhýbat se věcem, o nichž víte, že vás dráždí (a ano, platí to i o jídle)!
Finance a kariéra
V srpnu vám budou hvězdy v oblasti pracovních příležitostí přát, a to navzdory tomu, že polovina vašich kolegů odjela na dovolenou a vy máte víc práce než dřív. Využijte po delší době zase poměrně klidného období a snažte se práci opravdu užít. V klidu poloprázdného podniku se totiž budete moci mnohem lépe soustředit a vaše výkonnost stoupne.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Zrozenci ve znamení Vah se sice budou muset v srpnu vypořádat s několika nepříjemnými maličkostmi, které se vyskytnou především v širším příbuzenstvu, ale jinak k nim budou tento měsíc, co se vztahů týče, hvězdy shovívavé. Kvůli vaší neustálé potřebě vyvažování, spravedlnosti a harmonie se občas trápíte i kvůli zbytečnostem, které by ostatní lidé přehlédli. Zkuste se nad takové věci povznést – vyčerpáváte jen sami sebe!
Zdraví
Letošní poměrně teplý srpen je pro vaše zdraví sice přívětivý, nicméně horka v oblibě nemáte. A tak pozor na potíže s nimi spojené – úžeh a úpal, které by vám mohly dát pořádně zbrat.
Finance a kariéra
Otevře se před vámi možnost změnit práci či postoupit v zaměstnání o nějakou tu příčku na pomyslném kariérním žebříčku výše a upevnit tak v práci svou současnou pozici. Nemáte sice rádi změny, ale pamatujte, že bez nich byste se v životě nikam neposunuli. Nejednejte ukvapeně (ostatně to nemíváte ve zvyku), ale neodmítejte příležitosti jen proto, že jsou pro vás možným krokem do neznáma.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Ačkoli pro vás začal srpen, tedy co se vztahů týče, poměrně optimisticky, tahle idylka vám bohužel nevydrží nadlouho. Na vině bude částečně vaše tvrdohlavost a neochota ustoupit ze své razance i při řešení citlivých problémů, s nimž se váš protějšek potýká. A tak budete působit, že nejste svému partnerovi/partnerce dostatečnou oporou. Zkuste se na chvíli zbavit svého vlastního pohledu na věc a nabídněte svému protějšku především rameno, o které se může opřít.
Zdraví
Vaše tělo se – stejně jako vaše mysl – bude zmítat mezi dvěma světy. Když se budete cítit dobře a vyrovnaně, bude vyrovnaný i váš organismus. V opačném případě se ovšem může vyskytnout problém. Na tuto skutečnost nezapomínejte a dostatečně odpočívejte!
Finance a kariéra
Přinejmenším v práci budete mít o nějakou tu starost méně, konečně totiž učiníte rozhodnutí, které vám bránilo v dalším rozletu. I když efekt nebude okamžitý, budete mít ze své práce mnohem lepší pocit. Jen neusínejte na vavřínech – tato spokojenost vám nevydrží, pokud se o ni nepřičiníte i do budoucna.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
První dny nového měsíce vás mohou potkat v rodině (a hlavně ve vztahu s partnerem či partnerkou) nějaké ty nepříjemnosti v podobě sporů o zdánlivé maličkosti (i když z vašeho pohledu to maličkosti nebudou), ale nepanikařte – vše se zase postupně urovná. Nesklouzávejte k hádkám, pokud to není opravdu nutné, zkuste řešit spory s větší dávkou diplomacie. Většinou se tak vyřeší rychleji. Především pokud se chystáte na dovolenou, je lepší věci rychle urovnat.
Zdraví
Na vašem zdravotním stavu se podepíše především stres, který na vás občas bude čekat doma. Tak si dejte pozor, abyste nepřišli kvůli nepozornosti k nějakému zranění! Dovolená strávená v nemocnici není nic příjemného!
Finance a kariéra
Alespoň v práci se dočkáte zaslouženého klidu. První nápor úkolů, jež přinesl především začátek prázdnin, máte zdárně za sebou, a tak můžete v klidu pustit do všeho, co kvůli nim muselo na čas trochu ustoupit. Ano, máte před sebou kopu práce, ale konečně neděláte věci i za ostatní!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

V srpnu vás ve vztahu k vašim nejbližším čeká velmi důležité rozhodnutí, které může ovlivnit vaše další směřování. Snažte se dát při rozhodování na svou intuici, ale nejednejte impulzivně, jak míváte občas ve zvyku. Tentokrát by se vám takový postup nemusel vyplatit. Neostýchejte se požádat o radu přátele, pamatujte, že ani na ty nejsoukromější problémy nemusíte být sami!
Zdraví
Zkuste druhý prázdninový měsíc využít k tomu, abyste dali do pořádku svou fyzickou kondici! Sport jste poslední dobou zanedbávali, a to není dobře. Sami cítíte, jak vašemu tělu nějaká ta aktivita chybí…
Finance a kariéra
Alespoň v práci budete takto závažných rozhodnutí ušetřeni! Sice to neznamená, že byste nebyli jako vždy zavaleni úkoly (to by ani nebyly prázdniny, abyste nemuseli rychle hasit průšvih za kolegy, kteří jsou na dovolené), ale neměli byste vybočit z navyklé rutiny.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Pro zrozence tohoto znamení bude srpen vztahově poměrně složitý. Budete se muset vyrovnat s podezřením, že váš partner/vaše partnerka možná není až tak věrný/věrná, jak se tváří. Ještě než ale přistoupíte k žárlivým scénám a obviňování, zamyslete se, z čeho takové podezření vlastně pramení. Nakonec totiž zjistíte, že chyba je spíše ve vašem pohledu na věc. A i když vše skončí happy endem, vědomí toho, že jste byli schopni o svém protějšku takto pochybovat, ve vás přeci jen zůstane.
Ani nezadaní Vodnáři nebudou mít právě na růžích ustláno… Člověk, o němž už nějakou dobu přemýšlíte jako o někom víc než jen kamarádovi/kamarádce, se totiž neukáže být až tak ideálním, jak jste si představovali. Nepropadejte smutkům a koncem srpna pořádně zpozorněte!
Zdraví
Pozor na nemoci spojené se zažíváním, přibližně v polovině měsíce by vás mohly totiž nepříjemně zaskočit (zvláště budete-li na dovolené).
Finance a kariéra
Pokud právě hledáte práci (nebo přemýšlíte o změně v kariéře), přichystá vám srpen zajímavou nabídku, o které ale budete mít své pochybnosti. Ještě než onu možnost zcela zavrhnete, nebo naopak nadšeně přijmete, zvažte všechna pro a proti. Spálit se je snazší, než si myslíte, a ne vše, co se tváří jako úžasná nabídka, je takové i ve skutečnosti.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Rybám se budou vztahové problémy v srpnu až nezvykle vyhýbat, naopak se mohou dočkat příjemných romantických chvilek. Nečekejte ale, až někdo jiný převezme iniciativu, zapojte svou vlastní představivost a přichystejte partnerovi/partnerce nějaké to milé překvapení. Léto je ostatně pro taková gesta jako stvořené – co takhle „odložit“ děti na tábor nebo k babičce a zavzpomínat na ty žhavé chvíle, které váš vztah provázely v jeho začátcích?
Zdraví
Váš pracovní život v srpnu nikterak nevybočí ze zaběhlých kolejí – v dobrém i špatném smyslu slova. Pamatujte, že ne vždy je stereotyp něčím nežádoucím. V práci ho naopak dokážete ocenit (zvláště když víte, jak krátce tahle období klidu trvají).
Finance a kariéra
Nějakou dobu už se potýkáte s drobnými potížemi, které se sice nezdají nikterak závažnými, ale jejich ignorování by se vám mohlo vymstít. Možná je na čase vyhledat odborníka! Nemyslete, že lidé v létě nemohou být nemocní – všelijaké choroby roční období neřeší!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat