Horoskop na týden od 22. do 28. srpna 2016 od naší astroložky Anny!

22.08.2016 | Zábava

Střeleci, občas budete mít tento týden pocit, jako by se některé události, jež se bezprostředně týkají vaší osoby, děly bez ohledu na vás a bez vaší možnosti je jakkoli ovlivnit. Štíři, neodcházejte od rozdělané práce ani od nedořešených sporů. Lvi, tento týden se vás rozhodnou „vyzkoušet“ především děti. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nenechte se tento týden nutit do činností, o kterých předem víte, že z nich nebudete mít žádný osobní užitek. Ačkoli vás budou chvíli trápit výčitky svědomí, že by vaše okolí mohlo takový postoj považovat za sobecký, není tomu tak. Spíše než cokoli jiného musíte chránit sami sebe a svou duševní pohodu. Poslední dobou vás totiž lidé využívali víc, než je zdrávo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Přestaňte trvat na některých svých postojích, jež vám komplikují život a především vztahy s těmi nejbližšími. Nemusíte slevovat ze svých názorů či morálních postojů, spíše se více snažte o kompromisy tam, kde je to snadné. I takovou změnu totiž vaše okolí ocení. A vy si po delší době budete moci užívat zasloužené harmonie v kruhu rodinném.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Po radostném období odpočinku a letní pohody přijde tento týden nečekaná srážka s realitou. A ta nebývá vždy příjemná. Jen nepropadejte panice – ne všechny těžkosti jsou ve skutečnosti tak komplikované a neřešitelné, jak se na první pohled jeví. Pokud zachováte chladnou hlavu a oprostíte se od zbytečných emocí, bude se vám dýchat o něco lépe.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Klid na domácí frontě tento týden naruší nečekaný spor s osobou, s níž obvykle žádné větší komunikační či vztahové potíže nemíváte. O to zaskočenější budete. Nehledejte viníka této situace, podílet se na ní budete stejnou měrou oba, snažte se raději najít rychlé řešení. Zapojte veškerý svůj diplomatický um – odměnou vám bude nejen znovunalezená harmonie, ale i vlastní dobrý pocit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden se vás rozhodnou „vyzkoušet“ především děti. Prázdniny se pomalu chýlí ke konci, a tak není divu, že už na ně blížící se škola začíná doléhat. Ačkoli budete mít občas sklony k ukvapenému jednání a „rovnání potomků do latě“, zkuste se nejprve několikrát nadechnout a poté teprve situaci řešte. Však jste nebyli jiní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Ačkoli jste si mysleli, že léto je obdobím, kdy lidé srší dobrou náladou a energií, vy takový pocit mít nebudete. Jako by na vás padla jakási pozdně letní únava. Nesnažte se tento stav „lámat přes koleno“ a zkuste se více zaměřit na potřeby svého těla. Možná potřebuje odpočinek, možná jste příliš přepálili návrat po dovolené. Každopádně si tento týden naordinujte větší relax!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Jen máloco vás dokáže tak rozčílit jako nespravedlnost, kterou někdo páchá na vašich nejbližších. Vaše okolí vás vnímá spíše jako klidnou osobnost, a tak vaše reakce často podceňuje a nemá daleko k tomu je zneužít. Tento týden byste ale své pocity skrývat neměli – nebojte se ukázat, co ve vás je. Vytyčte si jasné hranice, za které už okolí nepustíte a které chrání vás i vaše nejbližší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Neodcházejte od rozdělané práce ani od nedořešených sporů. Právě taková taktika by se vám tento týden mohla nepěkně vymstít. Někteří lidé z vašeho okolí totiž jako by čekali na vaši chybu ve snaze vás poškodit před zraky ostatních. Nenechejte se strhnout k unáhleným reakcím, ty ničemu nepomohou. Spíše se snažte vyhroceným situacím předejít za každou cenu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Občas budete mít tento týden pocit, jako by se některé události, jež se bezprostředně týkají vaší osoby, děly bez ohledu na vás a bez vaší možnosti je jakkoli ovlivnit. A takovéto situace nesnášíte příliš dobře, raději jste hybatelem dění než jeho pozorovatelem. Pamatujte ale, že pasivní účast vám dává možnost blíže nahlédnout do motivů a jednání ostatních. Využijte toho!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden si uvědomíte svou vlastní omylnost. Málokdy se vám stane, že vysloveně „šlápnete vedle“, ovšem i vy máte své „momenty“. A tak dostanete lekci pokory a budete muset přiznat chybu. Neberte to však jako osobní selhání, ale spíše jako připomenutí, že jste také jen lidskou bytostí. Dokonce i svému okolí budete o něco blíž, když ve vás uvidí omylného člověka.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Začíná vám být jasné, že všechny letní plány, které jste na počátku prázdnin měli, se pomalu a jistě rozpadají. To ale není důvod ke smutku! Než ale propadnete skepsi a rozčarování, zkuste si zrekapitulovat všechny příjemné zážitky, jež vám léto přineslo. I kdyby to měly být maličkosti, zjistíte, že důvodů k úsměvu jste měli víc, než by se vám na první pohled zdálo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Tento týden bude skvělým obdobím pro nejrůznější setkání a společenské akce. Zatímco poslední dobou vás nějaké větší „sdružování se“ nelákalo, nyní propadnete té správné náladě a všechny přátele a známé si budete jaksepatří užívat. Setkání s lidmi, kteří vám jsou či byli blízcí, vás nabije úžasnou energií, s níž se vám budou snadno zdolávat všechny případné těžkosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat