Kterých 10 testerek vyzkouší vysavač na okna a skla Leifheit Window Cleaner?

25.10.2016 | Zábava

Možnost vyzkoušet na vlastní kůži revoluční vysavač na okna a skla Leifheit Window Cleaner vzbudil mezi našimi testerkami opravdu velký zájem. Z několika stovek přihlášených jsme nakonec vybrali 10 šťastných, které se mohou na Leifheit Window Cleaner těšit.

Vysavač na okna Leifheit Window Cleaner dokáže usnadnit život! Můžete díky němu zapomenout na namáhavou práci a především nekonečné leštění okenních tabulek. Navíc se už nebudete muset trápit špinavou vodou, která při „klasickém“ mytí z oken ukapává na parapet či podlahu.

Leifheit Window Cleaner vysává a leští okna beze skvrn a zbytečných kapek vody, je vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice a další rovné plochy. Nejprve okna umyjte oboustranným mopem, poté odstraňte zbylou vodu, pěnu a nečistoty vysavačem oken. Vysoce absorpční poduška mopu ze speciálního mikrovlákna přitahuje a zachycuje všechny nečistoty, lze ji snadno sejmout a vyprat v pračce. Nádrž na vysátou vodu má objem 100 ml a otvor pro jednoduchou manipulaci s vodou. Šířka gumové kontaktní plochy je 28 cm, záběr mopu 28 cm a délka tyče je 43 cm. V případě nečinnosti se Leifheit Window Cleaner automaticky přepíná na úsporný stand-by režim. Výdrž baterie je až 30 min.

A kterých deset testerek novinku vyzkouší?

V Rozstřelu testerek jsme se vás tentokrát ptali, kde by se vám Leifheit Window Cleaner hodil doma nejvíce. Sešla se spousta pestrých odpovědí. Jen deset testerek ale bude mít tu možnost dosáhnout dokonale vyleštěných skleněných povrchů díky tomuto revolučnímu vysavači. A které to tedy jsou?

Úklidový set Leifheit Twist už je na cestě k testerkám papunkova, petrac, Magda.trnkova, jaajinka, kutr27, Peeeeetulka, vlastinkaholda, MEvička, sofiesofie a iveta.doc. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat