Kterých 30 testerek vyzkouší péči o pleť z edice Sedmikráska od Manufaktury?

12.11.2016 | Zábava

Celkem 30 testerek dostane možnost vyzkoušet novinky z edice Sedmikráska od české značky Manufaktura. Jste mezi nimi i vy?

Kosmetika Sedmikráska má hydratační, omlazující a regenerační účinky, chrání pokožku před nepříznivými vlivy vnějšího okolí a je doprovozená jemnou bezalergenní vůní.

Co bude balíček pro testerku obsahovat?

Hydratační pleťový fluid se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou

Velmi lehký podkladový fluid s cennými přírodními ingrediencemi je vhodný pro všechny typy pokožky jako účinný hydratační podklad pod make-up, denní i noční krémy. U mastnější pleti je možné jej použít i samostatně.

Peelingová hydratační pleťová maska se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou

Vyzkoušejte zajímavé spojení peelingu a pleťové masky pro domácí pleťový pečující rituál. V prvním kroku aplikujte na suchou a čistou pleť jako peeling – jemnými krouživými vmasírujte. Za pomoci bambusových částic tak dokonale zbavíte pleť od odumřelých buněk, mastnoty a nečistot.

A kterých třicet testerek novinku vyzkouší?

V Rozstřelu testerek jsme se vás tentokrát ptali, zda a jak často používají v péči o pleť peeling. Opět se sešly pestré odpověd, ale jen třicet testerek bude mít tu možnost vyzkoušet novinku v péči o pleť. A které to tedy jsou?

Balíček s péči o pleť z edice Sedmikráska už je na cestě k těmto testerkám: Růžaka, Kattulka, Štěpkaaa, olidor, dadinasom, Vasti1 a mnoha dalším. Celý přehled najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat