Kterých 100 testerek vyzkouší revoluční rtěnku 16H Lip Colour od Dermacol?

06.12.2016 | Zábava

Celkem 100 testerek dostane možnost vyzkoušet revoluční dvoufázovou rtěnku 16H Lip Colour a dvoufázový fluidní odličovač Waterproof eye make-up remover od společnosti Dermacol. Jste mezi nimi i vy?

Revoluční dlouhotrvající dvoufázové barvy na rty a lesk 2 v 1 16H Lip Colour se navíc mohou pyšnit označením "Doporučeno Asociací vizážistů a stylistů ČR", které získaly od poroty složené z profesionálních vizážistů a stylistů v ČR.

Co bude balíček pro testerku obsahovat?

Rtěnku 16H Lip Colour, která je k dispozici v 9 úžasných odsínech

Nádherné intenzivní barvy 16H Lip Colour vytváří dokonalý vzhled rtů po celý den nošení! Průlomová textura s vysokou pigmentací barvy na rty je rychleschnoucí a výborně kryje.

Ultra lesk a jemná péče v krémové fázi díky obsahu přírodních vysoce kvalitních olejů, včelích vosků a vitaminu E zabraňuje vysušování a rty hydratuje, zvláčňuje, dodá jim svůdný lesk a plnost. 16H Lip Colour je k dispozici v 9 úžasných odsínech.

Dvoufázový fluidní odličovač Waterproof eye make-up remover

Intenzivně pečuje o pokožku a zanechává ji dokonale čistou, tonizovanou a hebkou. První (olejová) fáze lehce rozpustí a odstraní bez drhnutí i voděodolný a dlouhotrvající make-up.

Druhá fáze zanechá pleť svěží bez nepříjemného mastného filmu. Odličovač obsahuje chrpový extrakt, bavlníkový olej a panthenol, díky kterým je pleť osvěžená, vyživená a bez podráždění. Neobsahuje alkohol ani parfemace. Je vhodný také pro citlivé oční okolí i pro nositelky kontaktních čoček.

A kterých 100 testerek novinku vyzkouší?

V Rozstřelu testerek jsme se vás tentokrát ptali, co máte na rtěnkách nejraději. Opět se sešly pestré odpovědi, ze kterých jsme vybrali sto testerek, které budou mít tu možnost vyzkoušet revoluční rtěnku a dvoufázový odličovač. A které to tedy jsou?

Balíček s rtěnkou 16H Lip Colour a Waterproof eye make-up removed od společnosti Dermacol už je na cestě k těmto testerkám: Mmysulka, Helusa, Megana4 a mnoha dalším. Celý přehled najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat