Komentáře k článku

bajam1 23.01.2017

velmi děkuji za testování :-) Začnu odličovací vodou, která je naprosto skvělá, neštípe v očích, skvěle odlíčí a mám po ní svěží pokožku. Co se týče rtěnky, splnila, co slíbila.... nelepí se, perfektně drží na rtech (řekla bych, že až moc), hůře se odličuje. Odstín je velmi výrazný, až si jí půjdu koupit, raději si vyberu nějaký jemnější, mnou předchozí vybraný není pro každou příležitost XD Ještě jednou děkuji

vivi11 10.01.2017

gratuluji bohužel jsem nebyla vybraná

Amalka 06.01.2017

Velká gratulace výherkyním. Rtěnku určitě taky ráda vyzkouším. *5*

Laugher 05.01.2017

Všem moc gratuluji

Já jsem si vybrala odstín č.5 a jsem spokojená.Odstín je takový jaký jsem si přála a hlavně vydrží dlouho a neslížu ji tak jako ostatní rtěnky.Jen mě mrzí,že jsem poslala fotku jak chtěli ale slíbené body nepřipsali.Nebo někomu byli body připsány?*5**5*

Sarrita 22.12.2016

Balíček na testování došel na začátku týdne. S obrovským očekáváním jsem rtěnku vybalila a přišlo trošku zklamání - barva č. 2, kterou jsem si vybrala vypadá ve skutečnosti úplně jinak. Je mnohem sytější a oranžovější než na vzorníku. Aplikace rtěnky je pohodlná, dvoufázové nanášení mi nevadí. Barva je opravdu sytá a dlouhotrvající. Jsem zvyklá používat balzámy na rty, ale podle pokynů jsem žádný před nanášením rtěnky nepoužila a musím uznat, že jsem ho ani následujících cca 5 nepotřebovala použít. Za mě spokojenost, až na tu barvu. ;-)

Sasbu 18.12.2016

Rtěnku jsem poprvé vyzkoušela na školní besídka a za mě super. Perfektně kryje, nestírá se, jednoduchá manipulace. S přiloženým odličovačem šla rtěnka jednoduše smýt. Doporučuji;-)

Jana Zoulová 18.12.2016

můj první test v životě: 1. Dermacol 16H Lip Colour Balení klasický lesk na rty, šroubovací uzávěr a příjemná vůně. Na každé straně je houbičkový aplikátor k nanesení na rty, barva se bez problémů dobře nanáší Nejprve se použije barva v tenké vrstvě, aby se pak nedrobila a asi za 1 minutu lesk. Výdrží opravdu hodně dlouho. V jedné diskuzi jsem četla, že se barva někdy drolí, mně se to nestalo. Barva rtěnky se mi líbila. Asi bych ji pro sebe vybrala také 2. Dermacol jemný odličovač očí Tak ten mě překvapil hodně a kladně. Je bez vůně, olejová konzistence, voděodolnou řasenku odstraní dokonale. Je šetrný, nepálí a nedráždí oči.

Rtěnka dorazila, bohužel ale v jiném odstínu než jsem chtěla, přála jsem si rtěnku ve světlém odstínu ale bohužel dorazila v rudém odstínu, tak jí budu muset dát někomu jinému k otestování ale jinak vypadá moc dobře :)

ozon 15.12.2016

balíček přišel , už testuji . barva je ovšem úplně jiná , než bylo prezentováno

Hanyna 14.12.2016

Moc děkuji za možnost testování, od včerejška, kdy dorazil balíček, poctivě zkouším*4*

Mmysulka 14.12.2016

Tak me ani kamaradce stale nic neprislo tak snad se take dockame kdyz nektere stihli uz vcera odtestovat... moc se tesim az vyzkousim sama na sobe <3.. nadruhou stranu posta je ted zavalena balicky pred vanocema tak to asi bude tim ;-)

Kasherka 14.12.2016

Balíček včera dorazil *15* Děkuji. První dojmy nic moc, ale dám tomu ještě šanci *1*

dasa.z 13.12.2016

Ted jsem koukala ze mi prisel email :-)moc dekuji a tesim se

Zuzana 12.12.2016

zatím nepřišel, taky čekám

Mmysulka 12.12.2016

Prisel jiz nekomu balicek prosim? nebo mame jeste cekat?

Moc děkuji za možnost testování,už se moc těším a zároveň gratuluji ostatním testerkám.A vy ostatní nevěste hlavu,určitě to vyjde příště.*5**5*

snegurka 07.12.2016

Super.

glady 07.12.2016

bohužel to nevyšlo, ale nevadí, odličova dermacol mám doma a rtěnku si běžím koupit

kamila76 06.12.2016

Tak bohužel. Ukápla mi slzička.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat