Horoskop na leden 2017: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

28.12.2016 | Zábava

Kozorozi, díky příznivému vlivu hvězd se vám bude dařit zachovávat skvělou pracovní disciplínu a mít ve věcech pořádek. V lásce budou mít Lvi na začátku měsíce hodně elánu a síly. Je však možné, že podlehnete jednostranné představě zamilovanosti. A co čeká v lednu na další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Začátek měsíce bude v lásce velmi příznivý a budete s protějškem velmi dobře komunikovat. Až do 12. ledna máte šanci urovnat partnerské rozepře. V první polovině měsíce mohou však i přátelské vztahy přerůst do něčeho víc. Ve druhé polovině měsíce budete muset v lásce zapojit více intuice a vcítění.

Zdraví
Ani by to snad nebyl leden, kdyby se o slovo nepřihlásila pořádná rýma a škrábání v krku. Sezóna večírků a plesů vašemu zdravotnímu stavu také nebude nahrávat…

Finance a kariéra
Po celý měsíc se vám bude dařit v úředních povinnostech. Dobře se vám budou uzavírat obchodní partnerství. 17. a 18. ledna se vám vyplatí prověřit si vaše spolupracovníky. Koncem měsíce se mohou slibně rozjeté projekty dočasně pozastavit, ale nebude to na dlouho.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Na začátku měsíce se doma můžete cítit jako ve vězení, a pokud vám povinnosti nebo protějšek nedovolí nějaké to rozptýlení s kamarády, odvděčíte se svému okolí podrážděnou náladou. Zanedlouho si však sami uvědomíte, že svou rodinu opravdu zanedbáváte a začnete proto plánovat společné akce.

Zdraví
Do nového roku nevstoupíte v nejlepší kondici, a tak před vámi bude stát jasný úkol – vrátit svému organismu energii, vyléčit všechny drobné neduhy a naplno se zas pustit do snahy o zdravější životní styl.

Finance a kariéra
V první polovině měsíce budete v zaměstnání trochu upozaďováni a nebude se vám dařit zaujmout svými schopnostmi. Situace se změní již po 16. lednu, kdy by vaše úsilí mohlo být konečně korunováno úspěchem. Po finanční stránce na tom po Vánocích nebudete právě nejlépe, výplata vás však mile potěší.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
První lednový týden je výborným obdobím pro osobní rozhovory, které je potřeba vyřešit. 19. a 20. si konečně vyrazíte z kopýtka, a pokud máte životního partnera, bude vám trochu utrácení tolerovat. Až do 27. se vám bude doma snadno mluvit o vážných věcech a o budoucnosti. Pokud jste single a hledáte nějaké povyražení, nebudete mít o zájemce či zájemkyně nouzi. Budete však ceněni i ve společnosti pro svou upovídanost a smysl pro humor.

Zdraví
Zbytečné riskování by se vám v lednu mohlo nepěkně vymstít. A tak zapomeňte na nejrůznější adrenalinové experimenty a raději se držte při zemi, tedy v bezpečí. Vaše tělo vám za to bude vděčné!

Finance a kariéra
Po stránce pracovní se vám bude dařit až do 15. ledna. 18. a 19. nejsou hádky na pracovišti vyloučené. Koncem měsíce budete v zaměstnání prožívat útlum, zejména při pohledu na aktivnější spolupracovníky. V podnikání se bude dařit především těm, kteří na něčem spolupracují se svou rodinou.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

První lednový týden budete ve zvláště žárlivém rozpoložení. Láska vám bude zatemňovat zdraví rozum a svého partnera donutíte ke svaté trpělivost. Od 8. ledna vám v lásce nastane neutrální období, kdy se opět uklidníte. Ženám stoupne koncem měsíce sebevědomí a budou pro své okolí velmi žádoucí.  Kolem 20. dne v měsíci není vyloučena hádka se členy rodiny, když k ní však dojde, spor se opět rychle uklidní.

Zdraví
V oblasti zdraví vás mají hvězdy v lednu rády. Nečekají vás žádné větší obtíže, nepříjemnosti, jako je například nachlazení apod., odbydete bez větších problémů a velmi rychle. Co víc si přát!

Finance a kariéra
Na začátku měsíce si dávejte větší pozor na podvodníky, mohli by vás snáz napálit. Ryze pracovní pro vás bude období od 21. do 23. ledna, kdy toho stihnete hodně udělat a posunete se kupředu. Po finanční stránce se zřejmě budete mít hodně čím chlubit, ale nezanedbávejte u toho svůj soukromý život.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
V lásce budete mít na začátku měsíce hodně elánu a síly. Je však možné, že podlehnete jednostranné představě zamilovanosti. Netrapte se, před polovinou měsíce nemilý pocit pomine. Ve druhé polovině ledna vám budou hvězdy v lásce přát, přinesou vám vášeň a ve svádění budete sklízet nebývalé úspěchy. Mezi 8. a 10. lednem je vhodná doba pro hovory o budoucnosti, partnerství a plánování rodinných záležitostí.

Zdraví
Nový rok pro vás začal poměrně divoce. Následky oslav budete pociťovat na svém těle ještě do poloviny ledna. Teprve poté se zase dáte dohromady. Nepodceňujte sílu bylin a osvědčených léčivých receptů našich babiček!

Finance a kariéra
V první polovině měsíce v zaměstnání příliš nevyniknete, ale lepší časy opět pomalu přicházejí. V druhé polovině totiž začne vaše hvězda opět stoupat. Budete mít skvělé pracovní vyhlídky, které vás vyburcují k větší aktivitě. Dařit se vám bude především proto, že se stanete vyloženě týmovým hráčem.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

1. a 2. ledna budete vyžadovat ve vztahu naprostou volnost. Omezení jakéhokoliv typu byste dokonce mohli brát jako vážný důvod k rozchodu. Přednost budete v tomto měsíci dávat spíše kamarádům a nezávazné zábavě. Pokud jste nezadaní, užijete si povrchního flirtování a pravděpodobně i sexu na jednu noc. Od 23. ledna si uvědomíte, co pro vás rodina znamená. Doma budete rádi a dětem dáte pár moudrých přednášek.

Zdraví
Máte tendenci podceňovat prevenci a přeceňovat schopnosti svého těla. A tak se v lednu soustřeďte především na udržování dobré kondice svého organismu. Přemýšlejte více nad svým jídelníčkem a životním stylem obecně.

Finance a kariéra
Rodinné finance budou koncem měsíce potřebovat kontrolu, investujte perspektivně. Hvězdy vám v prvním lednovém týdnu velí zúžit okruh vašich zájmů a věnovat se v práci raději intenzivněji jedné věci. Můžete sepsat klíčové dokumenty. Od 9. do 27. ledna budete brát věci nanejvýš vážně a všemu budete přikládat obrovskou důležitost, možná až příliš.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Na začátku měsíce budete svůj milostný život vnímat v černých obrysech. Důsledkem bude, že se uzavřete do vlastního nitra a okolí se budete stranit. Koncem měsíce se však začnete snažit, abyste zaujali jistou osobu opačného pohlaví. Zatoužíte totiž po romantických chvílích strávených ve dvou. V rodinných záležitostech se budete tento měsíc hodně angažovat.

Zdraví
Leden pro vás není nejoblíbenějším měsícem, a tak můžete především propadat melancholii až depresivním náladám. Zaměřte se proto více na své duševní zdraví! Dopřejte si pořádný odpočinek a relaxaci!

Finance a kariéra
Začátkem měsíce si dávejte pozor na hádky s kolegy, které mohou hrozit. Jinak se vám však po pracovní stránce bude dařit dobře a vaše finanční situace se bude vyvíjet velmi příznivě. Zřejmě budete uvažovat o vlastním podnikání. Ve druhé polovině měsíce navážete nové pracovní kontakty. Po stránce rodinných financí si tento měsíc významně polepšíte díky pracovním úspěchům, které vás čekají.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

V první části měsíce vám hvězdy přinesou pocit, že váš protějšek je trochu příliš chladný a nevšímavý. Uprostřed měsíce však ho nebo ji velmi potěší pochvaly a komplimenty, zejména pokud to bude na veřejnosti. Ve druhé polovině ledna vám bude přát Venuše, a to v lásce i v erotice a sexu. Budete mít spoustu energie a hodně důležití pro vás budou vaši přátelé. Mezi nejpříznivější dny pro rodinný život a plánování, a to i v souvislosti s potomky, patří období od 8. do 10. ledna.

Zdraví
V lednu vás budou hvězdy nabádat především k opatrnosti. Stres, nepříznivé počasí, roztěkanost, nepozornost… To vše budou vaši nepřátelé. Nedovolte jim, aby vám ještě více znepříjemňovaly život a ohrožovaly vaše zdraví!

Finance a kariéra
V období mezi 9. a 12. lednem zjistíte, že musíte zapracovat na své kariéře, protože vás partner trochu zastiňuje. V zaměstnání se také začnete angažovat v napravování spravedlnosti. Kolegové si vás díky tomu budou vážit a dají na vaše názory. 22. a 23. budou hvězdy přát komunikaci a vzdělávání.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
18. a 19. se začnou drát na povrch vaše milostné touhy. Své záměry nakonec nejspíš neuskutečníte, ale alespoň si zafantazírujete, jaké by to bylo žít například v jiné zemi s jiným protějškem. Navenek budete pro svého partnera trochu nečitelní, což ho pravděpodobně uvrhne do nejistoty ohledně vaší věrnosti. Během celého ledna budete mít chuť věnovat se rodině. Probudí se ve vás vyloženě dětinská touha si hrát.

Zdraví
Zkuste se zastavit a podívat se na své zdraví ze širší perspektivy. Opravdu pro sebe děláte maximum? Zaměřte se na to, čím si sami škodíte – leden je přeci měsícem nových začátků, tak proč toho nevyužít v oblasti nejdůležitější?

Finance a kariéra
Hned na začátku měsíce se do práce opřete a budete se snažit dohnat staré resty. Potřebujete dokázat sobě i svému okolí, že jste stoprocentně spolehliví a dochvilní. Vaše výsledky v zaměstnání budou tedy školácky vzorné. Zato v domácnosti stihnete pravděpodobně jen ty nejnutnější úkony.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

V lásce bude velmi příznivý 6. a 7. leden a pak opět 11. a 12. den v měsíci. Obecně to může v lednu ve vztazích trochu skřípat, ale nebude to nic vážného. Jen se snažte nezanedbávat lásku kvůli pracovnímu vytížení. Hlavně se pokuste se s partnerem zbytečně vzájemně nekritizovat a bude to v pořádku. O druhém lednovém víkendu se vypravte ke svým rodičům či starším příbuzným, protože je ideální doba pro vylepšení vzájemných vztahů.

Zdraví
Nic záludného na vás hvězdy nechystají, ale neusínejte na vavřínech zaměřte se především na prevenci. Zima ještě zdaleka nekončí!

Finance a kariéra
Do rodiny tento měsíc přinesete dostatek financí, ale možná na ni budete mít koncem měsíce méně času, protože se budete věnovat dodělávání různých pracovních restů. Díky příznivému vlivu hvězd se vám bude dařit zachovávat skvělou pracovní disciplínu a mít ve věcech pořádek. Na začátku měsíce můžete výhodně investovat a můžete si dovolit i trochu riskantnější podnikání. Nepodceňujte ovšem ani přínosy dalšího vzdělávání a studia, bude se vám hodit.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Budete v pokušení zabřednout do nějaké silné milostné hry. Váš rozum bude trochu ochromen. Potřebujete totiž cítit, že žijete, proto si můžete 3. a 4. ledna dokazovat svou smyslnost. V důsledku vašeho chvilkového volnomyšlenkářství by ve vašem dlouhodobém vztahu mohla nastat menší krize. 8. a 9. se po vás bude žádat, abyste se své rodině více věnovali. Ani ne však ve smyslu péče jako o obětování času, který s blízkými trávíte.

Zdraví
Nepodceňujte první příznaky lehkých onemocnění – budete-li je ignorovat, může se z nevýznamné lapálie stát nepříjemný a vážný zdravotní problém. Pozornost věnujte především svému zažívání.

Finance a kariéra
Již od začátku měsíce bude vaše tvořivost a pracovní výkonnost stoupat! Hvězdy vám navíc dávají dobré předpoklady pro úspěchy v kariéře a získání stabilních příjmů. Kvůli vaší aktivitě nebude výjimkou přepracování a únava. Naplánujte si nejen postupy práce, ale také chvíle odpočinku.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Komunikace v lásce půjde jako po másle, ale přijali byste o něco víc romantiky. Dlouhodobým párům prospěje změna prostředí. Ve druhé polovině měsíce bude atmosféra v lásce daleko příznivější, nezapomínejte však dávat svému protějšku najevo svůj obdiv prostřednictvím pochval a všemožných komplimentů.

Zdraví
V lednu budete zápasit především s nikdy nekončící únavou. Ano, jste v jednom kole, ale za vaší vyčerpaností se může skrývat i jiný, zdravotní problém. Zkuste proto organismu dopřát nejen odpočinek, ale i komplexnější péči!

Finance a kariéra
Po pracovní stránce jste na tom nejlépe, jak to jen jde. Po finanční stránce si rozhodně nebudete mít na co stěžovat. Vynikající období potrvá až do 23. ledna, tak jej využijte, jak to jen půjde! Pak se chod věcí trochu zpomalí a konec měsíce bude vhodný pro dodělání starých restů a rutinních úkonů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat