Horoskop na týden od 25. září do 1. října 2017 od naší astroložky Anny!

23.09.2017 | Zábava

Komu se bude dařit na poli flirtu a na koho čeká neklid v oblasti financí? Jak rozmanitý týden mají před sebou Ryby? Co hvězdy chystají pro Lvy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s rodinným životem?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Najdete si čas na své staré kamarády. Společně si tak užijete velice příjemný čas naplněný nejen nostalgickým vzpomínáním na doby dávno minulé, ale také spoustou legrace. Navíc si naprosto skvěle popovídáte a proberete spoustu nejnovějších drbů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Dokážete svému partnerovi, že daný slib umíte dodržet za všech okolností. Nutno říct, že na něj uděláte velký dojem. Jednáte totiž čestně a na rovinu za všech okolností, což se v současné době vidí málokdy. Pokračujte ve stejném stylu, vzbudíte respekt.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Konečně potkáte člověka, který vám bude po všech stránkách vyhovovat. Naprostý ideál! Přesto zachovejte chladnou hlavu a nevrhejte se zbrkle do flirtování. Potenciálního partnera byste mohli vystrašit. Raději zvolte pozvolnou a nenásilnou strategii.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Váš nadřízený na vás bude doslova pět ódy. Podle něho jste totiž člověk na správném místě. Neusněte tedy na vavřínech a přesvědčte ho, že důvěra, kterou ve vás vložil, je zcela oprávněná. Jakmile ji totiž jednou ztratíte, zpátky ji získáte jen těžko.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Kvůli své zapomnětlivosti ztratíte určitou věc. Naštěstí půjde jen o malou drobnost, jejíž hodnota nebyla velká. Přesto to berte jako varování a snažte se propříště více soustředit na to, co děláte. Další ztráty už byste tak lehko přejít nemuseli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Budete mít neskutečné štěstí v lásce! Narazíte totiž na svoji spřízněnou duši. Nenechte si proto tuto známost jen tak lehce uniknout, v budoucnu byste toho mohli litovat! Naopak se snažte zjistit o více osobě, se kterou vás pojí osudová přitažlivost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Dokážete si úspěšně šplhnout u svého šéfa. Zatímco ve vás to vzbudí pocit zadostiučinění a radosti, někteří kolegové budou opačného názoru a šplhounství vám jen tak neodpustí. Toho si však nemusíte všímat. Beztak jde o všudypřítomnou lidskou závist.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Určitá věc vám způsobí šok. Podobné překvapení byste totiž rozhodně nečekali. Vývoj událostí však nezměníte a proto se s ním raději smiřte. Uvidíte, že počáteční ohromení brzy vystřídá smíření. A možná vám bude dokonce nastalá situace vyhovovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Vaším vztahem se prožene menší bouřka. Roztržka bude sice krátká, ale velice vášnivá. Dejte si pozor na pusu, máte sklony říkat věci, kterých byste mohli později litovat. Vyřčené slovo už nelze vzít zpátky. Myslete na to a jednejte s chladnou hlavou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Obvykle máte dobrý odhad na lidi, tentokrát se však někomu podaří vás dokonale ošálit. Procitnutí bude velmi nepříjemné, ale nevyhnutelné. Přesto neberte situaci nijak fatálně. Zmýlit se může každý, v žádném případě to není důvod nikomu nevěřit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Podaří se vám hluboce zapůsobit na svůj idol. Bude sice těžké potlačit nadšení a euforii, ale přesto se o to pokuste. Proč? Zdání nedostupnosti ještě zvýší vaše šance na úspěch. A i když vám bude nadšením zároveň trochu úzko, neztrácejte sebevědomí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden si budete stát za svým, děj se co děj. Mnozí to budou považovat za paličatost, ale nenechte se odradit. Vy moc dobře víte, co děláte, a máte plné právo si za tím stát. Pokud si budete věřit a vytrváte ve svém snažení, dosáhnete úspěchu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat