Nestala jste se testerkou omlazení intimních partií na Petra Clinic? Využijte exkluzivní slevu!

13.10.2017 | Zábava

O laserový zákrok na omlazení intimních partií, který pomáhá ženám s inkontinencí či problémy v milostném životě a který provádějí jako jedni z mála odborníci z Perfect Clinic, byl v našem testování opravdu zájem. Přihlásila jste se, ale neusmálo se na vás štěstí? Pak pro vás máme exkluzivní 15% slevu na tento zákrok!

Jak slevu využít?

Při telefonickém či e-mailovém objednání na zákrok uveďte, že jste jednou z přihlášených testerek Bety.cz a získáte slevu ve výši 15 % z ceny zákroku na omlazení intimních partií!

Všem doporučuji

Omlazení intimních partií laserem v rámci testování s Bety.cz podstoupily na Petra Clinic tři testerky A jak byly spokojené s prostředím a přístupem odborníků na Petra Clinic?

Samotné ošetření netrvá dlouho. Je naprosto bezbolestné. Jen se zavede laserová hlavice, lékařka pak nechá působit laser. Pocítíte jen teplo. Ale bonusy po zákroku jsou naprosto skvělé. Žádný obtěžující pocit úniku moči, celý den svěží, a to ani při záchvatu smíchu, za kterým stála moje vnučka. A partner si pochvaluje náš milostný život. Všem, kdo se trápí, a to z jakéhokoli důvodu, doporučuji. Zbavme se klidně těchto starostí a užívejme život. Smějme se, sportujme a žijme v klidu,“ doporučuje nadšeně testerka zdenik.

Hodnocení testerek i dalších uživatelek najdete ZDE.

Nenechte se připravit o jedinečnou šanci získat 15% slevu na omlazení intimních partií!






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat