Kterých 20 testerek a jejich ratolestí vyzkouší Immune Akut sirup

19.10.2017 | Zábava

Nejen kancelář, ale i školka a škola jsou v chladnějších měsících hotovým semeniště virů a bakterií. Stačí, aby rýmou či kašlem onemocnělo jedno dítě, a už je nemocná celá třída. Přemýšlíte, jak se letos u svých nejmenších vyhnout vleklým potížím? Vyzkoušejte Immune Akut sirup. Otestovat ho s námi může 20 uživatelek.

Pro posilnění imunity ratolestí sáhněte po Immune Akut sirup na akutní podporu imunity. Jeho užívání je vhodné i jako první pomoc pro včasné zachycení prvních příznaků onemocnění.

Obsahuje přírodní vitamin C, nukleotidy, zinek a bez černý, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému a podporuje správnou funkci dýchacích cest. Obsažené nukleotidy jsou důležité pro buňky imunitního systému. Immune Akut sirup lze užívat jak při akutních potížích, pro zkrácení doby trvání příznaků, tak i v průběhu rekonvalescence anebo dlouhodobě v období vyššího výskytu chřipky a nemocí z nachlazení.

Sirup neobsahuje barviva, aroma, umělá sladidla ani konzervační látky. Je vhodný pro děti již od 1 roku (pro děti 12+ a dospělé volte žvýkací tablety Immune Akut s vyšším množstvím účinné látky).

Které testerky se mohou těšit Immune Akut Sirup?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak u svých dětí posilují iminitu. A zatímco mnohé z nás spoléhají na přípravky z lékárny, na osvědčené metody našich babiček také nedáme dopustit. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s Immune Akut sirup už je na cestě k těmto testerkám: bzutka, Tajemná, amarie a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat