Horoskop na listopad 2017: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

29.10.2017 | Zábava

Co chystají hvězdy v říjnu pro Býky? Před čím by se měly mít na pozoru Ryby? Které znamení by se mělo soustředit na svou lásku a které čeká spousta zážitků spojených s pracovním nasazením? A koho budou mít hvězdy v listopadu prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Po 3. listopadu se může dosud velmi příznivá situace v lásce trochu zkomplikovat, protože Venuše přinese do vztahů více energie, než by se vám líbilo. Uvítali byste spíš klidnější a láskyplnější atmosféru. Zkuste být uvolněnější a nebrat si věci tolik k srdci. Od 27. se vše opět zlepší. Se svým partnerem si tento měsíc budete žít každý tak trochu vlastní život, takže se můžete chvílemi cítit trochu odstrčeni. Věřte však tomu, že je to jen dočasná situace.

Zdraví
Všichni kolem vás posmrkávají a pokašlávají, ale vy se překvapivě držíte. Jen abyste se ale nepřecenili – chladné počasí je přece jen záludné!

Finance a kariéra
V práci se vám začne výborně dařit po 12. listopadu díky přízni Marsu. Pro dosažení úspěchů ovšem bude nutné dělat hlavně věci, které vás příliš nebaví, protože vám připadají až příliš rutinní a stereotypní. Dodržování systematičnosti a pravidelnosti v práci vám přinese všestranný prospěch.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Venuše vám v lásce přeje až do 26. listopadu. Díky ní se do milostných vztahů vrátí vášeň a jiskra a nezadaní naopak budou mít skvělou šanci se seznámit. Kolem poloviny měsíce budete pociťovat citovou nejistotu a bude pro vás důležité akceptovat partnera takového, jaký doopravdy je. Ani v osobním životě se nebojíte otevřeně říct, co si myslíte a vyjadřovat se přímým a otevřeným způsobem. Někoho to sice může naštvat, ale v zásadě vám tento přístup velmi pomůže.

Zdraví
Nepřehlížejte náznaky svého těla, že ne vše v něm funguje tak, jak by mělo. I kdy se může jednat o prkotiny, zbytečně jejich neřešením organismus vyčerpáváte. A to před zimou není právě prozíravé.

Finance a kariéra
Uran vám dlouhodobě přináší vynikající předpoklady pro podnikání a samostatnou práci. Po pracovní stránce tedy bude i tento měsíc pokračovat úspěšné období a nebude vám chybět průbojnost. Když se vám něco nebude líbit, nebudete mít strach dát to najevo, a to s potřebnou dávnou asertivity.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
V slibně začatém vztahu se vám bude zdát partner příliš lehkomyslný, ale zachovejte klid. Kolem 10. listopadu se objeví pokušení v podobě nového seznámení, ale pokud už i tak cítíte v lásce nejistotu, může to být zrádné. V dlouhodobých vztazích se může dočasná krize táhnout až do 26. listopadu. Mezi vás a vašeho životního partnera se může během měsíce vetřít stín nedorozumění, což povede k pocitům nejistoty. Bylo by však chybou reagovat na to nepromyšlenými kroky.

Zdraví
Zrozenci tohoto znamení by si měli dát pozor především na nejrůznější drobná poranění – ostré předměty a nerovné povrchy pro vás v listopadu budou výzvou…

Finance a kariéra
V první listopadové dekádě se vyplatí zaměřit se na reklamu a propagaci vaší firmy. V dalších svou dekádách se vám bude v práci obecně velmi dařit díky přízni Marsu, který vám přinese i možnost dosáhnout vyšších výdělků. Je čas pro tvrdou a cílevědomou práci a šťastnou ruku budete mít v investování.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Od 3. listopadu na tom budete, co se týče lásky, ze všech znamení nejlépe. V milostných vztazích bude vládnout upřímnost a otevřenost. Klapat vám to bude i v posteli a toto období bude velmi vášnivé. Jediné potíže ve vztahu se mohou týkat majetkových záležitostí. V polovině měsíce budete mít náladu trávit co nejvíce času s rodinou – naslouchejte svým pocitům a nenechte se v práci zlákat k přesčasům, které by vám stejně nepřinesly zisk navíc.

Zdraví
V listopadu vás mají hvězdy docela rády – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají ani v oblasti nejdůležitější, tedy vašeho zdraví! Jen pamatujte, že to rozhodně není důvod k zanedbávání prevence.

Finance a kariéra
Mars vám bude po pracovní stránce velmi přát po celou první listopadovou dekádu, důležité povinnosti je tedy dobré naplánovat si na tuto dobu. Pak vám sice práce nebude přinášet výsledky okamžitě, ale to neznamená, že byste ji měli odkládat. Ovoce za vše, co teď uděláte, se časem dočkáte.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
První dva listopadové dny budou pro lásku velmi příznivé, takže se je vyplatí využít. V následujícím období se mohou objevit zádrhele v komunikaci, které vám přinese Venuše. S protějškem budete mít sklon se navzájem kritizovat víc, než je zdravé. Po 27. listopadu se však vše opět zlepší. Když vám bude rodina připomínat, abyste netrávili veškerý čas v práci a odpočinuli si, bude na tom nejspíš něco pravdy.

Zdraví
Na vašem organismu se podepíše především stres. Tak si dejte pozor, abyste – až budete myšlenkami někde jinde – nepřišli kvůli nepozornosti k nějakému zranění!

Finance a kariéra
První listopadová dekáda může být ještě v práci trochu rozpačitá, ale pak se vám díky přízni Marsu začne dařit a vydrží to po celý zbytek měsíce. Díky přízni Pluta se po polovině listopadu odhodláte pustit i do úkolů, které jste dosud odkládali a začne se vám více dařit v plánování a ekonomice.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Venuše, která vám bude přát již od 3. listopadu, vám přináší příznivé období pro vyznání lásky a schopnost jednat v milostných záležitostech rychle a pohotově. Díky tomu se mohou konečně pohnout z místa vztahy, které byly až dosud platonické. Při navazování nového svazku se však vyplatí obezřetnost. V rodině by pro vás měly být především zpočátku měsíce nejdůležitější děti – neváhejte tedy dát jim přednost před partnerem, váš protějšek to pochopí.


Zdraví
Váš organismus mohou v listopadu ohrozit nejrůznější nemoci dýchacích cest. Pamatujte na to, že i když se i v listopadu občas objeví sluníčko, za oknem vypadá o něco tepleji, než ve skutečnosti hřeje.

Finance a kariéra
Mars bude na začátku měsíce přát samostatné práci, přestože jinak jste spíš týmově založený člověk. Po 11. listopadu se bude dařit hlavně lidem pracujícím v administrativních nebo technických oborech. V práci bude důležitá komunikace, která vám půjde, a kolem 16. až 18. listopadu také kreativita.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Zkuste si více užívat příjemných stránek života – zbytečně se trápíte kvůli věcem, které se časem vyřeší samy. V lásce dáváte příliš velké slovo rozumu a berete život příliš vážně, takže se může vytrácet spontánní radost. Nejprve to sice může být nevýhoda, ale po 27. listopadu se to změní ve výhodu. Stíháte toho hodně, ale potěšilo by vás, kdyby si toho váš životní partner více všímal a doceňoval, co děláte pro rodinu.

Zdraví
Váš organismus na vás v listopadu žádné nástrahy nechystá. Tedy ne že by se vám občas nepřipomněl nějakou „bolístkou“, ale o nic vážného nepůjde. Přesto své zdraví nepřeceňujte a dopřávejte si pravidelný odpočinek!

Finance a kariéra
V první listopadové dekádě se v práci obrňte trpělivostí, protože vaše výkony se ne vždy dočkají docenění. Poté se však dostanete pod příznivý vliv Marsu, což bude znamenat výrazný obrat k lepšímu, a to i po stránce výdělků. Vaše kariéra se po zbytek měsíce bude vyvíjet dlouhodobě velmi slibně.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Od 3. listopadu se budete těšit přízni Venuše, která vám může přinést nejeden vzrušující románek! Ve svádění se vám bude dařit a váš milostný život bude natolik rušný, že to dokonce neunikne ani pozornosti vašeho okolí. Pozor však na sklon k příliš ostrým poznámkám v rozhovorech s vašim protějškem. Zvláště příznivý pro rodinný život bude 21. listopad, hodí se pro rozhovory o plánech do budoucna.

Zdraví
V listopadu si dejte pozor především na onemocnění močového ústrojí (vysedávání na barevné podzimní mezi je sice romantické, ale v tomhle počasí trochu rizikové). Potrápit vás může i škrábání v krku.

Finance a kariéra
Až do 11. listopadu Mars vašemu znamení přináší jedinečné možnosti v kariéře – tak toho co nejrychleji využijte! Vaše obchodnické schopnosti budou vynikající a je vhodná doba pro začínání nových projektů. Po 12. listopadu je zas vhodné zaměřit pozornost na administrativní záležitosti.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Se svými romantickými plány raději počkejte do 5. listopadu – první dny měsíce budou poněkud fádní, ale pak vám hvězdy začnou v lásce opět přát. 12. a 13. listopad bude vhodný pro plánování dovolené s partnerem – buďte iniciativní. Koncem měsíce vás může dočasně opustit nálada na sexuální radovánky. Kolem 20. listopad si vzpomeňte na své starší nebo nemocné příbuzné, kteří ocení, když jim věnujte svoji pozornost. Práce vás sice zaměstnává naplno, ale nezapomínejte na rodinný život a domov.

Zdraví
Zatímco všichni bojují s listopadovou únavou, vy máte dostatek energie, abyste své tělo rozhýbali při nějakém tom sportu. Pamatujte ale, že nic se nesmí přehánět, extrémy vašemu organismu dvakrát neprospějí. Takže pozor na nejrůznější poranění šlach a kloubů.

Finance a kariéra
První listopadový týden bude přát kariéře. V dalších dnech se váš postup zpomalí, ale netrapte se tím, od poloviny měsíce se to opět zlepší, a to dlouhodobě. Vyplatí se vám spoléhat se spíš na spolupráci s lidmi, které znáte již dobře a dlouho, než ne nové a nejisté kontakty, které mohu být zrádné.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Váš partner má odlišné názory na některé záležitosti, které jsou pro vás důležité – může se jednat třeba o politiku nebo víru, a v první části měsíce neshody vyplavou na povrch. Kolem 20. listopadu si uvědomíte, že je potřeba do vašeho vztahu vnést víc lásky, ale chvíli potrvá, než se vám to povede. Kolem 8. a 9. listopadu bude potřeba přehodnotit stará rodinná pravidla, která si vyžadují nějakou změnu. Může to ovšem přinést potíže v komunikaci, domluvit se nebude vždy snadné.

Zdraví
Únava bude takovým hlavním motivem zdravotních potíží, s nimiž se budete v listopadu potýkat. Spíše než o závažné komplikace se bude jednat o nepříjemnosti, které nejprve s únavou a stresem ani nebudete spojovat (a to je chyba). Zvažte proto nějakou relaxační techniku.

Finance a kariéra
Pokuste se zaměřit všechny své síly na své největší priority a ostatní zájmy raději odložte stranou – máte šanci dosáhnout splnění vašich tajných ambicí! Po celý měsíc pro vás bude důležité vzdělávání, nezanedbejte ho a rozšiřujte si obzory v oblastech, které se vám budou ve vaší profesi hodit.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Po většinu měsíce pro vás bude trochu problém udržet krok s ohnivostí a vášnivostí vašeho partnera či partnerky. Jednejte spontánně a energicky, protějšek ocení, když se nebudete spolu ani chvíli nudit. Pokud vám chybí vedle vášně víc něžností, bude dobré to protějšku říct, asi si to neuvědomuje. Jupiter vám přináší příznivé vlivy i v rodinných záležitostech. Kolem 21. a 22. listopadu je vhodná doba pro rodinná setkání a sešlosti v rámci širšího okruhu příbuzných.

Zdraví
Vodnáři by mohli bojovat především se zažívacími potížemi, ženy by pak měly věnovat pozornost svým reprodukčním orgánům.

Finance a kariéra
Díky přízni Jupitera se vám bude po celý měsíc pracovně dařit. Některé plány vám sice budou vycházet pomaleji, než by mohly, ale to nebude vadit. V první listopadové dekádě se od vás bude v zaměstnání vyžadovat rychlé reakce, patřičné ocenění si však dá trochu načas.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

V prvních dnech měsíce pozor na žárlivost a nevěru. Již od 3. listopadu se to však díky příznivému vlivu Venuše bude zlepšovat a v dalších dnech zažijete neobvyklý příliv vášně, ale pozor, aby váš protějšek až trochu nevyděsila. Kolem poloviny měsíce pozor, ať neřeknete něco, co vlastně nechcete. Ve druhé části měsíce na vás dopadnou drobné nepopulární povinnosti, do kterých se vám nebude chtít. Partner vám s nimi rád pomůže, ale nevyužívejte jeho ochoty přespříliš.

Zdraví
Ačkoli v oblasti lásky si nebudete moci na listopad příliš stěžovat, zdraví vás lehce potrápí. Nebojte, nepůjde o nic vážného, ale znepříjemnit výhled na romantické chvíle dokáže i nachlazení. V polovině měsíce pozor na zažívací problémy!

Finance a kariéra
Začátek měsíce pro vás bude pracovně velmi úspěšný. Příznivě postavený Mars vám bude přát zejména v podnikatelských aktivitách. Sebevědomí se vám zvýší a máte šanci uspět u důležitých pohovorů. Od 12. listopadu až do konce měsíce bude čas vhodný spíš pro drobné povinnosti, jako je třeba účetnictví.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.
Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat