Kterých 100 testerek vyzkouší rtěnku Dermacol Matte Mania

07.12.2017 | Zábava

Také jste podlehla stále aktuálnímu trendu matných rtů? Potom vás určitě potěší nadílka nádherných odstínů nových tekutých rtěnek Dermacol Matte Mania. Mají vše, po čem jste vždy toužila – dlouhotrvající a vysoce pigmentovanou matnou barvu, která zanechá vaše rty vláčné a bez pocitu vysušení. Jste mezi vybranými testerkami, které se o přednostech této rtěnky přesvědčí?

Tekuté matné rtěnky Dermacol Matte Mania mají lehkou a vysoce pigmentovanou texturu, která dokonale přilne ke rtům a vytvoří na nich ochrannou bariéru vůči vnějším vlivům. Díky tomu budou dokonale chráněné před vysušením.

Rtěnky jsou dostupné v 15 nádherných odstínech. Nanášejte je pomocí praktického aplikátoru jednoduše a precizně – intenzivní dlouhotrvající barvy, která vydrží na rtech až 9 hodin, dosáhnete jediným tahem!  

Rtěnku je třeba odlíčit dvoufázovým odličovačem na voděodolný make-up. Doporučujeme např. Dermacol Waterproof make-up remover.

Dermacol Matte Mania neobsahuje parabeny ani živočišné produkty testované na zvířatech.

Které testerky se mohou těšit na Dermacol Matte Mania?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, proč upřednostňují matné rtěnky. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s matnou rtěnkou Matte Mania už je na cestě k těmto testerkám: lupoka, moniika, cerlada, bogape a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat