Horoskop na týden od 19. do 25. února 2018 od naší astroložky Anny!

17.02.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Berani? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Štíry? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Pro své kamarády budete výhrou. Jste totiž plní pozitivní energie a také odhodlání pomoci druhým. Rádi vyslechnete jakékoli trápení svých blízkých, a navíc budete mít po ruce vždy skvělou radu, jak se z problémů nejlépe dostat. Jen myslete i na sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Fantazie vám bude v zaměstnání pracovat na plné obrátky, a nejen to! Dokážete převést myšlenky v činy, což ocení nejenom vaši kolegové, ale hlavně váš šéf. Připravte se však na to, že tento týden bude velice náročný. Přesto se snaha bohatě vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Toužíte po změně? Pokud chcete vyměnit současné bydlení, máte tento týden opravdu jedinečnou příležitost. Naskytne se vám totiž skvělá nabídka. Musíte být jen dostatečně pozorní a prozíraví. Nezapomeňte, že první dojem je leckdy velice zavádějící!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Podpoříte lásku svých známých. Ve chvílích nejistoty jim totiž dokážete být oporou a vaše diplomatické schopnosti se taktéž projeví jen a pouze pozitivně. Jenom nezapomeňte, kde je ona velice tenká hranice mezi laskavým zájmem a nemístnou vlezlostí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

U svého protějšku vzbudíte svým chováním nebývalou žárlivost. Chvilku vám však potrvá, než přijdete na pravý důvod partnerových reakcí. Nakonec ale zjistíte, kde je zakopaný pes. Snažte se své nešťastné počínání napravit. S partnerem si promluvte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Připravte se, že budete muset čelit menším problémům v partnerském vztahu. Většina z nich bude pramenit ze vzájemného nepochopení, proto se nebojte s partnerem vše dopodrobna probrat. Uvidíte, že se trable velice rychle vyřeší a vše bude v pořádku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Budete zcela zaneprázdnění svými povinnostmi a podaří se vám přehlédnout zamilované signály, které k vám vysílá jistá osoba. Mějte proto oči dokořán a všímejte si svého okolí! Je totiž možné, že tak narazíte na někoho, s kým vám bude opravdu dobře!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Konečně narazíte na lásku, po které jste tak dlouho toužili! Teď, když máte na obzoru vše, co jste si kdy přáli, však nesmíte zpanikařit. Naštěstí máte dostatek odvahy a odhodlání a potenciálních překážek se rozhodně nezaleknete. Jdete si za štěstím.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V oblasti lásky budete tento týden upřímnější a otevřenější než kdy jindy. Je proto ideální čas vyříkat si s partnerem veškerá nedorozumění a spory kdysi zametené pod koberec. Máte totiž dostatek empatie a pochopení a všechno si zdárně vysvětlíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Zjistíte, že váš nadřízený je také jenom člověk. Jinými slovy, uvědomíte si, že respekt a úcta, kterou jste mu dopřávali v poněkud přehnané míře, byla zbytečná. Paradoxně si však svého šéfa začnete mnohem více vážit. Bude vám totiž o dost bližší!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Jste platonicky zamilovaní? Věřte, že vaše láska může dojít naplnění. Chce to jen odvahu! Nebojte se ukázat, co opravdu chcete. Strach a obavy nejsou na místě. Pokud budete myslet pozitivně a nenecháte se otrávit maličkostmi, budoucnost bude růžová!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Učiníte přítrž ošklivým pomluvám na jistou osobu z okolí. Máte totiž velmi silně vyvinutý cit pro spravedlnost a jednoduše nesnesete představu, že se druhému děje jakékoliv bezpráví. Svým zásahem mnoho známých překvapíte, ale zároveň získáte respekt.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat