Horoskop na týden od 23. do 29. dubna 2018 od naší astroložky Anny!

22.04.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Blíženci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Štíry? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Již minulý týden naznačil, že pro vás začíná méně stresující období, než tomu bylo doposud. Využijte toho! Začněte se soustředit na věci, které jste kvůli neustálému vypětí v minulých dnech a týdnech opomíjeli. Drobné vrásky vám nicméně může přidělat vaše zdraví. Vsaďte raději na prevenci a o víkendu si dopřejte pořádný odpočinek. Také vaše okolí ocení, že jste v mnohem lepší duševní pohodě, takže vás nečekají žádné partnerské turbulence.  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

V posledním dubnovém týdnu vás zaměstnají hlavně drobné rozmíšky doma. To, co vypadá na první pohled jako malicherný spor, hrozí přerůst do vážnějších hádek – zkuste se jim za každou cenu vyhnout. Máte tendenci nebojovat v takto vyhrocených situacích úplně férově, a to nikdy není dobrá strategie… Váš partner či partnerka spíše ocení otevřený přístup, i když to neznamená, že vás nečekají bitvy, které si zkrátka budete muset vybojovat. Nepanikařte, nakonec se vše urovná.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Po pracovní stránce čeká na Blížence v nadcházejícím týdnu určité zklidnění. Konečně jste totiž odlišili problémy, které má cenu řešit, od těch, které se vás vlastně přímo netýkají a kterými nemá cenu si lámat hlavu. A tak se budete moci naplno věnovat svým úkolům. Bohužel, osobní život už tak harmonický nebude. V polovině týdne vás nepříjemně zaskočí partner či partnerka a vy budete muset napnout všechnu svou sílu, abyste náhlý spor vyřešili. 
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Konec dubna pro vás začne příznivě – situace doma se konečně uklidní, což se promítne i do vašeho výkonu v práci, především se zvýší vaše soustředěnost a tím zvládnete i úkoly, které nejdou právě příjemné. Pozor si ale musíte dát na své zdraví! Máte tendenci podceňovat počasí a především svou vlastní otužilost, a tak by vás v polovině týdne mohla zaskočit nepříjemnost v podobě škrábajícího krku či rýmy… 
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Poslední dny jste v práci zažívali nejedno zklamání – ne že by vám zamotaly hlavu záludné úkoly, ale museli jste se vypořádat s nepříjemnou atmosférou na pracovišti, kterou mají na svědomí někteří vaši kolegové. Ačkoli jste se snažili jako vidět situaci jejich očima a nesoudit je, pomyslný pohár vaší trpělivosti zkrátka přetekl. Bohužel, s tímto pocitem nastupujete i do nového týdne. Nenechejte si nadále kazit náladu a nesnažte se snažit řešit problémy i za druhé. 
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Do posledního dubnového týdne si ještě ponesete únavu z předchozího období. Energii načerpejte především v rodině, partner či partnerka vás příjemně překvapí! Nebuďte však pouze pasivním příjemcem komplimentů a tím, kdo si bez práce užívá pohody, již pro něj vytvářejí druzí. Dokažte svému partnerovi/partnerce, jak je pro vás důležitý/á. V práci na vás hvězdy tento týden nic zákeřného nepřichystaly, tak se snažte této příznivé situace co nejvíce využít.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Pokračujete v trendu, který naznačil již minulý týden – užíváte si domácí pohody, kterou jste si v předchozích dnech „vybojovali“. Ve druhé polovině týdne se sice objeví menší potíže v práci, a tak odsunete rodinný život na pomyslnou druhou kolej, ale o víkendu budete mít příležitost partnerovi/partnerce dokázat, že je pro vás stále tou nejdůležitější osobou. Tak toho pořádně využijte. Pokud jste single, pojměte jarní dny jako příležitost k seznámení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Poslední dubnový týden proběhne pro Štíry ve znamení klidu a všeobecné pohody. Však si to také zasloužíte! Ne že byste se nemuseli občas vypořádat s nějakým tím problémem, ale vaši dobrou náladu to nepokazí (a když, rozhodně ne na dlouho). Víkend na vás chystá příjemné překvapení v podobě opravdové romantiky, jen dejte pozor, abyste s ho neužívali v posteli s nějakou virózou, která se na vás koncem týdne může chystat (raději podpořte imunitu, dokud je čas).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Poslední dubnové dny nechystají na Střelce žádné větší nástrahy. Sice se budete muset vypořádat s hromadou úkolů v práci, ale na druhou stranu to pro vás znamená příležitost naplno rozvinout svůj talent. Doma i nadále panuje pohoda, kterou tu a tam naruší drobné spory. Ale nebojte, vše se vyřeší (minimálně do víkendu, pak se mohou vyskytnout další příležitosti k nepohodě, snažte se vyhnout hádkám, ale nesnažte se ignorovat signály, jež k vám vysílá váš partner/partnerka – i jejich problémy je třeba řešit, nejen ty vaše).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Poslední dubnový týden dostanete hned několik příležitostí využít naplno svou kreativitu! A platí to jak v práci, která vám v posledních dnech dávala tolik zabrat, tak i na poli rodinném. Jen pozor na případnou lehkomyslnost, pamatujte, že úspěch nepřichází jen tak, ale je na něm třeba zapracovat. Rodina pro vás i nadále bude útočištěm, které pro svůj vlastní klid tolik potřebujete. Pouze děti vás mohou v závěru týdne nepříjemně zaskočit. Nebude to ale nic, co by vás vyvedlo z rovnováhy… 
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

V posledním dubnovém týdnu vás zaměstná především práce. Dlouho odkládaný úkol už zkrátka budete muset vyřešit, a tak napřete všechny své síly tímto směrem. Bohužel se tak stane i na úkor vašeho rodinného života. Ne že by vás čekaly nějaké otevřené spory nebo hádky s partnerem či partnerkou, ale domácí atmosféra bude vaší roztěkaností poznamenaná. Zkuste proto vše napravit, vaše snaha bude oceněna. Pokud jste single, zpozorněte v závěru týdne – možná sice nepotkáte zrovna lásku svého života, ale proč si neužít zajímavé setkání?
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Právě začínající týden se ještě „sveze na vlně“ předchozích klidných dnů. Energie máte stále dost, čehož dokážete náležitě využít. V partnerském životě vás nic závažného nečeká, i když v širší rodině zaznamenáte několik sporů. Nenechte se do nich vtáhnout, vaše dobrá vůle by se mohla obrátit proti vám… V práci se na vás chystá nečekaný úkol, ale nebudete mít problém jej vyřešit, za což se dočkáte zaslouženého uznání. Jen neusínejte na vavřínech…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat