SOUTĚŽ: Vyhrajte pro svého školáka set lahve na pití a boxu na svačinu Tefal

04.09.2018 | Zábava

Ačkoli se většina rodičů se začátkem školního roku soustředí hlavně na to, aby měl jejich malý školák v pořádku aktovku, učebnice, sešity či penál, neměli bychom zapomínat ani na další nezbytnosti. Vzhledem k tomu, že dětské výkony v hodinách ovlivňuje i strava a pitný režim, je důležité zaměřit se i na svačiny. Abyste večer nevyhazovali nedojedené dobroty, je dobré mít po ruce i veselý box na svačinu a lahev na pití. Vyhrajte je v naší soutěži s Tefalem!

Objevte perfektní řešení pro nápoje a občerstvení na cestách. 100% těsnící láhev Tefal Kids se dodává spolu s pohodlnou kontejnerovou nádobou pro potraviny Variabolo. K dostání v různých provedeních, které vyhovují potřebám vašich dětí. Tato sada je zcela bezpečná pro mytí v myčce nádobí. Navrženo pro dokonalý zážitek pro děti.

Láhev je dokonale těsnící, zabraňující nechtěnému rozlití do batohu nebo jídelního boxu, box na svačinu má perfektní velikost pro dětské svačinky. Obojí navíc s možností mytí v myčce.

Snímatelné víčko umožňuje důkladnější čištění s díly vhodnými do myčky pro maximální pohodlí. Pro zajištění absolutního pohodlí umožňuje rodičům průhled sledovat, kolik tekutiny v lahvi zbývá.

Nastavitelná a odnímatelná přepážka je navržena tak, aby splňovala všechny potřeby dětí pro udržení dvou potravin, odděleně pro maximální flexibilitu.

Jednotlivé díly do sebe zapadnou a všechny dózy tak mohou být pro maximální pohodlí úsporně složené.

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete na www.tefal.com

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 5x Set dětská dóza na potraviny a láhev na pití Tefal!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "SVAČINA".

Výherce si bude moci vybrat, jaký motiv setu chce zaslat (Liška, Fotbal, nebo Příšerky).

Otázka:

Kolikáté výročí letos značka Tefal slaví?
a)    62.
b)    72.
c)    82.

Soutěž probíhá od 4. do 13. září 2018

Vyhrává 5., 100., 500., 750. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat