Kterých 8 testerek vyzkouší rotační mop Easy Wring and Clean TURBO od Viledy

17.09.2018 | Zábava

Báječně uklizený domov jistě každý ocení. Avšak v každodenním shonu, se to občas jeví jako nesplnitelný úkol. Představa úklidem ztraceného času není nikomu příjemná a ani nemotivuje. Naštěstí žijeme v moderní době a můžeme se vybavit různými pomocníky, kteří nám práci usnadní a urychlí. Takový je rotační mop Easy Wring and Clean TURBO od značky Vileda. Jste mezi vybranými testerkami tohoto mopu?

Třásňový rotační mop Easy Wring and Clean TURBO od Viledy prošel mnoha inovacemi, aby se stal ještě lepším pomocníkem v domácnosti. Přesvědčte se o tom i vy!

Jedinečná hlavice mopu kombinuje dva druhy třásní. Bílé třásně ze 100 % mikrovlákna zaručují snadný úklid a skvělou absorpční schopnost. Červené třásně jsou zase vyrobené ze speciálního abrazivního materiálu, který perfektně vyčistí i tu nejodolnější špínu bez sebemenšího poškrábání podlahy. Mycí návlek lze prát v pračce až na 60 °C anebo jej snadno vyměnit za nový. Trojúhelníkový tvar nástavce zajistí snadný úklid v rozích a teleskopickou tyč lze individuálně polohovat, jak právě potřebujete.

Propracovaná konstrukce kbelíku Easy Wring and Clean TURBO je pro lepší stabilitu a snazší manipulaci vybavena podélnou rukojetí. Pro pohodlnější a intuitivní vyprazdňování je také doplněná o čelní otvor. Velkou výhodou je při přenášení v domácnosti snížená hmotnost kbelíku.

Tím výhody rotačního mopu od Viledy nekončí. Díky vysoce praktickému pedálu vám odpadne námaha při ždímání. Stačí jednoduše sešlápnout a Easy Wring and Clean TURBO vyždímá mop do poslední kapky. Díky tomu je vhodný také pro seniory, kterým již pohyb přece jen může dělat problémy. Chytrý tvar ždímače navíc zabrání vyšplouchnutí vody mimo kýbl. Nemusíte se tak obávat kaluží všude kolem.

Které testerky se mohou těšit na mop Easy Wring and Clean TURBO?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak si nejraději zpříjemňují úklid.

Balíček s rptačním mopem od Viledy už je na cestě k těmto testerkám: Petulkaaa, skalovalenka, Cherrynka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat