Horoskop na týden od 14. do 20. ledna 2019 od naší astroložky Anny!

12.01.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Berani? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden budete mít opravdu velké štěstí. Splní se vám dlouho očekávané přání! Radost bude veliká a užijete si ji po právu. Nebojte se trochu provětrat peněženku a pozvat své přátele a blízké na pořádnou oslavu. Rozhodně totiž máte co oslavovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Od přátel získáte kontakt na přitažlivou osobu. Přesto se neradujte předčasně. Pokud se nebudete snažit a neujasníte si, co od života vlastně chcete, jen těžko dosáhnete spokojenosti. Soustřeďte se na své priority a jděte za svým snem. Splní se.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

V oblasti lásky se na vás konečně začne usmívat štěstí. A bude to opravdu stát za to! Nepodléhejte panice či strachu z neúspěchu. Negativními emocemi jen přivoláváte to, čeho se nejvíce bojíte. Důvěřujte osudu a uvidíte, že všechno dopadne skvěle.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Kamarádovi či kamarádce dodáte odvahu, aby oslovil jistou osobu. A výsledek bude stát za to! Přítel vám pak bude velice vděčný. Když se to však vezme kolem a kolem, jen splácíte staré dluhy. Uvědomíte si, že vám kamarád v minulosti mnohokrát vytrhl trn z paty.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Podaří se vám navýšit rodinný rozpočet o slušnou částku. Své píli však neděkujte! V poslední době jste ke svým povinnostem přistupovali nezávazně a s lehkým srdcem. Váš bezstarostný postoj a pozitivní pohled do budoucna zafungovaly překvapivě dobře.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Podaří se vám překonat žárlivost. Všechny negativní pocity zmizí a místo nich se dostaví pohoda a klid. Partner vás totiž přesvědčí, že to s vaším vztahem myslí vážně. Přestože jste tomu v hloubi duše věřili, jeho ujištění vám dodá pocit jistoty. Pamatujte, že prevence je vždycky o hodně lepší!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Kdosi vás požádá o diskrétnost. Přestože to s vaší prořízlou pusou bude těžké, dotyčnému vyhovíte a ukážete tak, že umíte dodržet dané slovo. Mile tím překvapíte nejen své okolí, ale hlavně sebe. Je vidět, že když vám na někom záleží, překonáváte se.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Leden se blíží do své druhé poloviny, avšak vy si pořád užíváte, jako by svátky ještě neskončily. S tím je však konec. Uvědomíte si totiž, že tímto tempem byste se zruinovali nejen po stránce finanční, ale také po stránce zdravotní. Musíte ubrat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Jistému člověku dlužíte vysvětlení. I když máte pocit, že je všechno v nejlepším pořádku, kdesi pod povrchem se dusí staré křivdy a nespokojenost. Nebojte se proto říznout do živého a zjistit, kde se stala chyba. Uvidíte, že se uleví příteli i vám.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Vyrazíte na bujarý večírek! A alkoholem šetřit rozhodně nebudete. Není nic špatného čas od času se odvázat, jen dejte pozor, aby party neskončila jinak, než chcete. Pozor na flirtování se zadanými! Mohli byste se zaplést do nepříjemného trojúhelníku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Potomci vás tento týden trochu pozlobí. Nepůjde ani tak o školní výsledky, jako o jejich neustále se měnící nálady. Obrňte se proto velkou trpělivostí a berte jejich výstřelky s rezervou. Nejsou myšleny zle, pouze jenom zkoušejí, kam až mohou zajít.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pozor na pletky se zadanou osobou. I když vás tento týden adrenalin láká, měli byste být opatrnější, s kým si začnete. Jinak by se ze vzrušujícího zážitku mohla stát noční můra, ze které byste se dlouho probouzeli. Snažte se uvažovat racionálně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat