Soutěž o hubnutí - Příběh č. 5: Mákla sis na sobě holka!

13.06.2013 | Zábava

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ O HUBNUTÍ - PŘÍBĚH Č. 5: Každý z nás již minimálně jednou v životě zkoušel zatočit se svými kilogramy. Nezáleží na tom, zda úspěšně, či neúspěšně, ty, které se s námi o svůj příběh podělily, mají šanci vyhrát redukční program Institututu kompliment®! Velké hlasování o jeden vítězný příběh proběhne od 17. do 21. června 2013.

Mákla sis na sobě, holka!

Milí spolubojovníci a spolubojovnice,

ano, spolubojovnice, jinak se to totiž nedá nazvat. Neustálý boj s kily, s vlastním sebevědomím, psychikou. Prostě nekončící kolotoč. A kdy začal?

Ani sama vlastně nevím. V dětství jsem nebyla extrémně boubelatá. Když už jsem řešila nějaká ta kila navíc, byla tu babička s maminkou, které mě uklidňovaly. Prý jsem akorát a pak později přijdou statosti, která se o nadbytečná kila postarají. Jak krásně se to poslouchalo! To samé bylo v průběhu mého těhotenství. „Bašti Martinko, pak už se pořádně nenajíš ani nevyspíš,“ říkávaly.

To byla sice pravda. Po porodu přišly starosti i málo spánku, ale kila nemizela. Naopak, lepila se na mě čím dál tím víc. Vyzkoušela jsem spoustu diet, hladovek, nárazových cvičení. To vše mě po chvíli přestalo bavit a úspěch se nedostavil. Jednoho dne jsem si stoupla na váhu a nevěřila svým očím, ručička ukázala 105 kg! To abych se za chvíli chodila vážit na překladové nádraží, to tedy ne! Navíc, můj syn ve svých 12 letech také není žádný drobeček a už teď má problém s krevním tlakem. Už kvůli němu se musí vše změnit. I já sama se chci mít zase ráda, chci se na sebe v obchodech zase dívat do zrcadla, narovnat se a usmát se na sebe. Tahle soutěž mi dává šanci a naději, že na sobě můžu něco změnit. Jsem připravená jít naproti novému životnímu stylu a to i díky vám! A jednou tohle vše bude jen pohádka o jedné boubelce, která se chtěla vylíhnout ze své ulity a hrdě si říct: Mákla sis na sobě holka!   







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat