Horoskop na týden od 21. do 27. července 2014 od naší astroložky Anny!

21.07.2014 | Zábava

Střelce čeká takový poklidný letní týden. Pro pragmatické Ryby začíná týden, v němž se budou muset více spolehnout na svou intuici než na své rozumové schopnosti. Lidé narození ve znamení Kozoroha budou bojovat se dvěma pomyslnými nepřáteli. Berani by tento týden měli mít oči otevřené dokořán – hvězdy si na ně přichystaly několik nástrah, které však na první pohled nebudou tak patrné, jak byste možná čekali. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Berani by tento týden měli mít oči otevřené dokořán – hvězdy si na ně přichystaly několik nástrah, které však na první pohled nebudou tak patrné, jak byste možná čekali. A platí to jak pro život pracovní, tak i osobní (především partnerský).
Dejte na svou intuici, nepouštějte se do věcí, z nichž nemáte tak docela dobrý pocit (a pokud už nebudete mít jinou možnost, buďte opatrnější než obvykle – sami uvidíte, jak pravdivé je rčení, že „ďábel se skrývá v maličkostech“).
Nejvíce pak zpozorněte v polovině týdne a potom o víkendu, zvláště chystáte-li na tyto dny odjezd na dovolenou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Zrozenci tohoto znamení budou následující červencový týden bojovat především se svým zdravím a zdánlivě nikdy nekončící únavou, kterou by v letním období rozhodně nečekali.
Ještě než se rozhodnete zatočit se všemi symptomy, zkuste se zamyslet nad tím, co mohlo být příčinou vašich obtíží. Docela často totiž zapomínáte, že duše a tělo jsou těsně propojeny. Jako pragmatický Býk si takovou věc málokdy připouštíte, ale tentokrát to zkuste. Zapátrejte ve své mysli a pokuste přijít na to, co vás trápí a co mohlo být oním spouštěcím faktorem, kvůli němuž nyní strádá i vaše tělo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Blížence bohužel nečeká žádný idylický letní týden – v práci na vás kladou stále vyšší nároky, které byste sice zvládli naplnit, ale cena za to (únava, stres, podrážděnost apod.) je přece jen příliš vysoká, nehledě na to, že už nyní děláte spoustu věcí nad rámec svých časových možností.
Doma se tedy příliš neohřejete, navíc se na vás začne projevovat vyčerpání, které vám na dobré náladě zrovna nepřidá. A tak se ještě (velkou měrou z vlastní viny) budete muset vypořádat s několika nepříjemnými hádkami v rodině. Trpělivost vašich nejbližších má totiž také své meze…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Lidé narození ve znamení Raka by měli být opatrní především sami na sebe – nějakou dobu už totiž okázale ignorují varovné signály svého těla v podobě nejrůznějších drobných obtíží a únavy (zvláště proto, že v létě se podle nich nemoci nemohou přihodit). A to by se vám mohlo nepěkně vymstít.
Ačkoli letní počasí svádí k lehkomyslnosti, skrývá řadu nástrah, například ve formě alergií, ale i úrazů. Takže se zkuste na chvíli zastavit a věnovat se své tělesné schránce. Ano, jste silnou osobností, ale pamatujte, že potřebujete i sílu fyzickou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Zrozenci tohoto znamení budou tento týden „bojovat“ o své místo především na rodinné frontě. Nebojte, nepůjde o žádné střety ve smyslu nepříjemných hádek a nebezpečně vypjatých situací (těch jste si ostatně užili docela dost v minulých týdnech). Budete však muset svým nejbližším připomenout, že jste a že hlavně stále chcete být součástí jejich života.
Vina za to, že o tom nejsou občas přesvědčeni, leží částečně na vás – jen málokdy otevřeně projevujete své city tak, že jsou pro všechny zúčastněné snadno „čitelné“. Nebojte se bát otevřenější, není tak těžké ukázat, že vám na někom opravdu záleží! Uvidíte, že i partner či partnerka budou ve svém vztahu k vám upřímnější. Možná právě to vám v uplynulém období tolik chybělo!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Pro zrozence tohoto znamení začíná červencový týden naplněný rodinnou pohodou, především ve smyslu zklidnění vztahů s rodiči a sourozenci. Ačkoli jste již dávno vylétli z hnízda (pokud ne fyzicky, psychicky ano), stále vám velmi záleží na tom, aby nebyly vztahy v rodině napjaté (a to nejen ve vztahu přímo k vám, ale i mezi ostatními příbuznými). Bohužel se poslední dobou zdálo, že jste jediní, kdo o podobnou pohodu usiluje.
Tento týden však dojde vaše snaha naplnění a vy si zase budete moci připomenout onu bezstarostnost dětství, jež jste prožívali právě se svými rodiči a sourozenci. Kromě toho se dočkáte uznání za své diplomatické úsilí – všichni moc dobře vědí, že za „klid zbraní“ vděčí právě vám.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Pro Váhy hvězdy přichystaly překvapivé rozptýlení v podobě nečekaného setkání s člověkem, který ve vašem životě v minulosti mnoho znamenal (ale z mnoha důvodů, které nebyly vždy radostné, se z vašeho dalšího bytí někam vytratil).
Nemusí to být nutně setkání tváří v tvář (i když ani to není vyloučené), může to být i „pouhá“ vzpomínka, připomenutí dávno zapomenutého přátelství či lásky v okamžiku, kdy to nebudete čekat. Býváte od přírody lehce sentimentální, tak se nechejte tímto setkáním naplnit, ale nepropadejte zbytečně smutku. Na jedné straně není dobré žít jen ze vzpomínek, na straně druhé je pěkné se jimi čas od času potěšit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Zrozence tohoto znamení nečeká právě jeden z nejpříjemnějších červencových týdnů. Věc, v niž jste již nějakou dobu doufali, totiž nevyjde zcela podle vašich představ. Ne že by dopadla úplně špatně, ale detailistům zvyklým na vždy perfektní provedení a výsledky, jimiž bezpochyby jako Štíři jste, nemůže přinést takové uspokojení.
Bohužel, vaši rozčarovanost nebude zcela schopno pochopit ani vaše okolí, a tak si dobré nálady příliš neužijete. Zkuste slevit ze svých nároků a podívat se na celý problém očima někoho jiného (nejlépe někoho, komu na vás opravdu záleží) – možná pochopíte, že oni žádný domnělý neúspěch nevidí…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Střelce čeká takový poklidný letní týden. Ne že by na vás hvězdy nechystaly nějaký ten stres (především se to týká práce – občas rádi necháváte věci na poslední chvíli, ovšem tím ubližujete nejen sami sobě, ale navíc ovlivňujete i práci ostatních, za což si můžete vysloužit pár zamračených pohledů… a sami víte, že docela oprávněně), nicméně nečekají vás žádné situace, s nimiž byste si neuměli poradit.
Teprve v závěru týdne vám vrásky na čele přidělá nemoc blízkého člověka. Nepůjde sice o nic vážného, ale nejste zvyklí, že něco nemůžete ovlivnit svým úsilím, a tak tyto situace nezvládáte právě s klidem… Neostýchejte se hledat podporu u svých nejbližších!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Lidé narození ve znamení Kozoroha budou právě začínající letní týden bojovat se dvěma pomyslnými nepřáteli. Na jedné straně budete to schopni zvládnout vše, co jste si předsevzali (a právě toto úsilí, proměněné ve skutečnost, vás naplní radostí), na straně druhé se budete potýkat s nezvyklou fyzickou únavou (léto je pro vás zkrátka náročné).
Tato rozpolcenost ovšem není Kozorohy Býky, jež jsou zvyklí jít za svým až do posledního dechu, ničím příjemným. Koncem týdne budete muset zvolnit. Zapomeňte ale na nějaké výčitky a dopřejte si čas jen a jen pro sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Pokud budou k některému znamení hvězdy právě začínající týden opravdu shovívavé (i když to nutně neznamená, že vám budou vysloveně nakloněny v každé z lidských činností), pak jsou to právě Vodnáři. Zaznamenáte radosti i starosti (a týká se to jak života profesního, tak i rodinného), ale žádné významnější nepříjemnosti se na vás nechystají.
Snad jen děti vám přidělají nějakou tu starost, však jsou prázdniny a to je vždy poněkud vyčerpávající období – snažte se být více nad věcí!
Na druhou stranu se ti z vás, kteří v minulých dnech bojovali s alergiemi apod., budou moci konečně pořádně nadechnout (a platí to vlastně i doslovně).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Pro pragmatické Ryby začíná týden, v němž se budou muset více spolehnout na svou intuici než na své rozumové schopnosti. Není to pro vás sice nejpřirozenější věc, ale uvidíte, že když necháte věcem volný průběh, aniž byste se je snažili nějak složitě racionalizovat, život vám to paradoxně ulehčí (a v tomto týdnu to bude platit hlavně v rodinných vztazích).
Držte se svých instinktů, pomohou vám lépe než snaha vše složitě analyzovat. Pamatujte, že nemusíte být vždy ten nejrozumnější – přenechte tuhle roli na chvíli někomu jinému! Možná vám to i pomůže pochopit, jak je občas složité s někým tak pragmatickým, jako jste většinou právě vy, vyjít.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat