Horoskop na září 2014: Vztahy, zdraví i finance v posledním letním měsíci!

01.09.2014 | Zábava

Nezadané Ryby by měly tento měsíc napřít svou pozornost vůči osobám druhého pohlaví prakticky všemi směry – to aby nepřehlédly příležitost k zajímavému seznámení, které pro ně hvězdy nachystaly! V září Vodnářům přidělají vrásky na čele především děti (však také začíná škola). Zrozenci ve znamení Raka se sice budou muset v září vypořádat s několika nepříjemnými maličkostmi, které se vyskytnou především v širším příbuzenstvu. A co čeká v září další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Single Berani se konečně přestanou cítit odstrčeně a zažijí vítané a dlouho očekávané milostné dobrodružství. Neodmítejte příležitost k flirtu, pomůže vám zvýšit sebevědomí a tím i přitažlivost pro potenciální partnery/partnerky, kterou jste sice ani na okamžik neztratili, ale v níž jste na chvíli (hlavně kvůli minulým zklamáním) přestali věřit. Navíc se může i z nezávazné zábavy vyvinout něco víc…
Zdraví
V září vás, podle všeho, mají hvězdy prostě rády – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají ani v oblasti nejdůležitější, tedy vašeho zdraví! Jen se tím nenechejte ukolébat a neopomíjejte prevenci.
Finance a kariéra
Poslední dobou vás vaši kolegové až neúnosně zatěžovali a využívali. Konečně v sobě najdete sílu říci jim rázné „ne“, a to je dobře. Nemusíte se bát, že by se od vás odvrátili, sami totiž budou muset uznat, že je toho na vás až příliš i bez úkolů, které řešíte za ně. Díky tomu se budete moci lépe soustředit na vlastní práci, tedy na to, co vás v zaměstnání opravdu baví!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy
Září bude přát hlavně všem nezadaným Býkům! Romantika vám poslední dobou v životě už citelně chyběla, a tak jako by se hvězdy rozhodly, že vám to následující měsíc vynahradí. Jen dávejte pozor – zajímavé milostné dobrodružství se může objevit i tam, kde byste ho nečekali!
Zadaní Býci se pak nemusejí bát žádných vztahových katastrof, naopak si budou užívat v rodinném kruhu až (v porovnání s poledními dny a týdny) nezvyklého klidu…
Zdraví
V první polovině měsíce pozor na nachlazení! Pokud vás nějaký ten kašel či rýma potrápí, rozhodně se nesnažte je ignorovat, z několika dní nikterak závažných obtíží by se mohla snadno vyklubat nepříjemná a dlouhodobá nemoc.
Finance a kariéra
Co vám hvězdy přidají v oblasti vztahů, to vám bohužel trochu uberou v oblasti pracovní. Ne snad že by na vás chystaly nějaké problémy zásadního charakteru, ale budete se v září potýkat s poměrně nezvyklým poklesem motivace a pracovní morálky. A to u vás není právě běžné. Snažte se proto najít ve své práci nový smysl, zkuste se soustředit i na zdánlivé maličkosti, které by vám mohly opět dodat pocit, že to, co děláte, má svou cenu.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Zrozence znamení Blíženců čeká v oblasti rodiny a vztahů poměrně nepříjemné zklamání – a mohou se ho dočkat nejen od partnera či partnerky, ale i od jiného rodinného příslušníka, od kterého by se však něčeho takového nenadáli. Tato událost sice váš vztah nijak zásadně neohrozí, nicméně bude nějakou chvíli trvat, než se s ní vyrovnáte a budete schopni se přes celou situaci přenést. Netrapte se ale déle, než je nezbytně nutné. Snažte se najít svůj pověstný nadhled a vše se vám bude zdát méně definitivní!
Zdraví
Váš organismus mohou v září ohrozit nejrůznější nemoci dýchacích cest. Snažte se proto co nejvíce posilovat imunitní systém!
Finance a kariéra
V září vám budou hvězdy v oblasti pracovních příležitostí přát. Využijte po delší době zase poměrně klidného období a snažte se práci opravdu užít – připomeňte si, s jakými nadějemi jste do zaměstnání kdysi vstupovali, a přeneste trochu toho nadšení i do současnosti. Uvidíte, že vám to pomůže vyřešit spoustu starostí!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy
Zrozenci ve znamení Raka se sice budou muset v září vypořádat s několika nepříjemnými maličkostmi, které se vyskytnou především v širším příbuzenstvu, ale jinak k nim budou tento měsíc, co se vztahů týče, hvězdy shovívavé. Využijte toho a snažte se, abyste si doma všichni ten zasloužený klid pořádně užili!
Zdraví
Letošní pomalý, ale přesto občas citelný nástup babího léta je pro vaše zdraví sice přívětivý, protože všechny závažnější nemoci, které jsou se chladným obdobím většinou spojeny, se vám vyhýbají, nicméně nějakou dobu už se potýkáte s nachlazením, které vám lehce znepříjemňuje život. Možná by bylo na čase jej přestat ignorovat a začít jej řešit!
Finance a kariéra
Otevře se před vámi možnost změnit práci či postoupit v zaměstnání o nějakou tu příčku na pomyslném kariérním žebříčku výše a upevnit tak v práci svou současnou pozici. Nenechte se ovládnout obavami kvůli novým úkolům a odpovědnosti, které jsou s takovou změnou spojeny. Posuzujte tuto celkem překvapivou příležitost s chladnou hlavou, jak jste ostatně zvyklí, ale zároveň se nestyďte požádat o radu zkušenější!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Ačkoli pro vás začalo září, tedy co se vztahů týče, poměrně optimisticky, tahle idylka vám bohužel nevydrží nadlouho. Na vině bude částečně vaše nerozhodnost, kvůli níž se bude vašemu protějšku zdát, že problémy neřešíte s razancí, již by si zasloužily. Své ovšem sehraje i váš partner/vaše partnerka, když náhodně zjistíte, že vám už nějakou dobu zatajuje poměrně významnou informaci (on/ona ji však za tak zásadní nepovažuje) – a tento fakt se nedozvíte právě příjemně… Zkuste se ale co nejvíce oprostit od emocí a zvažte, jaká motivace za jeho chováním stála.
Zdraví
Vaše tělo se – stejně jako vaše mysl – bude zmítat mezi dvěma světy. Když se budete cítit dobře a vyrovnaně, bude vyrovnaný i váš organismus. V opačném případě se ovšem může vyskytnout problém. Snažte se tedy vsadit na nejrůznější relaxační techniky.
Finance a kariéra
Přinejmenším v práci budete mít o nějakou tu starost méně, konečně totiž učiníte rozhodnutí, které vám bránilo v dalším rozletu. I když efekt nebude okamžitý, budete mít ze své práce mnohem lepší pocit (a ten je pro vás velmi důležitý, protože intuice je pro vás a vaši motivaci k čemukoli zásadní). A toho si samozřejmě všimnou i vaši kolegové a nadřízení!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy
První dny nového měsíce vás sice mohou potkat v rodině (a hlavně ve vztahu s partnerem či partnerkou) nějaké ty nepříjemnosti v podobě sporů o zdánlivé maličkosti, ale nepanikařte – vše se zase postupně urovná. Možná by bylo dobré, kdybyste občas zkusili dát více prostoru i pohledu druhé strany (na to občas během hádek zapomínáte). Uvidíte, že se vám tak podaří všechny konflikty vyřešit mnohem snadněji.
Zdraví
Na vašem zdravotním stavu se podepíše především stres, který na vás občas bude čekat doma. Tak si dejte pozor, abyste – až budete myšlenkami někde jinde – nepřišli kvůli nepozornosti k nějakému zranění!
Finance a kariéra
Alespoň v práci se dočkáte zaslouženého klidu. První nápor úkolů, jež přinesl především přelom července a srpna, máte zdárně za sebou, a tak můžete v klidu pustit do všeho, co kvůli nim muselo na čas trochu ustoupit. Ano, máte před sebou kopu práce, ale najdete v ní až nezvyklé uspokojení!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
V září vás ve vztahu k vašim nejbližším čeká velmi důležité rozhodnutí, které může ovlivnit vaše další směřování (nejen ve vztahu samotném, ale i v životě). Snažte se dát při rozhodování na svou intuici, některé aspekty života zkrátka nemůžete racionalizovat. Nebojte, ať už zvolíte jakoukoli z možných cest, zvolíte dobře (i když to tak třeba nebude na první pohled patrné…).
Zdraví
Kromě nikterak vážného nachlazení by vás zdraví „zlobit“ nemělo, přesto nezanedbávejte prevenci! Přes léto jste zanedbávali pohyb (letní lenošení je vám bližší), a tak je nejvyšší čas se zase vrhnout na nějaký sport. Sami cítíte, jak vašemu tělu nějaká ta aktivita chybí…
Finance a kariéra
Alespoň v práci budete takto závažných rozhodnutí ušetřeni! Sice to neznamená, že byste nebyli jako vždy zavaleni úkoly, ale neměli byste vybočit z navyklé rutiny. Vaši pomoc nicméně ocení některý z kolegů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy
Pro zrozence tohoto znamení bude září vztahově poměrně složité. Budete se muset vyrovnat s pokušením v podobě příležitosti k nevěře. Bude záležet už jen na vás, jak se s takovou situací poperete.
Ani nezadaní Štíři nebudou mít právě na růžích ustláno… Člověk, o němž už nějakou dobu přemýšlíte jako o někom víc než jen kamarádovi/kamarádce, se totiž neukáže být až tak ideálním, jak jste si představovali.
Zdraví
Pozor na nemoci močových cest, přibližně v polovině měsíce by vás mohly totiž nepříjemně zaskočit.
Finance a kariéra
Pokud právě hledáte práci, přichystá vám září zajímavou nabídku, o které ale budete mít své pochybnosti. Ještě než onu možnost zcela zavrhnete, nebo naopak nadšeně přijmete, zvažte všechna pro a proti.
Štíry-zaměstnance by žádné větší turbulence čekat neměly.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Střelcům se budou vztahové problémy v září až nezvykle vyhýbat, naopak se mohou dočkat příjemných romantických chvilek. Nečekejte ale, až někdo jiný převezme iniciativu, zapojte svou vlastní představivost a přichystejte partnerovi/partnerce nějaké to milé překvapení (taková investice se vám bohatě vrátí). A platí to i pro nezadané – nečekejte v koutě, vezměte své štěstí do svých vlastních rukou!
Zdraví
Nějakou dobu už se potýkáte s drobnými potížemi, které se sice nezdají nikterak závažnými, ale jejich ignorování by se vám mohlo vymstít. Možná je na čase vyhledat odborníka!
Finance a kariéra
Váš pracovní život v září nikterak nevybočí ze zaběhlých kolejí – v dobrém i špatném smyslu slova. Pozor si jen dejte na příliš ochotné kolegy, nejsou totiž až tak dobrosrdeční, jak se snaží tvářit…
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy
Hvězdy se pro následujíc měsíc rozhodly ušetřit vás ve vztazích a rodinném životě závažnějších problémů a neshod. Jen koncem září váš vlastní nepříliš empatický projev na chvíli připraví o rodinnou idylku, ale tahle drobná potíž by neměla mít dlouhého trvání – nečekejte ale, až vše „vyšumí“ do ztracena, snažte se svůj přehmat vysvětlit.
Zdraví
Stres v práci se na vašem organismu začne samozřejmě projevovat, a tak vás mohou potrápit především nejrůznější zažívací potíže.
Finance a kariéra
V oblasti kariéry už ovšem hvězdy tak optimistické nejsou. Mohl by vás totiž nepříjemně zaskočit požadavek nadřízeného, který pro vás bude znamenat mnohem více práce a starostí, než byste si kdy chtěli připustit. A tak strávíte v práci spoustu času, který byste raději věnovali příjemnějším věcem, především rodině. Naštěstí tahle nezvyklá situace nebude trvat dlouho, a navíc se dočkáte i zaslouženého uznání!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
V září Vodnářům přidělají vrásky na čele především děti (však také začíná škola). Připraví vám totiž starosti, s nimiž jste nějak dopředu nepočítali, a tak budete muset zpočátku bojovat se svou odhodlaností co nejrychleji a nejrazantněji je „přivést zpět na správnou cestu“. Ještě než uděláte něco, čeho budete pak sami litovat, snažte se vzpomenout, že jste také byli dětmi a připravili rodičům nejeden šok. Věřte, že některé spory vyžadují zkrátka dostatek času.
Pokud děti nemáte, o vzrušení se vám postarají ostatní členové rodiny – především sourozenci a rodiče.
Zdraví
Navzdory stresu v práci i doma by vás žádná choroba „přepadnout“ neměla. Jen dejte pozor na začínající podzimní únavu!
Finance a kariéra
Ačkoli budete v silném pokušení vyhýbat se tento měsíc řešení složitějších a nepříjemných úkolů (upřímně, úplně vás zaměstnají spíše starosti doma), nemuselo by se vám to vyplatit. Odložený úkol se vám totiž za pár dnů nepříjemně vrátí, a to se všemi úroky. Bohužel se zdá, že se vaši kolegové rozhodli nepodat vám pomocnou ruku. Nemusíte se bát, nakonec všechno sami (a snáze, než jste si zpočátku mysleli) zvládnete!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy
Nezadané Ryby by měly tento měsíc napřít svou pozornost vůči osobám druhého pohlaví prakticky všemi směry – to aby nepřehlédly příležitost k zajímavému seznámení, které pro ně hvězdy nachystaly! Mimochodem, pamatujte, že i člověk, o kterém byste to na první pohled neřekli, se nakonec může stát „tím pravým/tou pravou“!
Pokud jste již zadaní, dostanete v září příležitost po delší době zase skutečně ocenit svého partnera/svou partnerku. Občas je totiž dobré si uvědomit, že ani dlouhodobý vztah není nic samozřejmého, že je třeba na něm neustále pracovat.
Zdraví
Zrozenci tohoto znamení by si měli dát pozor především na nejrůznější drobná poranění – ostré předměty a nerovné povrchy nebudou v září právě vašimi přáteli…
Finance a kariéra
Jestliže podnikáte, otevře se vám v září zajímavá příležitost, jak rozšířit své pole působnosti. Nemáte tendenci vrhat se do všeho bez rozmyslu a po hlavě, což je dobře, protože budete potřebovat všechen svůj um a talent, abyste odhalili případné nástrahy oné až podezřele ideální nabídky… Na druhou stranu, jak jednou zbystříte příležitost, je těžké vás zadržet, a tak se zkuste spolehnout i na pohled svých kolegů.
Pokud jste v pozici zaměstnance, žádné větší nástrahy na vás hvězdy tento měsíc nechystají.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat