Horoskop na týden od 15. do 21. září 2014 od naší astroložky Anny!

15.09.2014 | Zábava

Střelci můžou na pochybnosti o vlastních schopnostech tento týden zapomenout! Raci týden budou mít pocit, že jsou v rodině jediným člověkem, který chápe podstatu problému, s nímž se nejbližší v poslední době potýkají. U Blíženců vztah s partnerem/partnerkou dosáhl bodu krize. K velmi zajímavé události dojde v životě Beranů ve čtvrtek! A co čeká tento týden další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Začínáte si uvědomovat, že ž vám zbývá jen posledních pár dnů na projekt (a nemusí se jednat jen o ten pracovní, ale i soukromé snažení), který ve vašem životě hraje důležitou roli. Proto bude příští týden v této oblasti kritický. Nepanikařte a zkuste se nejprve nad vším pořádně zamyslet. Ke svým nejbližším pak buďte maximálně upřímní – neunikne jim totiž, že vás něco trápí. Snažte se je ale nestresovat. K velmi zajímavé události dojde v životě Beranů ve čtvrtek!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
V posledních dnech jste zažívali více pomyslných pádů než vzestupů, ale konečně hvězdy chystají změnu! Konečně se budete moci odtrhnut od minulosti plné bolestivých starostí a můžete se naplno vrhnout do plánování budoucnosti. Jen neopomíjejte při tomto úkonu lidi, jichž se to rovněž týká – pokud byste je a jejich potřeby ignorovali, čekaly by vás velmi nepříjemné konflikty!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Tento týden budete mít pocit, že váš vztah s partnerem/partnerkou dosáhl bodu krize. A tak váš čeká velmi těžké rozhodování a bezesné noci (pamatujte, že i krize může vztah očistit a posunout jej dále, nemusí znamenat automaticky konec). Nepřijímejte ale žádné zásadní kroky do středy! A pozor na příliš vyhrocené emoce, k nimž máte občas tendenci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Celý týden budete mít pocit, že jste v rodině jediným člověkem, který chápe podstatu problému, s nímž se vaši nejbližší v poslední době potýkají, a tak budete mít tendenci převzít iniciativu při jeho řešení. Jenže byste mohli narazit. Máte sice ochranitelské sklony, ale pamatujte, že některými chybami si každý musí projít sám...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Zrozenci tohoto znamení budou následující týden bojovat především s vlastními ambicemi. Tedy ne že by jim někdo stál v cestě za jejich naplněním, těmi „škůdci“ budou totiž oni sami. Ve své roztěkanosti se totiž může stát, že snadno zapomenete na své hlavní úsilí a své snažení rozprostřete mezi příliš mnoho vysněných cílů. Pamatujte – vše má svůj čas a vyplatí se dělat věci postupně!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Ačkoli moc dobře víte, že peníze ještě nejsou zárukou lidského štěstí, tento týden budete mít přesně opačný pocit. Právě finance vám totiž přidělají vrásky na čele nejvíce. Snažte se ale nespojovat své směřování pouze s nimi! Možná díky nezvyklé situaci zjistíte, že jsou i jiné cesty, jak onoho vysněného štěstí dojít, i když nemáte naditou peněženku!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Nejste příznivcem partnerských dramat, a tak vás čeká poměrně náročný týden. Ne že byste museli řešit přímo partnerskou krizi, ale poslední dobou jste se se svým „druhým já“ nějak míjeli skoro ve všem, což se na vašem vztahu muselo zákonitě podepsat. A váš partner/partnerka už svou frustraci promění v činy (možná jste s emu zdáli až příliš lhostejní). Snažte se situaci řešit společně, vše se do konce týdne uklidní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Následující dny bude nejlepší, pokud si některé své názory a myšlenky ponecháte raději pro sebe. Především ty, které se nějak týkají vašich nejbližších. Tento týden prostě nějakým pokusům o „vyříkání si“ problémů nebude nakloněn a vy byste mohli napáchat víc škody než užitku. Snažte se spíše vychutnat si harmonii, o níž se vaši nejbližší poslední dobou snaží.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Pochybnosti o vlastních schopnostech můžete tento týden zapomenout! Hvězdy se rozhodly ukázat vám, že jste se vydali správným směrem (ať už v oblasti kariéry či osobního života). Zkrátka budete mít pocit, že svůj život konečně dostáváte pod kontrolu. A změny ve vašem postoji si jistě povšimnou i vaši kolegové, o rodinných příslušnících ani nemluvě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Pamatujte, že nezáleží na tom, co si o vás myslí ostatní lidé – záleží pouze na tom, co si o sobě myslíte vy, případně vaši nejbližší (a i ti se mohou často mýlit). Zapracujte trochu na svém sebevědomí! Nebojte se prosazovat své názory. Mohla by začít nová kapitola vašeho života, kdy už nebudete tou ustrašenou myškou, ale silnou osobností s vlastními zájmy. Tento týden budete mít příležitostí víc než dost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Můžete samozřejmě čekat, až problémy doma samy nějak odezní (nebo se nakrátko skryjí za další potíže, jež si vyžádají vaši pozornost), ale pamatujte, že nemusíte mít už mnoho tak skvělých příležitostí k jejich vyřešení jako tento týden. Jistě, nebude to řešení nijak příjemné, ale krátká bolest, již brzy vystřídá harmonie, je vždycky lepší než prodlužované utrpení, na jehož konci může být jen zklamání.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Tento týden před vás postaví spoustu náročných úkolů, na které – alespoň zpočátku se to tak bude zdát – je krátká i vaše pověstná organizovanost. Prostě zakusíte pocity ostatních lidí, tedy že nebudete vědět, za který konec práci uchopit. Sice se nakonec všechno vyřeší, ale zapotíte se při tom více, než jste zvyklí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07
54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat